Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martmanka

Buty nike,adidas,reebok .. ?

Polecane posty

Gość martmanka

Warto kupić firmowe buty które są 3 razy droższe niż inne ? SĄ bardziej wytrzymałe/wygodne ?

Gość martmanka
jaka wyczerpujaca odpowiedz ;/

Gość paczke rajstop i orzeszki
nie warto za buty płacić więcej jak 200zł

Gość martmanka
Hmmm bo się zastanawiam nad firmą nike. Ale 250 to jak dla mnie dużo. Głupio tak rodziców naciągać ; /

ile lat masz ? ;) paczke rajstop i orzeszki ja uważam że warto... zawsze kupuję adidaski za 300-400..

warto są wygodniejsze, ale nike pękły mi przy podeszwie po pól roku używania reklamowałam i naprawili ;) reeboki używałam dłużej chociaż są tańsze, ale jeśli chodzi o wygląd nike podobają mi się najbardziej

Gość martmanka
15 . Rodzice dadzą mi te pieniądze i mam swoje oszczędności ale nie wiem czy warto. Czym się takie buty różnią w praktyce od "zwykłych"?

jeśli chodzi o ceny to poszukaj w outlet factory tam są firmowe sklepy z końcówkami kolekcji możesz dostać firmowe buty dużo taniej

Reebok mnie nigdy nie zawiodły, są zajebiste i noga naprawde oddycha. Zawiodłam sie na adidasie bo dałam za buty duża kase a w adidasach nie moge przejsc po deszczu bo podeszwa przemaka.

Ja kupiłam pumy w decatlonie za 69zł i mam 3 rok, tam średnio raz do roku jakieś firmówki mają taką cenę to moim zdaniem warto 🖐️

Gość martmanka
Zajrzę tam :) A nike przemakają, bo idzie jesień i bd mokro a do szkoły daleko mam ?

oj tam to ja mam 21 lat i zawsze kaske od mamy ciągnę ;p nike są najlepsze mówię Ci,,, jeszcze shoxy :) dłużej Ci na pewno przetrwaja niż takie tańsze ryniacze czy gdzie tam buty kupujesz... ;)

Gość martmanka
A kiedy jest taka obniżka ?

jeśli chodzi o różnice moje nike nie przemakały w przeciwieństwie do zwykłych sportowych butów i były o wiele wygodniejsze co odczułam na wycieczce w górach;)

Gość martmanka
A może jakieś ładne modele adidasów mi polecicie, bo nic nie wypatrzyłam jeszcze.. Takie jesienne :)

Gość martmanka
Only me 20 - Bo pasożyt z cb ^^ żartuje, zartuje.

nike nie przemakają, wysokie nadają sie nawet na śnieg w swich przechodziła cała zimę wiosnę trochę lata jesień kolejną zimę i raz po raz zakładam do teraz;p więc w sumie opłaca sie wydać więcej;)

Gość martmanka
fajne tylko mi chodiz o taki młodzieżowe .. Te są takie jakby do biegania ^^ jeśli bym miała kasę na takie i takie to bym je kupiła :)

Gość martmanka
Rachel o coś takiego mi chodziło :) ładne są , tylko ta duza cena .. Ale może bym sobie kupila :)

Gość martmanka
zakopane ;/ Jednak tam bardzo zawyżają ceny ... ale jak pojade po buty to pewnie kraków.