Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak przezyc

Jak przezyc za 40 do konca wrzesnia?

Polecane posty

Gość jak przezyc

Jutro wyjezdzam...mam w kieszeni tylko 40, jak z tego wyżyć? Wiem, ze maja w slepach gotowe objadki, ale drogie. Dawno nie bylam w Holandi, ile moze kosztowac chleb, warzywa, owoce? Mysze wyzyc za tyle do wyplaty, ktora bedzie gdzies na poczatku pazdziernika. Co mam kupowac?

Gość jak przezyc
Dlaczego mi nie wyswietliło euro? ok, wiec chodzilo o ojro, znaczek sie nie pojawil, dziwne...

ciezko bedzie..chleby sa w roznej cenie ..mysle ze najlepiej bedzie jak kupisz make i bedziesz robila pierogi..jakies dania z maki.,ryzu..saw piatki promocje w marketach i mieso mielone np kupisz za 1,30 euro..makarony sa tanie do 1 euro.Pieczywo kup na sniadania tylko.i tez w marketach.Herbate,kawe wez z kraju..moze tez jakies tanie konserwy..albo poluj na promocje!

Gość jak przezyc
Dzieki bazienko, warzywka mówisz, poszukam. Najblizej bede miala do Lidla, mam nadzieje ze je znajde. Postaram sie malo jesc, moze kupie jakies banany, sa bardzo pozywne, pomidory, ale w wekend trzeba bedzie cos ugotowac.

Gość jak przezyc
Niebanalna dzieki ze mi przypomnialas o kawie, prawie najwazniejsze:) Kupia ja w kraju. Wlasnie jakies makarony, np. z twarogiem albo kielbasa, to nie jest drogie, ryz z jakims gotowym sosem.

gotowe sosy sa nie dobre te w puszkach..lepiej wez knora w torebce z kraju.Maka cukier.sol ..sa tansze niz w Polsce.okolo 0,26 euro cukier,maka.. Zaloz sobie paypal konto netowe..jak cos pozycze Ci kase

Warzywa i wogole w marketach najlepiej robic zakupy w poniedzialek.wtorek i srode..wtedy sa znaczne obnizki miesa, warzyw,owocow..No chyba ze w ulotach co je codziennie roznosza jest podana data.Czekolady tez sa tanie.kakao ,mleko.platki..nie wiem czy Ci starczy kasy ale mozesz tez wziasc zadatek na poczet wyplaty..albo napisz..pomoge

Gość jak przezyc
Ja wiem, ze to jest bardzo malo, ale i tak sie ciesze ze chociaz tyle mam. Moja mama chciala mi dac 500zl zebym sobie wymienila w kantorze, ale tak mi szkoda bylo od niej brac. Mialam zaoszczedzone kilkaset zl. wiec wymienilam tylko 200zl, reszta na rozne inne potrzeby, kosmetyki np. pojdzie + bilet prawie 300zł. Musi mi starczyc, najwyzej niedojem. Pozniej po miesiacu dostane wyplate wiec bedzie ok.

Gość jak przezyc
niebanalna dziewczyno dobrze wiedziec, wyjazdy na zakupy beda oragnizowane chyba 2 razy w tyg. postaram sie zrobic jakies zapasy na poczatku tyg. i jakos przetrwac;) Niebanalna super z Ciebie osoba, dziekuje, ale musze sobie sama dac rade:)

Gość mega fiutek
a nie lepiej od kogos pozyczyc ?

Gość jak przezyc
Ech, nie lubie sie zapożyczac, nigdy przedtem nie pożyczalam od nikogo i chce trwac w tym do konca