Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak z nimmmmmi porozmawiac

Jak porozmawiac z rodzicami o sexie? Mialam juz pierwszy raz i nie mialam rozmow

Polecane posty

z mama na ten temat wiec chcialabym jakos sie z tym zmierzyc. Z tata tez nie rozmawialam. Siotra za to chyba nie przypuszcza ze moglam sie z kim kochac. Ale zupelnie nie wiem jak z nimi rozmawiac:-/ jakies pomysly?

Gość a wariatka tańczy
rodzice dalej myslą że jesteś ich małą dziewczynką i ze Ciebie sex nie dotyczy... będzie cięzko, mogą być kazania z ich strony ale myśle, że porozmawiać warto

Gość OFFERMO, OFFERMO..
lat ile?

12

Gość njknjk
nie za bardzo rozumiem po co chcesz z nimi o tym rozmawiac? Nie wiesz czegos, potrzebujesz porady na temat pozycji od tatusia?:O

To nie ja pisalam, nie mam 12 lat. To po pierwsze, a po drugie: chyba nalezy mi sie taka rozmowa?!

Gość wartościowy on
to ile masz lat?,dlugo jesteś z chłopakiem?

Gość nimkaaa
to ty jej chcesz? :D ja zawsze unikałam jak ognia

mam 32 lata a z nim jestem od 10 lat

Boze to nie pisalam, nie mam 32 lat. Nie napisze ile mam lat bo zaraz zaczna sie teksty i pogadanki na temat mojego mlodego wieku. A z nim nie jest dlugo

Gość ona_wi
pytaj sie tutaj co chcesz wiedziec,czasem obcy lepiej wytlumaczy niz rozchisteryzowana mamusia ze jej dziecko mialo juz sex

Gość jestem mama13-latki
i chcialabym zeby corka sama do mnie przyszla i powiedziala ze chce pogadac na ten temat.... I to zanim zrobi pierwszy krok jesli chodzi o sex.... Skoro juz masz to za soba to o czym chcesz porozmawiac?

Gość jestem mama13-latki
wiadomosc o wspolzyciu mojej corki by mnie pewnie nie ucieszyla a le jeszcze bardziej zmartwiloby mnie jesli ukrywalaby to przede mna-wlasnie dlategoze jest taka mloda.... 16lat to jeszcze-teraz wlasciwie to NORMA.... Ale 13.......Przesada....:(

Gość jestem mama13-latki
kiepski bedzie z ciebie seksuolog....:( Sex to nie tylko zabezpieczanie sie przed niechciana ciaza....Zabezpieczenia czasem zawodzą....i wtedy pojawia sie nagle pytanie -kim jest ojciec dziecka??czy to odpowiedni ,,material''na ojca i meza? rozmowa z matka nie musi dotyczyc pozycji w lozku,bo przeciez to jej sprawa.Chodzi raczej o facetow,przygodny sex,rozwiazlasc dziewczyn...Mozna rozmawiac i rozmawiac przeciez Co innego znaczy sex dla chlopaka w jej wieku,co innego dla dziewczyny...