Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylematyczna_30_latka

co mam zrobić....

Polecane posty

mam 28 lat, od kilku miesiecy mam bardzo dobry kontakt z kolega z którym znamy sie od około 10 lat. On ma 40 lat i jest po rozwodzie (małżeństwo trwało 8 miesiecy, nie ma dzieci, ogolnie jest sam od około 6 lat) Mam wrazenie ze miedzy nami zaczyna coś sie tworzyć, ale ani ja ani on nie robimy tego "pierwszego kroku" ja sie boje, że strace kumpla on boi sie zwiazku. Jak ktos sie nas pyta o nas to zawsze jedno znas mowi ze jestesmy kumplami. Jak mam mu zasugerować że ja jednak chciałąbym sprobować coś z nim stworzyc? Boje sie powiedziec wprost bo nie wiem jak zareaguje Kurde mam prawie 30 lat i takie dylematy.....

Gość jesi jestes mila to sam
zaskoczy, nie wyjezdzaj z deklaracjami, bpo sploszysz i wyjdzie głupio

Zapytaj: pójdziesz ze mną na randkę? (np. do kina) Chodzi o słowo "randka". Jeśli on obróci to w żart, to nie chce niczego więcej, ale możliwe, że wreszcie zrozumie

Gość Donata00
poczekaj na prima aprilis i powiedz mu że go kochasz jak się na ciebie dziwnie spojrzy to powiesz że to żart

Donata00 do kwietnia to ja juz chce miec to pozamiatane :)

Gość taki jeden po 30-ce
jak wiesz, że to jest "to jest to" to atakuj, ale facet ożenił się jak miał 39 lat, późnawo troche, wcześniej bawił się kobietami i tak mu zostało po małżeństwie więc kobieta go kopnęła albo żadna go nie chciała, bo każda go przejrzała i wiedziały, że nic nie wart, tylko ta jedna była ślepa i dała się zrobić rozwódką. Sam mam 35 lat i po rozwodzie, osobiście unikam rozwódek

Gość taki jeden po 30-ce
sorki, ale takie typowo męskie analityczne myślenie :D

nieeeeee on ożenił sie jak miał 26 lat a wczesniej był z nia z 5 lat ona go zdradziłą itp pozniej z kims był a teraz od 6 lat jest sam tzn w zadnym powaznym zwiazku mam wrazenie ze tak sie juz przyzwyczail do samotnosci ze trudno mu to bedzie zmienic