Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona1111111111111111

Ślub cywilny i wesele. kto ze mną?

Polecane posty

Gość ona1111111111111111
Pięknie!!! Prawdziwa pana młoda : D

Gość ona1111111111111111
Dzięki że wysłałaś foto. i welonik tez był. Ja tez właśnie myślę o takiej. cudeńko. Wogóle śliczna z Ciebie kobietka :)

Gość ona1111111111111111
Pewnie Niemcy nie dają Ci spokoju;) te Niemki takie urodziwe:)

Gość ona1111111111111111
Widać że jesteś szczęśliwa, mam nadzieję że mój dzien rownież będzie udany. Że żaden komentarz mi go nie zepsuje, jak narazie dzis moja niby przyjaciółka która po latach dosłownie- puszczania się , zmieniła się w moherowego bereta:) 27 lat dziewczyna poważnie, oświadczyła mi że nie przyjdzie ponieważ nie jest to zgodne z jej przemianą, ze połączyła nas szatan i czy jestem pewna czy chcę dzwigac ten ciężar całe życie. Niesamowite co?

Gość ona1111111111111111
Ja dlatego szukanie zaczynam od połowy wrzesnia, oj będzie ciężko:) wybredna jestem że szok. Powinnam już wiedzieć jakie butki, tzn jaki obcas zeby kiece skrócić ewentualnie

Ja w sumie wiedzialam jaka suknie chche i jak mniej wiecej chce wygladac. Potem obejrzalam w ebayu bodajrzue z 2500 modeli sukni i nawet jedna zamowilam z Chin ale okazalo sie wpadka. Wiec na 3 miesiace przed slubemzaczelo sie latanie po salonach i najgorsze bylo to ze nic mi sie nie podobalo. W koncu trafilam w necie na interesujacy salon gdzie do kupienia byly suknie rosyjskiej projektantki recznie robione i tam znalam ten model. Dodatki zamowilam wszytki w ebayu bo suknia wykraczala duzo ponad moj budzet. Welon rekawiczki diadem podwiazke wszytko z netu....

A TAK bUTY- tez byly z ebaya.. Bedzie wszytko dobrze-najwazniejsze to nie wariuj przy przygotowaniach. Macie czas wiec nie doprowadzaj sie przygotowaniami do wariacji a wszystko sie uda.