Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mychatycha

Ja 19 a on 32 lat

Polecane posty

Gość mychatycha

Czy taki związek ma przyszłości.

Gość Frykasss
Ma;) ja mam 19 a mój mąż w sob ma kończy 30;) miłość nie wybiera

Gość jesli nie chodzi o wyglad
kur.wa taka sama jak 20 i 25 i 30 i 26 :O 🖐️

Gość Brudna
Ten związek polega na tym że on cie bzzyka.A ty masz z tego na pewno jakąś korzyści.

nie słuchaj Brudnej. Widać, że polega tylko na stereotypach i na tym czego się naoglądała w telewizji. Oczywiście, że ma przyszłość.

ma przyszłość, ja miałam 19 jak się związałam ze swoim, a on miał 29:) dużo ludzi myśli że na kase poleciałam, ale to nie prawda:( miałam swojego hajsu dość

Gość Brudna
margirit powiedz jaki znalazł sobie pewnie młodą ładną dupę i szpanuje przy kolegach jaka ona dobra jest w łóżku itp

Brudna - no widocznie ciebie takie cos spotkało...nie znaczy że inne też spotykaja takich prostaków ;) ludzie sa różni

Gość Frykasss
Twój facet powinien Cię traktować jak rówego siebie. Bo nawet jeśli facet kocha ale zawsze myśli ze wszystko wie najlepiej bo ty jeszcze Gownoara jesteś i nic o życiu nie wiesz to nie. Ale np. Mój mąż cZasami się śmieje ze jak zacznę robić wykłady to mu się wydaje ze on szczylem jest a ja stara babcia po przejściach. Napisz coś o was to lepiej bedZie coś na ten temat powiedzieć.

Gość mychatycha
Jestem dojrzała ja na swój wiek.I on nie szpanuje po kochał mnie i moje problemy bo tak zawsze powtarza :)

no to spoko, wiem że taki związek ma dużą szanse na przetrwanie, ważne zebyście sie dogadywali, po jakims czasie zapomnicie o różnicy wieku

i znowu te Twoje stereotypy. Ale dziewczyna będzie wiedziała czy jest to idiota, który lubi kutasić czy normalny mężczyzna.

Gość mychatycha
Frykasss-On mnie nie wziol z jakieś imprezy mieszka kolo mnie jest przyjacielem mojego brat mój brat ma problemy alkoholowe zawsze po każdej imprezie go przyprowadzał pocieszał ze będzie dobrze.Pomagał mi nie raz ponieważ mieszkam sama z bratem mój brat często wyjeżdża a on pomagał mi w rożnych rzeczach i tak się stało ze jesteśmy para

Gość Brudna
Jasne nic nie powie.Będzie się cieszyć bo jej kupuje jakieś śmieci itp.Takiej to dobrze dupą świeci i nic więcej

Gość pork
a ile jesteście ze sobą? spaliście już ze sobą?

Gość mychatycha
Brudna- nie wydaje mi się że bym tyłkiem świeciła

Gość mychatycha
pork-Jesteśmy ze sobą z 3 miesiące znamy się bardzo długo bo mieszkame kolo siebie a czy spaliśmy ze sobą oczywiście ze tak

Gość gjcirjg
wiek nie zawsze musi mieć znaczenie, czasami różnica 15 lat może być niezauważalna , wszytko zależy o tego co was tak naprawdę łączy

Brudnej nie słuchaj, ona ma chyba problem ze sobą i mierzy wszystkich jedną miarą.

Gość Brudna
NO przyznałaś się że spałaś z nim. Oczywiste wszystko ja nie jestem jakaś tam że się czepiam i jakieś tam tylko chce wytłumaczyć dziewczynie w co się pcha

ale nie wiesz w co się pcha to co będziesz tu pieprzyć i przedstawiać najbardziej banalny czarny scenariusz? Ona ma 19 lat... już jakieś potrzeby seksualne też ma :)

Gość gjcirjg
brudna , masz brudne mysli, pozwól dziewczynie przekonac sie jak jest naprawde i samej decydowac

Gość Brudna
mychatycha napisałaś ze on pokochał ciebie i twoje problemy a ty pewnie po kochałaś jego pieniądze

Gość fantazja888
spotykałam się z 30 lat starszym mężczyzną i nawet tak wielka różnica wieku nie miała znaczenia w naszych relacjach

Gość mychatycha
Niestety nie pokochałam jego pieniędzy bo ich nie ma za wiele żyje od wypłaty do wypłaty pokochałam jego bo jest opiekuńczy kochany i pomaga mi :) a tego w życiu mi brakowało

Gość plle
Jak ty z nim to możesz robić taka młoda z takim staruchem pleeeeeee