Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina151

Ile schudnę takim "sposobem" w tydzień? :)

Polecane posty

Gość ewelina151

2-3 razy dziennie będę piła zieloną herbatę! 2 razy dziennie będę wykonywać ćwiczenia rozciągające (15 min)? 2 razy dziennie będę robić po 50 nożyc (tych, że najpierw się leży na jednym boku, potem na drugim i jeszcze z leżeniem na plecach)! Będę piła ok. 1,5 litra wody w ciągu dnia, w tym oczywiście szklaneczka przed każdym posiłkiem! Postaram się ograniczać posiłki, których w ciągu dnia będę jadła 5! W chwilach głodu będę pić wodę z cytryną lub dużo gorzkiej, czarnej herbaty (podobno nieźle zapycha, a nie ma żadnych kalorii)! Będę brała Omega 3 w kapsułkach oraz Skrzypovitę! :) Posiłki będę komponować na bazie warzyw! Jako przekąski wybiorę owoce! !ŻADNYCH SŁODYCZY! !ŻADNYCH SŁODYCZY! !ŻADNYCH SŁODYCZY! Jak myślicie ile mogę takim sposobem bez najadania się, ale też bez głodówki schudnąć w najbliższy tydzień?

Gość rozumiem cie bo tez mam male
od robienia nozyc przez tydzien nie schudniesz :D moze po 3 miesiacach takich cwiczen sie wysmuklisz, ale nie schudniesz :D a co do ograniczania posilków - zalezy, jak ograniczysz. Ilosc kalorii jest istotna i Twoje zapotrzebowanie

Gość ewelina151
Aha! Pomyślałam, że może w ciągu tygodnia, dni powszednich (xD) mogłabym stosować dietę amerykańską 5-dniową. Pierwszy posiłek czarna kawa i trójkącik sera topionego, Drugi posiłek jajko na twardo z pomidorem, Trzeci posiłek duże jabłko, Czwarty posiłek 20 dag twarogu z dodatkiem papryki i ogórka, Piąty posiłek lampka czerwonego wina. A tamten mój plan w weekendy! :) Ile schudnę? Niby obiecują, że w pięć dni na tej diecie leci 5 kg w dół, ale na takie efekty, to już nie liczę! :)

i cwiczenia rozciagajace oraz skrzypovita to chyba nie sa specyfki na diete? :D ja tak jak Ty robie zawsze, zeby nie tyc - a nie zeby schudnac :D

Gość ewelina151
rozumiem cie bo tez mam male Co do kalorii, to tak, żebym od stołu odchodziła z lekkim niedosytem, jak po 15-20 min. nie ustąpi, to wtedy herbata czarna bez cukru lub hektolitry wody! xD

Gość ewelina151
Ćwiczenia rozciągające podobno wyszczuplają ciało i nie powodują rozrostu tkanki mięśniowej, bo ... rozciągają mięśnie! :) A Skrzypovitę będę brać, żeby dieta nie odbiła się na włosach, skórze i paznokciach. To ma być takie wzmocnienie dla nich. :)

to schudniesz maksymalnie 0,5kg w tydzien chyba ze wczesniej żarłas jak smok to może 0,8-1kg ale to przy dobrych wiatrach

Gość ewelina151
Dzięki! :) Dobre i to! :)

Gość śmiechu warte normalnie
owoce i wino jako posiłek?? Normalnie żarty jakieś. Ta dieta amerykańska to jakaś kolejna bzdurna wersja kopenhaskiej. Nawet chyba jeszcze głupsza niż oryginał.

nie łącz niektórych produktów i schudniesz 2 kg w tydzień. np dieta Tombaka warta jest stosowania nie jako dieta ale jako żywienie

taaa 2kg w tydzien na nielaczeniu to schudnie jak zaczyna ze 120 kg :D ja na amerynkanskiej chudlam 2kg w tydzien

Gość szybkie lub w miare szybkie
chudniecie jest mozliwe tylko wtedy, gdy mamy sporą nadwage (minimum 15kg). Inaczej chudniecie jest bardzo trudne.

Gość ewelina151
Co do tego wina, to myślałam o zastąpieniu go odrobiną jogurtu naturalnego z garstką owoców, np. kiwi, mandarynka, pomarańcza, zależy co będę miała pod ręką, a całość skropiona sokiem z cytryny! :)

ewelina nie załamuj mnie przeczytaj jeszcze raz jadlospis tej diety i dostrzez, o co w niej chodzi tak! ogranbiczenie weglowodanów, zwłaszcza wieczorem. zero weglowodanów po obiedzie!!! niski indeks glikemiczny. wino wytrawne ma 0 IG i o to chodzi, by schudnac, a jak zjesz jogurt z cukrem czy owoce na wieczor to cala dieta traci sens

Gość wwwwggggg mmmnnnniiiieeee
max 1 kg

Nie spodziewaj sie cudów, w takim sposób schudniesz 1-2 kg maksymalnie, zależy od twojego organizmu. Możliwe, że schudniesz też mniej, bo moim zdaniem chcesz stosować mało intensywny trening - rozciąganie? To raczej nie jest na odchudzanie. Skacz sobie na skakance, ewentualnie pobiegaj. Co do odżywiania to masz całkiem niezłe podejście, tutaj może pomóc ci jeszcze profil odchudzanie i oczyszczanie langsteiner, zajrzyj sobie na facebooku na ten likepage, sporo tam porad odnośnie żywienia i poszczególnych produktów spożywczych, może coś nowego się dowiesz :)

Gość do duszy ta dieta
ćwiczenia owszem z sensem picie wody mineralnej i herbaty zielonej również co do diety: postaw na chude białko oraz dużą ilość surówek i gotowanych warzyw komponuj posiłki tak by w każdym było źródło białka plus warzywa lub owoce np śniadanie serek wiejski light plus sałatka z ogórka, pomidora, papryki obiad ryba plus surówka

Gość ewelina151
Dzięki! :) Połączę Wasze rady i może coś z tego będzie! :)