Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janusz z bydgoszczyy_

Oto opinia na temat *nowoczesnych* kobiet ktora popieram w 100 procentach

Polecane posty

Wywiad przeprowadzony z wybitnym muzykiem, artystom, myślicielem i filozofem Panem Vargiem V. Do rzeczy miłe panie, która z was pasuje do tego opisu;) Strzelam,że 80 protzent:classic_cool:🖐️ Jakie są Twoje przemyślenia na temat kobiet, postrzegasz je jako równe? Jasne, kobiety są równe, ale są także inne niż mężczyźni więc powinny być inaczej traktowane i mieć inne cele w życiu. Myślę, że staromodne poglądy są najbardziej prawidłowe, i dodam, że przez staromodne rozumiem poglądy, które posiadano na mężczyznę i kobietę oraz ich rolę w starożytności (w Skandynawii). Właściwie trochę trudno odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ mam same pozytywne rzeczy do powiedzenia o kobiecie i żadnych pozytywnych o kobiecie nowoczesnej. Więc jak zacząć? Jeśli weźmiemy najpierw kobietę nowoczesną, to myślę, że smutne jest widzie jak (przepraszam za mój francuski) zjebane są dzięki kulturze nowoczesne kobiety. Dzisiaj rola matki jest postrzegana nisko a bycie kurą domową jest zniewagą dla wielu nowoczesnych kobiet. To jest postrzegane jako część zniewolenia kobiet przez mężczyzn. Zostanie w domu z dziećmi jest widziane jako koszmar i brzemię. Zamiast tego zdobywają wykształcenie(zazwyczaj jakiś teoretyczny nonsens) i robią co w ich mocy by stać się takie jak mężczyźni. Pracują jak mężczyźni, ubierają się jak mężczyźni, próbują myśleć jak mężczyźni, mówić jak mężczyźni i zachowywać się jak oni (niektóre nawet wyglądają jak mężczyźni). Podczas gdy większość inteligentnych kobiet jest zajęte zdobywaniem wykształcenia, generalnie głupsze kobiety rodzą najwięcej dzieci, a w rezultacie cały gatunek staje się głupszy, jako że inteligencja spada kiedy głupie kobiety mają większość dzieci. Na gotowanie także patrzy się z odrazą. Moja przyjaciółka(z Ameryki) zwróciła uwagę na fakt, że kobiety w USA są bardziej skłonne spoliczkować mężczyznę gdy poprosi je o zrobienie obiadu niż gdyby zażądał zrobienia loda na pierwszej randce, i myślę, że jest to bardzo dobry opis. Jedyne co zrobiło „wyzwolenie kobiet to zastąpienie wszystkich pozytywnych cech kobiecych negatywnymi cechami męskimi. Miałem znajomego Norwega, który miał dziewczynę, która nie potrafiła nawet przyrządzić lemoniadę czy ugotować jajko, i zauważ przeszłą formę czasownika, ponieważ oczywiście nie kłopotał się by z nią zostać. Piękno kobiet przyciąga do nich mężczyzn, ale nie mają żadnych innych zalet więc nie są w stanie zatrzymać mężczyzn przy sobie. Nowoczesne kobiety nie potrafią już gotować, nie chcą już mieć dzieci, i przestały być ciepłymi , schludnymi i kochającymi istotami, które uważają spędzanie czasu z rodziną za coś dobrego. Prawdopodobnie są zbyt „niezależne i „silne by chociaż mieć własną rodzinę. Jedyną rzeczą jaką nowoczesne kobiety mogą w dzisiejszych czasach zaoferować mężczyźnie jest seks. Więc zamiast być kochającymi żonami, które gotują i wychowują dzieci, zostają zredukowane do bycia wyłącznie obiektami seksualnymi. Do tego są tak pomieszane emocjonalnie i intelektualnie, że większość pieniędzy, który zarobią w swoich pracach, wydają na operacje plastyczne, kosmetyki i tony ubrań, które według nich sprawią, że będą wyglądały dobrze, w desperackiej pozostania bądź stania się jeszcze bardziej atrakcyjnymi. Cóż, nie mają żadnych innych cech atrakcyjnych dla mężczyzn, więc czego innego możemy oczekiwać? Oto jest owoc feminizmu. Owoc „wyzwolenia kobiet. Naprawdę inteligentne kobiety zrozumieją, że bycie żoną, wychowywanie dzieci i gotowanie nie jest poniżające. Podejmą zadanie, które jest niezwykle istotne dla całej rodziny, plemienia czy nacji i nikt inny nie może tego zrobić za nie. Na pewno nie mężczyzna! Kobiety są wyposażone w macicę oraz piersi w jakimś celu. Tak właśnie działa natura, czy nam się to podoba czy nie. Nie jest dla kobiety poniżające bycie kobietą. Wszyscy powinni to zrozumieć, nawet pełne nienawiści, czujące wstręt do samych siebie feministki. Prawdziwe kobiety są dla mnie równe. Podziwiam je i szanuję ale nowoczesne kobiety widzę bardziej jako obrzydliwe, prymitywne i przeszkadzające mężczyźnie zwierzęta, albo w najlepszym wypadku jako podludzi. A Ci, którzy myślą, że jestem jakimś męskim szowinistą, który tylko krytykuje nowoczesne kobiety, są w błędzie ponieważ to nie jest tylko atak na nowoczesne kobiety ale na cały nowoczesny świat w ogóle, a nowocześni mężczyźnie wcale nie są lepsi. Większość nowoczesnych mężczyzn powinna być wdzięczna chociażby z tego powodu, że nie zostali jeszcze uśpieni jak psy, które usypia się gdy coś jest z nimi nie tak. Cała ludzkość jest gruntownie zepsuta w dzisiejszych czasach, nie tylko nowoczesne kobiety, i jestem pewien, że jest 10 razy więcej kobiet wartych oszczędzenia niż nowoczesnych mężczyzn.

