Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 777777777778888888555555555

Dlaczego ludzie po 20tce brzydną?

Polecane posty

Znam wiele osób które mając po 15-16lat były naprawdę ładnie wyglądające, chłopaki przystojne, dziewczyny ładne, teraz mam zaledwie 21lat, spotykam niektórych po 5 latach i w ogóle jakoś wyglądają inaczej, rysy twarzy im się pozmieniały, chłopaki zapuścili (w tym wieku!) piwne brzuszki w ogóle nie przypominają oni tamtych osób którymi były kilka lat temu, jacyś tacy zbrzydli, zestrazeli się, jeszzce rozumiem że można mieć 28lat i zmienić się w ciągu 12np. lat ale ledwo liceum niedawno ukończyliśmy a ci ludzie już w ogóle jacyś inni nie do poznania. te chłopaki co były szkolne casanovy jakoś się postarzeli, gdzieś się podział ten ich urok A w ogóle chciałam zwróćić uwagę na to że ludzie po 20tce zaczynają zwyczajnie brzydzieć, rysy twarzy im się zmieniają, skóra staje naciągnięta i bardziej napięta, nie ma już tej młodzieńczej "pucułowatości" co mi osobiście nie odpowiada, nawet na przykładzie znanych w sumie niebrzydkich osób mogę powiedzieć że zmieniły się i wyglądają gorzej niż pzredtem np. Doda za czasów baru i teraz albo sławna modelka Adriana Lima, obie mają po 20pare lat a wyglądają gorzej niż np. jako 19latki.

Gość ferferretertrete
ja mam 23 lata i wyglądam o wiele lepiej niż miałam 20.w sumie chyba teraz wyglądam najlepiej jak do tej chwili sądząc po powodzeniu przynajmniej bo teraz mam bardzo duże ,a nie zawsze było tak..

,,chłopaki przystojne,, buahaha ;D widać gustujesz w dzieciakach, jak dorośniesz to zmienisz zdanie... to co dla Ciebie teraz jest brzydkie ,,te rysy twarzy,, kiedyś powiesz że jest mega seksowne...

tak też się zdarza ale rzadziej, zapewne jako nastolatka mniej o siebie dbałaś, natomiast z samej urody zapewne byłabyś ładniejsza wtedy gdybyś była bardziej zadbana

" to co dla Ciebie teraz jest brzydkie ,,te rysy twarzy,, kiedyś powiesz że jest mega seksowne..." może w sumie możliwe ale ogólnie nawet siebie wolałam wyglądem w tamtym wieku, w sumie to nie tak że mi się nie podoba taki człowiek ale jestem opinii że oboje wyglądaliśmy lepiej kilka lat temu

bullshit! W liceum chłopaczki to tylko- chłopaczki. A co do dziewczyn to ja miałam w klasie 15 dziewczyn (tylko) zero chłopaka, potem do nas doszedł jeden rodzynek, ale mniejsza o to. Każda z nich wyładniała, nawet mi ostatnio dziewczyny powiedziały, że się wyrobiłam i nie wiem czy uznać to za komplement czy nie ;p ale nie znam nikogo kto pobrzydział z wiekiem.

no zobaczcie sami Adriana Lima kiedyś http://www.google.pl/imgres?q=adriana+lima&hl=pl&biw=1024&bih=512&tbm=isch&tbnid=DLi_tLxNKbUn9M:&imgrefurl=http://www.swiat-tapety.pl/galeria,tapety_adriana_lima,106,1,adriana_lima_215,8357,1,0.html&docid=R2q6EO0NntGPpM&w=1000&h=800&ei=nURWToqDMpHvsgbTnuyZCw&zoom=1&iact=hc&vpx=355&vpy=211&dur=2223&hovh=201&hovw=251&tx=153&ty=122&page=10&tbnh=159&tbnw=230&start=86&ndsp=8&ved=1t:429,r:5,s:86 Adriana lima teraz http://www.google.pl/imgres?q=adriana+lima&hl=pl&biw=1024&bih=512&tbm=isch&tbnid=dO_rbIFIZyt44M:&imgrefurl=http://giziorka7.pinger.pl/m/6353117/adriana-lima&docid=hb6B9uQSj7pu4M&w=320&h=400&ei=nURWToqDMpHvsgbTnuyZCw&zoom=1&iact=hc&vpx=152&vpy=113&dur=1622&hovh=251&hovw=201&tx=140&ty=147&page=1&tbnh=167&tbnw=140&start=0&ndsp=10&ved=1t:429,r:0,s:0 i powiedzcie mi kiedy wyglądała lepiej

Gość kliknija prawym przyciskiem my
szy i daj "kopiuj adres obrazka" i dopiero wklej :O

To się zmieni po 30-stce. Wszyscy w obawie przed nadchodzącym półmetkiem znów zaczynają o siebie dbać. Mam 30 i wiem , co mówię. Moi znajomi maja podobnie. acha!a przyczyną zjawiska, o którym mówisz moze być to, ze 75 % ludzi w Twoim wieku się nie myje. Nie chce nikogo obrazić...to wynik badań wsród młodzieży od 16-24 r. z.

