Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loczek1607

Czy to może być ciąża???

Polecane posty

Cześć Kobietki Od 12 dni spóżnia mi się okres, ostatni miałam 13 ipca, 24 lipca kochałam się z chłopakiem to był mój pierwszy raz, stosunek powtórzyliśmy 30 lipca w obu terminach kochaliśmy sie z zabezpieczeniem (prezerwatywa), 9 sierpnia odczuwałam bóle podbrzusza, kłucie jajników, ból kręgosłupa jak na @ ale pojawił się wyłacznie śluz z nitkami krwi, dolegliwości odczuwałam do 13 sierpnia, zauważyłam że zwiększył mi się apetyt zwłaszcza na słodycze, jestem osłabiona i ciągle senna, a w chwili obecnej zaobserwowałam zwiększoną ilość wydzielanego śluzu. W zasadzie to nierealne abym była w ciąży ale i tak się martwię

cykl najczęściej 28-31 dniowy ale akurat z tym bywa różnie, zawsze się zabezpieczaliśmy i do tej pory byłam pewna, że okres się pojawia ale każdego dnia mam coraz więcej obaw :(

Gość Gabiiii8989
A ile masz lat??? Ciąża byłaby tragedią?

23 i to byłby dramat, z chłopakiem jesteśmy ze sobą od 3 miesięcy, kochamy się ale na dzidziusia jest dużo za wcześnie... Czy istnieje jeszcze jakiś cień nadzieii że okres niebawem się pojawi?

Gość Gabiiii8989
Myślę, ze to tylko stres związany z pierwszym razem:)

ja też myślę ze ze stretu się nakręcasz i stąd brak okresu. A jeśli jednak nie...no to głowa do góry, przecież masz 23 lata jakoś dacie radę...:-)

Mam taką nadzieję, że winny jest wyłącznie stres, nigdy nie czekałam tak na okres jak do tej pory, staram się być spokojna ale razem z chłopakiem zaczynamy się tym przejmowac coraz bardziej, niby prawdopodobieństwo jest minimalne ale zawszę jakieś...