Gość ztrdercfbcvhgv
masz racje z tym sie zgadzam

Gość iwan wladimirowicz palmow
to ten Varg V. od pogaństwa i nazioli?

link, screen albo wypierrdalaj i nie siej fermentu. Pan Vikernes nigdy NIGDY nie miał nic współnego z nurtem neonazistowskim🖐️ Co do poganstwa, tak masz racje.

Gość iwan wladimirowicz palmow
taa zwłaszcza te fotki z sądu, gdzie zrobił sobie fryzurkę na Adolfa:D

A nowoczesna kobieta to kobieta żyjąca w XXI w. ? Czy po prostu jest tu jakby wyjaśniony termin jaka to kobieta nowoczesna? Bo owszem są takie, ale szczerze wątpię, że jest ich aż 80%. Ja mam dopiero 19 lat, umiem gotować i to bardzo dobrze, chcę mieć dzieci, chcę mieć dom, rodzinę w komplecie i pewnie dużo jest takich kobiet. Co nie znaczy, że nie chce pracować i być zależna od męża. Bo nowoczesny czy nienowoczesny facet, głowa rodziny potrafi w swoim kryzysie wieku średniego zawinąć kutasa właśnie do takiej 'nowoczesnej' kobiety, a wtedy ta, która miała być ideałem żony zostaje na lodzie.

I czy nie opłaca się być nowoczesną?W każdym razie zostaję przy swoim, chcę mieć rodzinę.

Gość o tempora o mores_
Qrva ale czasów doczekaliśmy...niezrównoważeni socjopaci dają wykłady na temat pozycji i celów kobiet w społeczeństwe jak i wartości rodzinnych. Niewiadomo czy się śmiać czy płakać.

mozesz smiac sie i plakac jednoczesnie, nikt Ci tego nie broni byle gary byly umyte:)

Gość parram parram
Ujmę to tak.. w dzisiejszych czasach kobiety nie mogą liczyć na mężczyzna tak jak kobiety mogły 100 lat temu. Co w tym dziwnego więc, że nie chcą zakładać rodzin, rodzić dzieci itp.? Nie ma z kim i nie ma komu.. Generalnie wszyscy stali się o wiele bardziej samodzielni i samowystarczalni. margirit - a Ty masz dopiero 19 lat... poczekaj z 10 i zobaczymy czy nadal będziesz chciała mieć rodzinę itd. I wcale nie życzę Ci, żebyś się rozczarowała... wręcz przeciwnie- trzymam kciuki, żeby było jak sobie zamarzysz.

w ciągu 10 lat to planuję mieć już dziecko :) wątpię, żeby mi się zmieniło o 180 stopni. Ale czas pokaże. P.S. Gotować i tak będę umiała;p

@parram parram Bzdury. Znam tylu zaradnych facetów, w tym miedzy innymi mnie na których mogłabyś liczyć w 100%. To, że teraz nastały trudne czasy wśród męskiej populacji i cześćchłopów wyłamuję się robiać z sibie metro-cioty to nie zaraza całego gatunku jakim są mężczyźni. Rozowe koszule, solarium, golenie nog pach i inne cudowanie - zaraza nowoczesnego mezczyzny

Gość Gotowanie
Zgadzam się, że gotowanie to "zadanie, które jest niezwykle istotne dla całej rodziny, plemienia czy nacji". Właśnie dlatego, że jest tak niezwykle istotne, podjął się go mój mąż :P

Gość krups
ten gostek był wychowany w innym kraju i w innych czasach, dla wielu Polaków jego dzieciństwo a dzieciństwo Polaka i Polki to są dwa oceany , być może jego rodzice sobie wymarzyli aby został muzykiem i faktycznie muzykiem został ale tak naprawdę to co On wie o kobietach, teoretycznie pierdzieli jakieś smuty i przemyślenia ale czy był w związku z kobietą to nie ma słowa , On tu podaje, że tak naprawdę facet teraz może traktować kobietę tylko instrumenrtalnie jako dawczyni vaginy aby facet mógł zamoczyć z przyjemnością i że kobieta się tylko do tego nadaje i teraz kobieta nawet wodę w czajniku przypali oraz jajko przegotuje , czyli kim jest kobieta w dzisiejszym świecie, czy muzyk z kobiet zrobił pomniki do podziwiania i do bzykania ? Fakt, wiele kobiet jest życiowymi kalekami, ponieważ nie chciały się nauczyć albo uważają, że księcia z bajki poznają i książe zrobi wszystko aby ozłocić a za moment znęca się nad facetem psychicznie, skoro facet tak sobie wybrał to tak ma ale ten muzyk, skoro się nie nauczył radzić sobie w życiu i teraz czeka aż ktoś jemu zrobi kawę i obiad i nawet guzika do smokingu nie potrafi przyszyć to jest pierdoła na maxa tak uważam :)

podbijam dla nocnej zmiany