Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolores z wrocka

Ja biała, on czarny..

Polecane posty

Gość dolores z wrocka

Poznałam pewnego faceta z Afryki (RPA) przez internet i się zakochaliśmy w sobie. w tym roku planujemy się spotkac bardzo mi na nim zalezy Znamy się już prawie 2 lata a zaczęło się od pisania przez internet pomógł mi stanąć na nogi po rozstaniu i uwierzyć w swoje możliwość. teraz chce przyjechać do Polski i poznać nasz kraj oraz kulturę. W tym roku ide na studia, a on juz skończyl studia. Poznałam go w styczniu. Papiery chyba uda mi sie załatwić. Rodzice nie sa zadowoleni :( Boje sie reakcji znajomych (facetow w szczegolnosci).

Gość dolores z wrocka
napisał mi że jak się zobaczymy to zobaczę jego wielkiego pytonga ale ja boję się węży :(

Gość pomaranczowsza
i slusznie sie boisz :D w naszym kraju widok murzyna przyprawia ludzi o roznego rodzaju leki ;) lek przed innoscia, lek przed opinia sasiadow, lek przez nieznanym, lek przed ew. zagrozeniem/konkurencja ... ale na powaznie: po prostu poznaj go dobrze i ciesz sie zyciem :) ciemnoskore osoby maja moim zdaniem dosc duze walory estetyczne (interpretacja dowolna) 🖐️

Gość Donata00
jak jechałam autobusem to wsiadło 2murzynów w autobusie było pare dresów i wyzywali ich od czarnych dup musisz przygotować swojego faceta na różne sytuacje w polsce

Gość A K I M A
Łooooooooo matko!!!!Tylko nie czarna małpa.

Gość kogo chcesz oszukać?
tylko potem nie wyj tutaj, że jako pamiątkę, to ci HIVa przywiózł, albo po ślubie zabrał dzieci i takie tam 💤

Gość dolores z wrocka
dlaczego tak sie dzieje :(

Gość pomaranczowsza
tak, a ty juz wiesz na czym mu zalezy :D jasnowidzka poczatkujaca ;) fakt, ze widzosc ograniczonosc umyslow naszych krajan czasem by sie czlowiek najchetniej odpolszczyl :o

Gość pomaranczowsza
ludzie nie osmieszajcie sie takimi wypowiedziami. czy wy mieszkacie w koziej wolce i nie widzialyscie nic poza swoim podworkiem, sensacyjnymi czasopismammi dla kobiet i takimiz programami telewizyjnymi?

Gość pomaranczowsza
nastka, nie wspomne, jestem pewna, ze zapomne o nich juz dzis :o

Gość pomaranczowsza
a z jakich twoim zdaniem powodow spolecznych, gospodarczych, czy politycznych osobie z rpa mialoby zalezec na polskiej wizie?

Gość dolores z wrocka
na pewno nie o wize, bo to ja wyszlam z ta propozycja. prawie 2 lata juz gadamy. os stycznia 2010 dzien w dzien na necie tylko :(

Gość pomaranczowsza
huhu :D ostatnie nastka rozpuscila sie jak bezpanski bicz :D :D rozumiem, w tym wielu wzgledna rozpoznawalnosc kafeteryjna jest duzym halem ;)

Gość dolores z wrocka
obiecał mi, że bedę mogła mu robić tyle razy loda ile tylko zechcę :)

Gość dfadfafadf
Niby gdzie go poznałaś?

Widzę, że kolejna kandydatka by siedzieć w zagranicznym więzieniu:o Nie jedna dziewucha tak zapłaciła za własną głupotę.

Brniesz a powinnaś spieprzać. Moim zdaniem takie związki są bez przyszłości. Zamieszkać z nim w Polsce czy RPA to samobójstwo. W Pl nie dadzą wam żyć biali a w Afryce czarni (nie łudź się, to też niezgorsi rasiści). A dzieci z takiego związku miałyby już całkiem przerąbane. Nie wiem na co liczysz.

Królowa RP> dokładnie, dziś też czytałam na onecie artykuł o Polkach robionych w wała przez Pakistańczyków. Internetowe miłości, zaproszenie na Cypr i wio do burdelu. Policja nawet nie jest w stanie ustalić ile tych dziewcząt zaginęło :( Dwie udało się uratować w ostatniej chwili.

Gość dolores z wrocka
RPA to nowoczesny kraj. nie wiecie nic, a sie wypowiadacie. powtarzam to milosc a nie zadne wizy itp. to biali sa rasistami, jego rodzina sie cieszy jak mnie widzi na kompie.a moi nie jak go im pokazalam :(

Tak albo te co sie zaręczały i potem na wycieczkę, ze swoim czarnuszkiem jechały i i już do domu nie wracały, bo na lotnisku zatrzymane za próbe przemytu nakotyków:o

Za to Ty o RPA wiesz wszystko. Jego rodzina się cieszy, bo dla czarnego biała dupa to prestiż, za to czarne dziołchy już by Ci tam dały popalić. A zresztą rób co chcesz 🖐️

Gość dolores z wrocka
vlekkenduivel daj link jak mozesz, czy zmyslasz ?

a chcesz link do filmików jak matki płakały, bo córeczka do swego czarnego księcia pojechała i już nie wróciła i teraz w wenezueli obywa karę 7 lat więzienia??? No, ale to była miłość przecież:o

Gość Pani Kitsune
Zdrajca krwi. Mam nadzieję, że zostaniesz zgwałcona.