pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 25, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaBlondynka 0 Napisano Sierpień 25, 2011 nic :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Mycha 0 Napisano Sierpień 25, 2011 tam chyba nic, a tam - tam ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 25, 2011 tam to nie wiem, ale tutaj to manianę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie kafe tylko spać Napisano Sierpień 25, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 25, 2011 zara idę w spaciulki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
!Dosko_sie_czuje! 0 Napisano Sierpień 25, 2011 To słodkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proszek do prania 0 Napisano Sierpień 25, 2011 pśp, kocham Cię :D Wpadniesz ni z tąd ni zowąd i zawsze ze śmiesznym tekstem Bez ciebie kafe, nie było by kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Sierpień 25, 2011 pśp co tak dzis wczesnie w wyro?:) Piwo sie skomczyło?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znam to Twoje zara ale no Napisano Sierpień 25, 2011 niech Ci będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paczke rajstop i orzeszki Napisano Sierpień 25, 2011 bausnuj dzifko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 25, 2011 szyderczy wzrok, taneczny krok... a tym razem nie piwo, a wino koorwa! poza tym... śpię po 6h nocnie a to dla mnie za mało stanowczo. jak zara nie spiertolę to jutro już będę chyba roślinką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Sierpień 25, 2011 to czego tak mało spisz pipo? Wino sie mniej po dziurach w zebach rozlewa?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 25, 2011 no czemu? bo nie lubię marnić czasu na sen w nocy :O w dzień mogę :P ale teraz niestety nie mam takiej możliwości. a wino akurat tak... jakoś wyszło nie wiem czemu bo nie lubię :O bosze sama siebie nie rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Sierpień 25, 2011 ja przychodze z pracy i z godzine musze sie przesapc bo nie kontaktuje:P ale tez zaraz ide spac na chama. Wino Cie powinno uspic ja obecnie abstynencja od alko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 25, 2011 absty co? nie znam tego słowa a mało wypiłam :O dziury w zębach nawet w połowie nie zatkane chooj nie picie koorwa. mam dość. cza iść spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Sierpień 25, 2011 przechodze na zdrowe odzywianie i na razie odsawiam piwo:) Moze do obiadu czasem wino jakie Hiszpanskie czy cus. A tak to w dupie, nie pije:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 25, 2011 ja dzisiaj się wazyłam i... 47 kilo także tego. piertolę wszystko a na zdrowie odżywanie jeszcze przyjdzie czas. nie będę se tera nic żałować za młodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Sierpień 25, 2011 pśp nie mówię o odchudzaniu tylko zdrowym odżywianiu. To co żarłam podczas ostatniego miesiąc, to łolaboga. Zreszta najdlam sie tez strachu w tej kwestii więc teraz kiełki z bananem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donia Corleone 0 Napisano Sierpień 25, 2011 ja tez przechodze do lodówki po mielonego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Sierpień 25, 2011 mielone to tylko ze sliwką i w boczku :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 25, 2011 o czisus. ja se jutro opiertolę na śniadanie zapiekane frankurferki dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Sierpień 25, 2011 frankfurterki :O:P no to tymczasem borem, lasem udn kootasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czynnik koci 0 Napisano Sierpień 25, 2011 narciarz. tez ide w kime. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach