Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hłehuhłehu

Dlaczego grube dziewczyny nazywaja mnie "wieszakiem" ?

Polecane posty

Gość hłehuhłehu

Albo mowia mi zebym zaczela wiecej jesc... Co ja im zrobilam ? Ja nie mowie im, ze sa tluste i zeby mniej jadly :(

Gość hej ja moge
zazdrosc i tyle

Życie :O 🖐️ Jak chuda odezwie się do grubej, żeby coś jej się przelewa to "jak ona mogła", a jak gruba nagada chudej, że anorektyczka, albo głodzą ją w domu to jest ok i czasem nawet bawi towarzystwo :o Też mi taka jedna dziewczyna kiedyś tak ryła ciągle. Jak już zaczęła gadać, że mnie facet zostawi bo nie ma nawet za co złapać i takie tam to powiedziałam, że wole swoje kosteczki niż jej sadło zamiast piersi - poszła z fochem i więcej się nie odezwała na temat naszej różnicy w tuszy ;)

Gość koxelia
bo one lubia sobie na sile wmawiac ze grube jest piekne. nazywaja sie "puszystymi" a tak na prawde sa tylko tlustymi z zaniedbania swiniami :classic_cool: ich sensem zycia (marnego) jest wpierdalanie.

Gość vlxpzvlz
radze ci zrezygnowac ze znajomosci z ta "kumpela". Mialam podobna i zatruwala mi zycie, ciagle mnie krytykowala i do wszystkiego zniechecala, a ja jej wierzylam i czulam sie jak gowno :o

Gość Kolejny raz.....
Słuchaj ja w szkole sredniej w klasie miałam dziewczyny może nie grube, ale lekko przy kości, no w kazdym razie na ich miejscu spodniczek bym nie zakładał. I ja bylam z tych wsztskich dziewczyn najszczuplejsza (bylo nas mało tylko 7). Wg mnie i innych nie byłam chuda. A one zawsze do mnie "ojejku jaka ty chuda jesteś :O" "skóra i kości normalnie" itp :O no ale kurwa o co im chodziło :D innym podobała się moja sylwetka (wazyłam 52-53kg na 165cm) a one zawsze na diecie i najlepsze ze mowiły do siebie nawzajem 'chuda jesteś' :D:D:D hahahaha zazdrosne pindy, wiem ze mi zazdrosciły figury, bo nie chwalac się miałam ładna figurę.

Gość kalafiorek...
następna która potrzebuje się dowartościować, żal :(

Gość Trzymaj się z daleka od takiej
też znam taką kobietę która notorycznie mi dogryza że chuda jestem ( ważę54kg 166cm) rozmiar 38 to jaka chuda jestem normalna ale ona nosi 48 ostatnio jak nazwała mnie deską to się wkurzyłam i jej nagadałam dała na razie spokój zreszta ją unikam bo zaczęłam przezto gadanie źle się postrzegać

Gość bohna
NAJWAZNIEJSZE TO CZUC SIE DOBRZE W SWOIM CIELE CZY GRUBYM CZY CHUDYM ALE JAK SIEBIE AKCEPTUJEMY TO RESZTA MOZE NAM NAS*AC !!!!

Ja mam ten sam problem, wszyscy mówią jedz, a ja jem jak swinia, a jednak 90/64/90 nawet po ciaży zachowałam:) Z czego jestem dumna

Gość bohna
becia i czym sie szczycisz? nie taki jest temat!!!

hłehuhłehu nie reaguj na takie docinki, są zazdrosne i o Twojej figurze mogą tylko pomarzyć.. Szczupłe kobiety są ideałem mężczyzn i stanowią dla nich największą inspirację

Gość ZNAVCA
Dobrze wazysz :)

bo grubasy zazdroszczą!!!!!!!!!! Moja koleżanka jest strasznie tłusta!!!!!!!!!!!!!!!! I raz mi powiedziała że jestem za chuda to ja do niej że podług niej to oczywiscie że taka jestem!!!!!!!!! A moj kolega jeszcze do niej "no na twoim miejscu to bym sie nie udzielal" :D tepic takie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ffafasfsafsafsaafs
nie wiem dlaczego ale wiekszosc grubasow ktorych spotykalam byla zawistna i chamska :P

Nie każdagruba kobieta jest zaniedbaną świnia,niekiedy jest to uwarunkowane genetycznie i ma sie taka budowe ciała po prostu i chocby sie zesrala na mietowo to nigdy szczupła nie bedzie. Ale widac na ulicach kto ma opone od tira od żarcia, a kto po prostu wyglada tak a nie inaczej

Gość seksuolożka Jola
Weźcie wszystkie schudnijcie tak samo albo ię spaście jednakowo to nie będzie afery!

Gość taka piczka
no dokladnie, da sie poznac kto jest gruby od jedzenia a kto z powodu choroby/genetyki.

znam to... też zawsze słyszałam jaka ja chuda jestem i też od grubszej koleżanki. Nie miałam odwagi jej powiedzieć, że ona jest gruba, o nie chciałam jej urazić, ale w głębi wkurwiało mnie ciągłe 'ale ty chuda jesteś'

Gość Blueberry00013
Ja nigdy do szczuplych dziewczyn nie należalam, schudlam 10kg, bo sie za siebie wzielam, pasuje mi jeszcze z 5 zrzucic, tak mi mowi BMI, ale nigdy nie dogryzalam szczuplym dziewczynom...NIGDY! Nie wiem skad sie bierze zawisc od tych grubszych...? Jesli tylko ma sie mozliwosci, to mozna cos zrobic ze swoim cialem... a dogryzanie innych jest przykre, nie tylko w sprawie tuszy, w kazdej! Poza tym, zawsze mialam rozne kolezanki i jakos nigdy nie wypominalysmy, ze mamy za duzo, czy za malo...

Gość Dancia............
Ja 170 cm / 57 kg i też słyszę, że jestem chuda :D Choć trochę sadła mam.

bo jak staniecie przy sobie, to grube wyglądają jak suknia balowa, a chude jak wieszak ja tam wolę być wieszakiem, ale wiesz.. każdy ma swój na to pogląd wojna wieszak-grubas będzie miała miejsce zawsze