Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeee3333

Potępiam ludzi którzy zmuszają inne kobiety do aborcji!!!

Polecane posty

Gość eeee3333

Potępiam ludzi którzy zmuszają inne kobiety do aborcji!!! Potępiam partnerów zmuszających swoją kobiete do aborcji, oraz potępiam rodziców którzy robią to samo z córką czy tesciów którzy nakłaniają do skrobanki synową.

Gość gggg343
No to chyba jest karalne nawet.

Gość brata
ja tezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

slusznie. Mam kolezanke, ktora rodzice przymusili do aborcji. A najgorsze, ze uwierzyla, ze sama tego chce

Rodzice????!!!! Boze nie dziwila bym sie jesli sama wpadla by na cos takiego ale rodzice przeciez matka ja urodzila a teraz kazla usuwac?? to jest dla mnie nie do pojecia!!

Gość wefwef
A ja współczuję facetom. Wpadka może się zdarzyć osobie każdej płci ale tylko kobieta może coś z tym zrobić, w przypadku jednak urodzenia się dziecka oboje rodzice mają obowiązki. I co taki ma zrobić gdy nie chce być ojcem, a kobieta zapomniała tabletki? Może tylko prosić lub wywierać silniejszą presję.

Gość i co ci to da?
potepiasz siedzac na kafeterii ha ha zrob cos w tym kierunku,jesli na prawde cie to wkurza.szukasz oparcia w necie?