Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka90000

problem z matka:/

Polecane posty

Gość migotka90000

hej wam skonczylas w tym roku liceum, ale nie planowalam isc na studia, moja matka nie wirerzyla w to i myslala ze jednak pojde, a ja nie chce! mowi z ojcem, ze mi oplaca zaoczne nawet, gdzie tylko cche, ale ze bez nich bede nikim i teraz kazdy robi studia:/ akurat kazdy? a moze ja nie jestem kazdy? znajoma otwiera swoj butik z ciuchami, mowila ze mnie przyjmie i co? bede miec duzo kaski, ale rodzicom to nie pasuje:/ jak ich przekonac ze mozna zyc bez studiow?

Gość Eeeeeelaaaaaaaa
"będę mieć dużo kaski"... :o Pomyśl o przyszłości.. Całe życie chcesz zapier*alać w bytiju ? :o:o

Gość Eeeeeelaaaaaaaa
butiku*

Gość migotka90000
no ale jak to zapierdalac? siedze sobie za lada, wieczorem przemyje sklep mopem, a co mi dadza studia? mam isc na nauczycielke i uzerac sie zbachorami? skonczyc socjologie i dolaczyc do bezrobotnych? moge zmienic prace zawsze, moge byc fakturzystka w sklepie np, to juz praca biurowa i to jest powazne stanowisko ;)

Gość janusz z_bydgoszczyy_
fhgfdgh

Gość hej migotko
przykre jest to, ze...osoby z ta mierną socjologią z prywatnej gownianej uczelni potem chcą zadzierac glowe przy uczciwym techniku czy bystrej dziewczynie po LO...

Gość 25letnimenszczyzna
bardzo dobrze myślisz siła robocza też musi być.

Gość Eeeeeelaaaaaaaa
buhahahah.. w takim razie POWODZENIA! :classic_cool:

A jak znajoma nie otworzy butiku albo zamknie go po paru miesiącach? Chcesz tak do końca życia?

Gość migotka90000
ja uwazam ze studia gowno daja. moze jak idziesz na medycyne c to jest spoko, jestes lekarzem musisz sie wyksztalcic. reszta to ...kombinacje. ja jestem sprytna i sobie poradze w zyciu, jak nie tak to roznymi sposobami ;) z glodu nie umre. studiowac mi sie nie chce, uwazam ze moge pracowac nawet na 2 etaty uskladac kase na swoj slub czy nowy samchod niz udawac intelektualiste:/ i to 5 lat!!!

Gość migotka90000
jak zakmnie, to malo jest ofert w necie? dla osob z srednim wyksztalceniem. moge byc sekretarka, asystenka( umiem troche angielski ), zarabiac 2 kola i chodzic z garniturku, moja kuzynka jest asystenka dyrektora i dostala sluzbowy telelfon, wypas :)

Spoko, tylko na miejscu Twojej mamy poprosiłabym Cię o płacenie za mieszkanie i jedzenie (myślę, że to zrobi za jakiś czas)

Gdybym była pracodawcą i miała do wyboru kogoś z mgr i Ciebie to sorry, ale nie wybrałabym Ciebie.

Gość migotka90000
zamierzam wynajac sobie wlasne mieszkanko ;) zeby nie wysluchiwac calymi dniami "idz na studia, idz na studia, idz na studia....!!" bleeeeee rzygac mi sie chce juz tym:/ zamierzam mieszkac sama i pracowac :)

Gość migotka90000
dla pracodawcy liczy sie spryt i to, co ktos ma w glowie, a ja mam duzo ;) wiecej niz te magistry wszystkie, mam swieza wierze po LO :) poza tym jestem mloda wiec mam wieksze szanse niz dziewczyna po studiach 24 letnia:)

Gość Eeeeeelaaaaaaaa
To musi być podszyw.. Nie wierzę ,że masz takie dziecinne rozumowanie. Nie znasz życia..

Widać, że jeszcze masz siano w głowie (kuzynka ma służbowy telefon - wow jakie to cudowne), ale życzę Ci jak najlepiej

Gość migotka90000
po pierwsze nie jestem podszywem ;/ CHYBA TY :/ po drugie, dlaczego mam dziecinne? ze stawiam na prace, a nie na nauke?

Gość migotka90000
nie chcialabys miec gratosowego telefonu? ja bym chciala. fajna recz. nie rozumiem...to cos zlego?

dajecie się ludzie nabierać na takie prowokacje ? No chyba, że mało wiem o świecie i tępych dzidach, które psują opinie mojemu przedziale wiekowemu. Ja właśnie zaczynam studia, od października rzecz jasna.

Gość migotka90000
po pierwsze, nie jestem dzieckiem (niedlugo koncze 19 lat), i troche szacunku :/ po drugie, skoro task malo wiem, to moze...mnie oswiecisz? co ty wiesz, a ja nie? hm? ciekawa jestem

Gość Eeeeeelaaaaaaaa
"Och jak pięknie .. Znajoma otwiera butik,zatrudni mnie .. Jeee super.. Wynajmę sobie mieszkanko i nie będę już wysłuchiwać rodziców.. Bajka" Pfff.. Dziewczyno za wczasu puknij się i przejrzyj na oczy. Wynajem kosztuje,opłaty kosztują,jedzenie kosztuje.. :o

Dla pracodawcy liczy sie najpierw CV, kiedy je odrzuci nawet nie będziesz miała szansy wykazać się tym swoim sprytem

Gość to twoje życie
rób sobie co chcesz. pamiętaj jednak, że matka chce twojego dobra i jednak ma trochę więcej doświadczenia. jeśli uważasz, że praca w butiku ci wystarczy, to nie ma sprawy. nie wszyscy muszą iść na studia, to fakt. ale jeśli masz taką możliwość.. to dlaczego nie? bo ci się nie chce uczyć? "siła robocza" też jest potrzebna, jak to mówią, pani z warzywniaka też jest potrzebna. ale dziewczyno, czy ty nie masz zupełnie żadnych ambicji?