Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cup CakeZ

Przeczytałam smsa mojego faceta. Nie do mnie :/

Polecane posty

Gość Cup CakeZ
Moze po prostu jestem naiwna, ale wierxylam w wielka milosc. Mam 21 lat, a on jest sporo starszy..wiadomo miał jakas przeszlosc, ale nie wiedzialam jaka. Teraz widze wiekszy obrazek...tu mi opowiedzial historie o zdradzie, tu o przygodnym seksie..no ok, jakos to przelknełam...ale teraz jak mi sie to wszystko sklada w jedno to nie moge tego udźwignac...

Gość Krasiwaja
Jeśli oni mieli jakąś wspólną historię erotyczną kiedyś, to jeszcze nie znaczy, że teraz ciągle jest między nimi chemia - może po prostu Twój mąż troszczy się o nią, jak o przyjaciółkę? Lepiej jednak uważać i przede wszystkim wyjaśnić sytuację. Porozmawiaj z nim po prostu. To będzie znacznie rozsądniejsze niż domysły i szpiegowanie, zresztą poczytaj sobie "Jego zdradę" (ebook z Ale Historie), jeśli zdusisz robaka w zarodku, to jest szansa na odbudowanie zaufania.

Gość EXEL
Cup CakeZ Hej, facet wysłał kilka dni temu do mnie smsa (przez pomyłke, bo ma mnie na telefonie pierwsza i z przyzwyczajenia wysłał) sms był długi i skierowany do przyjaciela i był naprawde długi. Co zmroziło mi krew w żyłach był ten fragment: " Jak tam Ela (żona kolegi) ? Mam nadzieje że dbasz o nia. Pamietaj że jest ona pięknym nieoszlifowanym diamentem. Tylko spróbuj ja skrzywdzic a osobiście przyjade i skopie ci d**e!" JAKBYM DOSTAŁA W PYSK! co byście zrobili w takiej sytuacji? Oczywisci po tym smsie szybko dostałam nastepnego ze nie mam czytac, bo to pomylka i zebym skasowala ..-----tO MARNE PROWO;SAMA AUTORKO ZAMOTALAS SIE W PISANIU

Gość hhahhehehihih
"Jeśli oni mieli jakąś wspólną historię erotyczną kiedyś, to jeszcze nie znaczy, że teraz ciągle jest między nimi chemia " zgadzam sie... z czasem do bylych kochanków, partnerów itd z którymi nie tworzymy zwiazku sie wypalaja dawne uczucia i ta chemia i nie stanowia juz dla nas zagrozenia :)

Twój facet to typ zdobywcy, posiadł kobietę i od tego czasu należy do niego dlatego tak kolegę poucza. I ciekawe kto ma oszlifować ten diament?

to może postaw sprawe jasno - albo zamknie przeszłośc na klucz i wyrzuci pamiątki po Eli (co to za zwyczaj w ogóle?) albo warto pomyślec o innym facecie.. tego kwiatu pół światu, po co masz ciagnąc za sobą czyjąś żonę do końca życia? poza tym, dawac rady mężowi co do traktowania jego żony może conajwyżej jej brat, żartem i to od razu po ślubie - nie jego przyjaciel.. mi się ten układ zupelnie nie podoba zaś okreslenie, że panna jest "nieoszlifowanym diamentem" brzmi prostacko :P

Gość Cup CakeZ
Niby jak prowo? Wszedzie widzicie prowo... Dzieki . Poczytam ebooka... Ale szczerze to juz lam dosc jego i haremu jego bylych. Sa wszedzie. Jedziemy do jego miasta to wszyscy nie pytaja sie o mnoe tylko o jego fajne byle laski.

Gość McDusia
Ja bym dała sobie z nim spokój. świnia i tyle, wogóle faceci to świnie. Takie moje zdanie.