Gość hhhhhhhhhhhhff
nobla autorko powinnas dostac za to odkrycie, ze ludzie z wiekiem się po prostu starzeją!

no jak to się nie myje?po prostu -ludzie Ci przyznają , że myją się raz na tydzień. A mniejszy procent nawet rzadziej

ale kiedy ludzie po 30tce są jeszcze gorsi jak 20latki ...

Gość misia_AA
Jak to ludzie po 20-tce brzydną, ja mam 23 lata i lepiej chyba nie wyglądałam. No zdarzają sie wyjątki ale może to objaw jakiś chorób, takich co wyniszczają organizm. Przecierz nie o wszystkim się mówi. Poczytaj trochę tujest link do ciekawej strony przeczytaj http://sites.google.com/site/457news

Gość kurde no racja
Mam 27lat i mimo ze bardziej o siebie dbam,w sensie ciuchy makijaz to wygladam gorzej niz w klasie maturalnej. Nawet wlosy mi sie przerzedzily,chociaz od 5lat nie farbuje

Gość blablabla....
powiem ci coś dzidzia w tajemnicy, po prostu tracisz dziecięce ryzy twarzy, ot cała tajemnica

Gość On30men
Autorka to 15letnia gowniara która kręcą zgrzybiale staruchy z miękkim fajfusem a tu wypisuje jakieś brednie nie trzymajace się kupy

"kurde no racja Mam 27lat i mimo ze bardziej o siebie dbam,w sensie ciuchy makijaz to wygladam gorzej niz w klasie maturalnej. Nawet wlosy mi sie przerzedzily,chociaz od 5lat nie farbuje" o to mi chodzi

podnoszę

Gość twoja maleńka
Są ludzie którzy nie wyglądają na swój wiek. Znam dziewczyne która ma 26 lat a wygląda na 17. Wiek prawdziwy to nie wiek biologiczny. Co wpływa na starzenie sie: -geny -ubytek kolagenu -zła dieta (fasfood), mało wody, mało owoców,mało zbóż -niergularne posiłki -nieproporcjonalne posiłki -brak sportu -tytoń -spadek aktywności hormonalnej -niektórzy uważają że alkohol -stres

Gość twoja maleńka
-nagła zmiana masy ciała (zła gospodarka tłuszczowo wodna)

podnoszę

Gość twoja maleńka
Kiedyś zastanawiałam się nad tym dlaczego kobiety wschodu (rosjanki, Azjatki, stażeją się wolniej a np cyganki kobiety których korzenie rodowe wywodzą się z Indii czy np Angielki , Niemki,starzeją się szybciej) No i doszłam do wniosku że jest to związane z odżywianiem, oraz warunkami środowiskowymi w jakich żyli zarówno oni jak również ich przodkowie. Kobiety Azjatki czy też Rosjanki odżywiają się głównie na zbożach co dostarcza ich organizmą KOLAGEN Azjatki jedzą ryż, i produkty z mąki ryżowej+soje Rosjanki Kasze gryczaną, jęczmienną+soje, wódka zobowa Inne narody europejskie zwłaszcza kobiety z Europy zach nie jedzą tak duzo zbóż jak Rosjanie. Warunki środowiskowe- spaliny, zanieczyszczenie powietrza czy też JOD (choroby tarczycy)wpływa na procesy starzenia

Gość akacja111
No cóż wszyscy się starzejemy, w końcu zestarzejemy się definitywnie i umrzemy, nie ma co się czarować. Nie zatrzymamy czasu i na zawsze nie zostaniemy nastolatkami. Nawet gdyby udało się nam "technicznie" znacząco opóźnić proces starzenia (np. o 20 lat), to mentalnie kiedyś będziemy starcami.

Mi na szczęście każdy mówi, że się wyrabiam więc moja osoba obala Twoją teorię ;) Jak tak dalej będzie to po 30stce może będę piękna :classic_cool:

Gość allaalalalal
A mi się nigdy nie podobali nastolatkowie i zawsze gustowałam w 23-24-25 latkach ;) Lubię męskie rysy, nie znoszę chłopięcych twarzy. Są nie pociągający.