Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kicikici1233

Szukam prawdziwej miłości czyli Pana do 35 roku życia.

Polecane posty

fikuu, ja nie jestem w stanie uwierzyć w to wszystko. Jestem przeciwko kościołowi ;)

Oczywiście że religia jest ważna.Nie można kogoś zmuszać do wiary.Jesli by nie wierzył to trudno,być może kiedyś stało by się coś co by odmieniło jego wiarę.

Gość offerma!
głąb się modli do lenina i jego największym marzeniem jest zostać milicjantem :D

Offerma dziadu łysy śmierdzący, nie gadam z tobą, pisz co chcesz wygibańcu. A teraz wracam do dyskusji na przyzwoitym poziomie :) Pisałaś że jesteś ciekawa tego co sądzą na temat wiary osoby które nie wierzą. Nie wiem czy w tym czy w poprzednim temacie.

Ide sobie już bo tu nie ma z kim pisać.Myślałam że pogadam sobie z normalnymi ludźmi ale sie zawiodłam:(ZEGNAM!

Gość offerma!
normalne osoby które nie wierzą to po prostu nie wierzą. ale są też na świecie głąby które w chamski sposób atakują wierzących. to nie jest kwestia ich wiary tylko ich debilizmu.

kicikici, jak nie dostrzegasz tu normalnych ludzi i nie zauważasz kto tutaj jest niskim, łysiejącym, skretyniałym, obsranym, pisowskim prawikiem pod 40-stkę to wypad mi stąd, i tak rozmowa z tobą nie przynosiła mi przyjemności, w ogóle rozmowa z fanatycznymi katolami nie jest niczym przyjemnym 🖐️ :)

Gość offerma!
jak taki głąb jeszcze z dziada pradziada komuch, dziadek z UB a ojciec z ZOMO to naprawdę piany na mordzie dostaje jak ktoś tylko o religii wspomni. co zresztą widać wyraźnie.

kici, pomijając moje żarty na początku tematu próbowałem z Tobą normalnie pisać. PISiorowski śmieć mnie wytrącił z równowagi ale to inna inszość. A Ty od razu doszłaś do wniosku że tutaj nie ma z kim pisać i że nas żegnasz. Skoro naprawdę tak uważasz no to papa, jednak ja chciałem dobrze. :)

Gość offerma!
bydlak tak "dobrze chciał" że do wierzącej osoby pisał: "Pambuk" "Duch Święty vel Pierrdolniety" w chamski sposób szydząc z jej wiary.

zapomniałem o tej co Ma Ryja (jak kartofla) i dżizasie co zamieniał wodę w jabole :)

Gość offerma!
moja teoria że komuchem to może być tylko głąb albo bydlak potwierdza się za każdym razem.

papa kicikici, tylko paciorka przed snem nie zapomnij bo pójdziesz do piekła :P

Papa offerma, jak zwykle miło się konwersowało. Twoją mamę chyba całe ORMO w doopę wydymało a ojca ZOMO pozbawiło jaj, skoro tak do mnie rozmawiasz. Jeszcze socjalizm wróci :) Dozobaczyska ofermo życiowe :)

Beliar, czy ty musisz psuć wszystkie tematy?! dzieweczka szuka miłości a ty z butami włazisz opamiętaj się ! :D

fikuu, kochanie ale to nie moja wina. No sama przeczytaj topik :) No napisałem o Pambuku bo w poprzednim temacie o nim nawijała jak jakaś zakonnica vel pingwin. :)

Ja chciałem na luzie sobie z panienką poklikać i wtedy pojawił się offerma. :)

Gość offerma!
a jak ja ci na ludzie napisałem że jesteś komunistycznym debilem to się podnieciłeś strasznie. czemuż to?

Nie no, ja rozumiem na czym polegają Wasze wierzenia, miałem okazję się temu przyjrzeć z bliska i wiem że to nie dla mnie. Gdyby kościół nie był taki rozbuchany to byłbym tylko ateistą, a przez to co się dzieje w kraju i na świecie jestem antyteistą. Ale nie gadajmy o tym, to bez sensu ;)

fiku, olewajmy laleczkę Jarosława ciepłym moczem to może pogadamy na poziomie :)

Gość offerma!
żeby zrozumieć religię to musiałbyś mieć w głowie coś zamiast kupy. nie masz.