Gość missy to trans jak nic
to nie panna, to mezatka :D

Gość Cup CakeZ
Z tym diamentem tez mnie zaskoczyl. Nigdy nie byl takim poeta... Teraz mu glupio i sie odzywa sporadycznie, nie pisze nic ze chce sie spotkac czy pogadac po tym smsie

Gość żenuaaa
moim zdaniem dal kumplowi do zrozumienia, ze chce znow oszlifowac mu zone;/ taka grozba, ze niby jak nie bedzie o nia dbal to sam sie nia zajmie.

a ile on ma lat?? to tak z ciekawosci daj sobie z nim spokoj, bo wyglada na to, ze bedziesz jego kolejna laska... ten facet ma zero szacunku dla Ciebie i dla innych tez

jestem na 100% pewna, ze on by ja chetnie znowu poszlifowal :D

a na miejscu tego kumpla to bym mu morde rowno obila za takie teksty, no ale jak koles ciota i lubi ja jego zone szlifuja koledzy no to sorry

Gość Cup CakeZ
Nie wiem..on sie zawsze losem swoich bylych przejmuje...jedna z nich urodzila dziecko to chodzil obrazony przez tydzien . Powiedzial nawet : "bo to dziecko moglo byc moje" (???)

Gość On30.
wiesz co ?? jak to się nazywa sprawdzanie smsów w telefonie brak zaufania dlaczego jesteś z facetem skoro mu nie ufasz??

Gość NNYLL
on30 wroc idioto do podstwowki i naucz sie czytac

Moim zdaniem po przeczytaniu tylko kilku wpisow twoj facet cos do niej czuje, moze utzrymuja kontakt, poskarzyla mu sie ze ma z mezem zatargi itd, wiec on napisal mu takiego esa, zeby dac do zrozumienia ze to co bylo miedzy nimi ten romans to nie tylko cos przelotniego tylko glebszego, i ma prawo czuwac nad jej dobrym "samopoczuciem." zastanow sie co dalej, bo ja po takim tekscie nie moglabym patrzec na mojego faceta.

Gość Cup CakeZ
On30 przeczytaj sobie jak przeczytalm tego smsa. Zawiodl moje zaufanie wiele razy. Zawsze probowalismy sie podniesc z tego razem. Obiecywal. Ale takie historie teraz wychodA ze szok. On ma 32 lata.

Gość On30.
NNYLL idiota widocznie masz na imię:)

haha obrazil sie, ze byla dziecko urodzila??? no jaki krolewicz!! wez sobie daj z nim spokoj dziewczyno, bo on jest po prostu zalosny!!! Jak moglo byc to jego dziecko to czemu jej nie zrobil?? Bo byla madrzejsza i go zostawila??? Co za palant!!!!

On30. - tak samo jak i ty

Gość On30.
Pytanie do was Kobiet czy jeśli wasz facet stanoł by w obronie innej kobiety to jest źle??

Gość Cup CakeZ
Widzisz..przez ostatnie noce nie moglam spac. Tylko myslalam. On teraz pewnie bedzie chcial sie spotkac (dzis ma wolne) tak jakby nigdy nic. A ja noe umiem sobie wyobrazic ze bede go przytulac czy patrzez w oczy..rozmawiac. Ten sms tylko przelal czare..

Gość On30.
nogogłaszczka dobrze ze od Ciebie tryska kultura i inteligencja ha ha

Gość NNYLL
powtarzam idioto, zawołaj mame niech ci przeczyta na głos pierwszy post autorki i ci wytłumaczy, moze zrozumiesz o co chodzi

Autorce natomiast doradzam to, co część ludzi tutaj - rzuć go w cholerę, bo koleś jest miłoścnikiem dziwnych układów łóżkowo-emocjonalnych, a Tobie one najwyraźniej nie pasują. On musi mieć dziewczynę o mentalności takiej jak on, jego przyjaciel i ta cała Ela - czyli kogoś, kto dopuszcza zdrady i jest w stanie dalej normalnei z tym żyć.

Gość Cup CakeZ
Jak niby stanol w obronie kobiety?

Gość NNYLL
"stanoł" o japi.erdole co za analfabeta, dyskusje z takim uwazam za zakonczoną