Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kicikici1233

Szukam prawdziwej miłości czyli Pana do 35 roku życia.

Polecane posty

Gość offerma!
jak to. a ja to już nie?

Gość rzecza ludzka
ty masz wiecej prawie 40

kicikici, nie szukaj, Pambuk Ci go znajdzie :) A może Cię Duch Święty vel Pierrdolniety zapłodni? :)

Gość offerma!
"A chcesz?" nie ale poczułem się wykluczony. chyba muszę zgłosić tę sprawę ministrowi arłukowiczowi. już on się za ciebie weźmie :D

Gość offerma!
debila nie przekonasz.

Nie, no aaale poprzedni Twój topik dotyczył Pamabuka to ja nie wiem czy mam do czynienia z poważną osobą czy z wariatką. Od Ciebie zależy czy będę pisał poważnie :)

offerma! czy to aby ,,prawdziwy" offerma z którym pisałem kiedyś na temat... (przypomnij o czym pisaliśmy żebym wiedział że to ty).

Gość offerma!
" ja nie wiem czy mam do czynienia z poważną osobą czy z wariatką." za to ja wiem już teraz że mam do czynienia z debilem.

Gość offerma!
tak przygłupie, jestem "prawdziwy" oferma.

Oczywiście że z poważną,chciałam zobaczyć czy dużo tu jest ludzi którzy wierzą w Boga, i poczytać zdania tych którzy nie wierzą.

Gość w 100%
taa, żeby to było takie łatwe - dac ogloszenie na kafe i juz sie ma ta druga polowke. niestety troche wysiku jest wymagane. wiec powodzenia:) nie ma nic piekniejszego niz para zakochanych 🖐️ ( jestem ckliwa i mowie serio!)

fikuu, ja nie zauważyłem dotąd żadnych minusów braku wiary, są same plusy. :)

kicikici, w takie brednie nie można wierzyć. A w świętego Mikołaja wierzysz? :P

Gość on ma tak zawsze
od debili to prawdziwy zawsze wyzywa

Gość offerma!
"kicikici, w takie brednie nie można wierzyć" jak się ma w głowie mózg debila to się wierzy w idee komunistyczne i ma się marzenia zostania milicjantem. co za głąb.

Zanim cokolwiek napisze na jego temat muszę wiedzieć czy piszę z prawdziwym offermą czy z jakimś (innym) trollem. Niech przypomni o czym rozprawialiśmy parę dni wstecz to pogadamy inaczej :P

Oooo teraz widzę że to prawdziwy offerma. Słuchaj skurrwysynu. Gadałem z tobą jak z człowiekiem, mimo faktu że jesteś śmieciem ssącym niedomyte kootasy pisowców. Jarek cie wali w odbyt. Odwal sie ode mnie szmatławcu.

Gość offerma!
"Niech przypomni o czym rozprawialiśmy parę dni wstecz to pogadamy inaczej" akurat na rozmowie z debilem mi nie zależy. żebym czerpał przyjemność z rozmowy to rozmówca musi reprezentować pewien poziom umysłowy.

kicikici a tak z ciekawości, jak by Twój wybranek nie wierzył w pambuka to nie zadawałabyś się z nim? Nie myślcie że mam na myśli siebie bo nie mam na myśli siebie, tylko ciekawy jestem. A ty offerma idź stąd już lepiej bo jeszcze dla ciebie trzeba będzie szukać miejsca na wawelu.

kicikici ja tu sobie rozprawiam elegancko z ludźmi i w pewnym momencie przybywa offerma- 40 letni prawik o kretyńskich poglądach politycznych i miesza w temacie :P

Gość offerma!
"Odwal sie ode mnie szmatławcu. " to ty się odwal od normalnych ludzi. brzydzisz mnie śmieciu i z pewnością nie zależy mi na pisaniu do ciebie czegokolwiek. ale nie będę patrzył spokojnie jak taki matoł obraża normalnych ludzi.