Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość purple rose of cairo

Cechy wyglądu mężczyzn, które najbardziej was odpychają

Polecane posty

Moje typy: 1. NADWAGA - zasadniczo nie mam nic do grubych ludzi, jestem w stanie przyznać nawet, że niektóre kobiety z dodatkowymi paroma (5 czy 10, ale nie np. 30) kilogramami wyglądają apetycznie, ale grubym facetom mówię zdecydowane nie. Z kolei zdarzyło mi się, by kręcił mnie jakiś przesadnie szczupły ;) 2. MAŁE, KRUCHE DŁONIE - wydają mi się totalnie niemęskie. Obgryzione paznokcie potęgują obraz nędzy i rozpaczy. Małe stopy też są zresztą do bani, ale nie rzucają się w oczy aż tak. 3. NAPAKOWANA SYLWETKA - delikatny zarys mięśni ok, mocniejsza budowa ciała (ale nie pkt 1) ok, ale napakowani koksi z siłowni - ohyda! 4. ŁYSINA - ale tylko taka, którą właściciel próbuje ukryć przez zaczesywanie. Jak facet łysieje, niechże się ogoli (prawie) na łyso, a nie kombinuje, jakby tu ułożyć swoje 3 włosy na krzyż. 5. ŁYSE KLATY - kręcą mnie takie kudłate. Na widok owłosionego podbrzusza (tzw. "ścieżka miłości") robi mi się ciepło na sercu... i nie tylko ;) Za cenę zarośniętej piersi jestem w stanie znieść nawet włosy na plecach :classic_cool:

Gość że to polska AGNIESZKA
1) wzrost poniżej 180 cm (naprawdę no! nie bijcie) 2) łysina, ale tak jak pisałaś, taka z zaczeską, jak sobie goli na prawie 0, to jest już okej, a czasem nawet mi się podoba 3) duże tyłki, takie miękkie, wystające, kobiece, bleee 4) małe, kruche dłonie (także)

Gość długie włosy
przede wszystkim.

Gość ndfmvads.
1. długie włosy 2 długie przetłuszczone włosy! wrr 3 obgryzione p / brudne paznokcie 4 zbytnia nadwaga ale i zbytnia chudość czyli chodzące wieszaki bleee do czego tu się przytulić? do kości?? 5. zepsute / żółte zęby !! 6 nie lubię kiedy facet ma zbyt duży zarost, taki rumcajs:(:(

1. Tłuste włosy 2. Włosy na żel 3. Nadwaga 4. Żółte zęby 5. Potliwość 6. Zaskórniki na twarzy 7. Generalnie karki z siłowni 8. Małe dłonie

Gość 234323232
purple rose of cairo to samo tylko jeszcze nie trawię małych nosów

Gość w wieku umieralnym
smród (choć to nie wygląd)

Gość 234323232
wolę dużą dupę niż jej brak. Niektórzy faceci mają tak małe dupy ze pośladek jest wielkości bułki, to jest dopiero ohydne, zawsze się zastanawiam jak on wtedy sra tą dupką

otyłość, piwny brzuch, "kobiece" dłonie, wąsy, nieptzyjemny zapach z ust oraz z ciała, tłuste włosy, przepocone ubrania, chudzielce, rude włosy, krzywe zęby, odstające uszy, brzydkie stopy,

Nie lubię przyłysawych facetów :o a poza tym wieśniackich rumianych blondynów i w ogóle blondynów, niskich facetów, brzuszatych i tłustych.

Gość hehehehehehhehehe
fajnych macie facetów

Obgryzione paznokcie Tluste wlosy Duze zakola Wzorst ponizej 175 Okropna chudosc Brudne buty Zolte zeby, lub duzy ich brak

:(

Gość piczkaxxxxxxxxx
a co to są te japąki ?:D

Gość Szymuś
Haha łapię się, a teraz wypierdalać !!! Mężczyźni szukają kobiet zdrowych. Te chore psychicznie, z jakimiś fobiami i nerwicami, powinny być utylizowane pierwszej kolejności. Te które przeszły ciężkie choroby psychiczne również. Te dużymi wahaniami nastrojów, powinny być zamykane w pustelniach. Kobiety bez talii, powinny mieć darmową operację zmiany płci.

Gość kosiarzowammmm
Po pierwsze: niski wzrozt, eh neistety jestem niska dziewczyna mam 160 i czesto mam problem z natarczywymi facetami ponizej 160cm... Po drugie: Niska waga lub za gruby dal mnie facet powinien byc miesisty Po trzecie: Brzydka twarz...niestety nie wiedziałam na ktore miejsce to ulokowac bo facet z garbatytm nosem i pryszczami na twarze odpada od razu... A jezeli ktos z was drodzy mezczysni ma te wszystkie wymienione wady to radze zapoznac sie z rozkładem jazdy pociagu i rzucenie sie pod niego bo zycie wasze marne...

Gość najbardziej
BRUDNE PAZURY

Gość piczkaxxxxxxxxx
"Te chore psychicznie, z jakimiś fobiami i nerwicami, powinny być utylizowane pierwszej kolejnośc" juz zapiertalam do oświęcimia :classic_cool: owłosienie u chłopa poza nogami rękami głową i twarzą jest zupełnie obleśnie, jeszcze jak pije taki piwo to wygląda jak kaziu z pod sklepu :classic_cool:

Gość agagga
1. psujące się, zaniedbane zęby, braki w uzębieniu 2. wzrost poniżej 170 3. łysina z zaczeską 4. wystający brzuch 5. otyłość 6. brudne paznokcie 7. wągry, pryszcze

Carrie, dobrze wiesz, że nie mogę być Twym bojfrendem, gdyż nie pozwalają na to powszechnie przyjęte zasady :classic_cool: Wielokrotnie poruszane na kafe :P Poza tym Mintaja ma rację :classic_cool::P

Gość gosc.0
owlosione cialo fuuuu wzrost poniżej 180