Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loczek1607

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Od 12 dni spóżnia mi się okres, ostatni miałam 13 lipca, 24 lipca kochałam się z chłopakiem to był mój pierwszy raz, stosunek powtórzyliśmy 30 lipca w obu terminach kochaliśmy sie z zabezpieczeniem (prezerwatywa), 9 sierpnia odczuwałam bóle podbrzusza, kłucie jajników, ból kręgosłupa jak na @ ale pojawił się wyłacznie śluz z nitkami krwi, dolegliwości odczuwałam do 13 sierpnia, zauważyłam że zwiększył mi się apetyt zwłaszcza na słodycze, jestem osłabiona i ciągle senna, a w chwili obecnej zaobserwowałam zwiększoną ilość wydzielanego śluzu. W zasadzie to nierealne abym była w ciąży ale i tak się martwię

Gość kasztana
na pewno nie jesteś w ciąży

Jesteś tego pewna, bo ja nadal mam nadzieję kochaliśmy się z zabezpieczeniem i wszystko było ok? :(

Gość jelenne
pewnym w tej sytuacji nikt nie może być, to się z czasem okaże...

Gość no też słyszałam
zrób test.

Gość jelenne
zrób sobie test - teraz wynik powinien wyjść wiarygodny, to będziesz wiedziała

Gość jelenne
daj znać jaki wynik, bom ciekawa :-)

Gość turkusowa..
tak to urojona ciąża

hmm wolałabym żeby okres się pojawił dlatego chciałabym żeby rację miała kasztana, a testu na razie boję się zrobić bo ciąża byłaby dla mnie dramatem

Gość turkusowa..
to oczywiste że nie jesteś w ciąży zbliża Ci się okres też tak kiedyś mialam zamartwiałam sie i okres mi się długo spóźniam ze stresu, a ile masz lat ?

23 obyś miała rację niepokoi mnie tylko że zabezpieczyliśmy sie dopiero przed wytryskiem, a wcześniej błona została przebita bez zabezpieczenia

Gość no też słyszałam
nie no po co test? Zamartwiaj sie dalej to okres jeszcze pewnie się spóźni nawet przy braku ciązy. :O Ile razy było tak ze dziewczyna zrobiła test a na drugi dzień nadszedł okres. Wyluzowała po negatywie i okres sam się pojawił. Ale skoro wolisz się zamartwiać to twój wybór.

Hmm chyba na razie za bardzo boję sie pozytywnego wyniku ale to pewnie jedyne najrozsądniejsze roziązanie

Gość turkusowa..
hmmm nie pisałaś wcześniej że zabezpieczaliście się dopiero przed wytryskiem myślałam że od początku...

no niestety podczas pierwszego razu dopiero przed pełnym stosunkiem a za drugim razem kochaliśmy sie dwa rzy z zabezpieczeniem, a w między czasie palcóweczka... :(

nie przejmuj się. z tego co wiem, to normalne. twój organizm nie jest przyzwyczajony do seksu. mi po pierwszym razie spóźniał się w3 następnych miesiącach po kilka dni 4-5. natomiast mojej koleżance 2 tygodnie się spóźniał przy pierwszej miesiączce po stosunku, w następnych nie wiele mniej. Spokojnie, nie psuj sobie nerwów, też przechodziłam przez to co ty. Zamarwiałam sie, rozchorowałam się od tego stresu tylko. jeśli gumka nie pękła i nie spadła to nie ma technicznej możliwości.

loczek, a zdajesz sobie sprawe, że mężczyzna gdy jest podniecony wydziela taką wydzielinkę, w której znajdują sie plemniki , fakt, mało ale jajeczku wystarczy 1 plemnik

tak mam tego świadomośc ale liczę na to że akurat nie mieliśmy takiego pecha i będziemy jeszcze mogli nacieszyć się tylko sobą