Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość purple rose of cairo

Cechy wyglądu mężczyzn, które najbardziej was odpychają

Polecane posty

:(

Gość paula,.82
brudne ciuchy , smrod spod pach i okolic intymnych , nieogolone jajka i kutas , owlosiona klatka piersiowa , zolte zeby , zarost i wasy .

zgadzam się z autorką, takie same cechy wymieniła jakie mam na myśli dodałabym jeszcze brak higieny osobistej wkurza mnie jeszcze takie zachowanie, z którym ostatnio pierwszy raz się spotkałam jeśli chodzi o dorosłego faceta przyjechał do mnie znajomy z kolegą.. kolega jakieś 25 lat oprowadzałam ich po mieście zahaczyliśmy gdzieś o 5-6 knajp a ten w każdej po dwie gorące czekolady z bitą śmietaną, słodkie koktajle mleczne, ciasteczka i przy tym mlaska, ciamka, powtarza "mniam mniam" oblizuje sie :/ ma wielkie usta, które w tej sytuacji wyglądały obrzydliwie cały jest wielki a więc dodam - gruby objadający się mlaskający facet powtarzający niam niam (ps. przez 4 dni pobytu nawet raz nie mył się, nogi mu capiły jak nie wiem... cały spocony, fuj) facet przedstawiał właśnie to, czego u facetów nienawidzę bleeee sorry, że Wam obrzydziłam wieczór :D

jak sobie przypomne jego siadającego do śniadania, tak mu nogi waliły... chyba mam anielską cierpliwość zrobiłam tak pyszne śniadanie a on je zasmrodził swoim odorem

1 długie wlosy- zarsost- wąsy itp 2 nadwaga ponad 10-15 kg 3. wzrost ponizej 170 4. owlosione plecy 5 patyczaki, wątli itp 6 braki w uzębieniu można by wymieniać i wymieniać

długi u małego palca?? jeszcze nie widziałam ehhehee ciekawa sprawa ciekawe czemu nie obcina wszystkich, jak juz się obcina to i mały palec nie? :D

Gość gretaso
ee tam a ja lubie jak ma włosy na klacie.. nie wyobrazam sie przytulic do łysego jak do kobiety.. wrr.

Gość nfmadn
1. Nie mogłabym być z facetem, który ma długie/dłuższe włosy(nie mogę na nich patrzeć) 2. Rude włosy 3. Zbytnia otyłość 4. Przesadna szczupłość( chodzi to tak jakby się miało zaraz złamać, rączki jak gałązki) 5. Faktem jest, że lubię wysokich mężczyzn, ale niski wzrost nie jest cechą która mnie najbardziej odpycha 6. Wąsy 7. Brzydkie, zaniedbane zęby 8. Brudne paznokcie

Kobitki wygląda na to, że mamy podobne gusta:) Mnie odrzuca: Brudne, przetłuszczone włosy, Owłosnione klatka, plecy, brzuch (wg. mnie nie może mieć w ogole w tych miejscach włosow, kazałabym depilować), Zaniedbane, żółte zęby, Długie, brudne pazury Nadmierna nadwaga, widoczna szczególnie na brzuchu.

Gość smrod , rece jak u chlpoa z
pola :classic_cool:🖐️

Robert Pattinson to mój ideał. :D:classic_cool:

Gość tylkotylko
1. odrzucają mnie łapska jak u robola, takie duże... rozlazłe blee, co ma rękę większą od głowy :O 2. owłosiona klata :O plecy... fuuj 3. krzywe zęby, litości - znam jednego... wygląda jakby każdy ząb chciał uciec z tej paszczy i każdy wiał w inną stronę :O 4. długie włosy, o przetłuszczonych już nie wspomnę 5. pryszcze, wągry itd. 6. śmierdzące ubrania 7. nadwaga

Robert Wam się podoba ?

Gość smrod , rece jak u chlpoa z
nie🖐️

Gość zielony kot 098765
- popsute, zółte zęby ( z widocznym osadem), braki w uzębieniu - długie włosy ( tłuste to już generalnie rzecz biorąc tragedia) - nadpotliwość, smród potu - nadwaga - chodząca solara skwara - typ gogusia/lalusia -spodnie rurki opinające kończyny dolne - jest to cecha ubioru przemawiająca definitywnie PRZECIW, skreślenie już na początku - brudne, obgryzione paznokcie - zaniedbane dłonie (popękana skóra dłoni) - malutkie, świńskie oczka - rudzi - brak rzęs - pryszcze, zaskórniki, wągry - brudne buty - włosy na rzel - gogusie z ulizanymi plerezami, potrząsający co chwile swą czupryną - brak kultury, ogłady - nie przepuszczanie kobiet przez drzwi - nie ustąpienie kobiecie/kobiecie w ciąży/ osobie starszej miejsca w autobusie tramwaju (chłopak mógłby być Bóg wie jak piękny, dla mnie byłby skreślony) jak coś przypomnę, dopiszę

Gość a jak panowie powinni sobie
radzic z pryszczami czy wagrami ?? ja sama czasem miewam ale wyciskam i oczywiscie podklad... pytam bo poznalam chlopaka ktory ma na nosie wagry;/ odpycha mnie to ale nie chcialabym go skreslac z tego powodu.. tylko jakos pomoc ja mam problem ze swoim nosem wyciskam a one ciagle sie pojawiaja, platki nie pomagaja, jedynie podklad zakrywa ale co ma zrobic biedny facet?

Gość zielony kot 098765
niech kupi sobie brevoxyl za 21 zł na pewno mu pomoże a na dobry początek chociaż żel do twarzy z garniera 3w jednym, maseczka peeling,żel

Gość a jak panowie powinni sobie
tylko jak mu o tym powiedziec;/

Gość rudy chłopak
:(

Gość rudy kup farbe do wlosow
:P

Gość rudy chłopak
to nic nie zmieni, byłbym tylko farbowanym lisem... lepiej kupić sznur :)

Owłosione cielsko ( z podkreśleniem słowa cielsko), brud i generalne zaniedbanie, długie włosy przy pierwszym poznaniu - później może mi to przestać przeszkadzać

Bajka na dobranoc bajeczka1@tlen.pl'; pierwszy rzut oka i jak zobacze dlugi paznokiec u malego palca ,to chociaz byl by zlotem oblany i wygladal jak milion dolarow,u mnie jest spalony (...) i pomyslec do czego mu moze sluzyc? Pewnie do ekstremalnego dłubania w nosie :D

Gość kjóićiek widzę
że ciągle masz kłopoty ze snem

Przepraszam was bardzo za ten temat. Jestem córką koorwy i cygana, prosze , rozdepczcie mnie :( :classic_cool: