Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka90000

problem z matka:/

Polecane posty

Gość Eeeeeelaaaaaaaa
Mrrgirit Ja też nie mogę uwierzyć ,ze to nie prowokacja.. Boshe :o

Gość Eeeeeelaaaaaaaa
Margirit* Sorry za przekręcenie 🌻

Gość migotka90000
margirit wlasnie, o tskich jak ty mowie. ida na studia - czujesz sie PANEM NA WLOSCIACH. a ludzie, ktorzy wybieraja inna droge, uwazasz za nic. jak ty to piszez "ide na studia. od pazdziernika rzecz jasna. " ahaaaaaa oooo wielki czlowiek. NA STUDIA IDZIE !!! i chyba kazdy wie, ze studia sa od pazdziernika, nie od wrzesnia...:/ to nie musisz wyjasniac. sadze, ze nie ma na kafeterii takich idiotow.

Gość Eeeeeelaaaaaaaa
LittleMee Dzięki.. Znam realia..

Gość Eeeeeelaaaaaaaa
"sądzę,że nie ma na kafeterii takich idiotów" .. Śmiem wątpić :o

Gość migotka90000
czemu mam byc prowokacja? mnie sie wasnie wydaje, ze to ty nia jestesicie...nie ma NIKOGO kto uwaza, ze sa ludzie pracujacy, BEZ STUDIOW? sa i tacy i zyja i maja sie dobrze, maja rodzine, rodza dziec...wiedzieliscie o tym? ambicje mam. ale nie edukacyjne. mam chlopaka, zbieramy na slub. zrobilam juz prawko, chce kupic sobie samochod. znajoma obiecala mi 1400 pensji, patrzylam na mieszkania, kawalerke wynajmne za 700-800 zl z mediami, reszta na jedzenie i zycie. dam rade!!!! tylko chce przetlumaczyc rodzicom....

Ja właśnie zaczynam studia, od października rzecz jasna.Żeby taka pseudointeligentna osóbka jak Ty nie myślała, że WŁAŚNIE (czyt. teraz) zaczynam studia. Tak dla sprostowania.I uwierz mi, jeśli się przyłożę i je skończę to nie będę zarabiać najniższej krajowej i zapierdalać w jakimś drugorzędnym sklepiku. Ale tak czy siak sądzę iż jest to prowokacja :) a jak nie to niech mnie chuj strzeli :p

Gość migotka90000
aha...to rozumiem ze wszystkich ludzi bez studiow nazywacie idiiotami? rodzicow, znajomych...?:/ co to, gorsi? masakra.....:/ chyba sobie jaja robicie. moze nie rozmawiacie nawet z tymi, co nie maja mgr?:/ porazka...

poza tym nie słyszałaś, że w Polsce jest straszny wyzysk? Jedź sobie do Norwegii. Tam za godzinę dostajesz polską dniówkę.I jeśli to nie jest prowokacja to widać po sposobie pisania, że nie masz za dużo w głowie.

Gość migotka90000
margirit no to jak ty to napisalas...wlasnie cie chuj strzelil

Gość Eeeeeelaaaaaaaa
:P

Gość Eeeeeelaaaaaaaa
Wybaczam:P:P

Gość migotka90000
margirit no ale ja wiem, ze studia nie zaczynaja sie w sierpniu...chyba ty niedawno sie dowiedzialas o tym i jestes tym tak zszokowana, ze starasz sie to podkreslac wszedzie. na wypadek, gdybys zapomniala.

Gość migotka90000
margirit nie wiem jaki, ja go nie posiadam.

o taaaak... wiesz co ? Takie gadki jak Ty miałam w podstawówce. Serio masz mentalność tępego dzieciaka, żeby nawet inteligentnej wymiany zdań nie potrafić stworzyć. Mimo, że jesteś w moim wieku. A jak to prowo to i tak masz mentalność dzieciaka, że wymyślasz taki historie.

Gość migotka90000
moj chlopak jest starszy ode mnie, tez nie poszedl na studia. zalozyl wlasna firme budowlana. na poczatku zaczyna od tego, ze sam w niej pracowal. teraz siedzi za swoim biurkiem i zarabia kase. zaczynal od kilku stowek miesiecznie, od malych zlecen, harowal sam. teraz zarbia kilka tys miesiecznie. dorobil sie sam. ciezka praca. podziwiam go, jest dla mnie wzorem. a glupi nie jest. wolal dzialac, niz siedziec nad ksiazka 5 lat , a teraz nic by nie mial. ja tez chce sma cos osiagnac. ale jasne, najlepiej zmieszac mnie z blotem.

Gość Eeeeeelaaaaaaaa
Absolutnie nie jest tak,że ludzie bez wyższego wykształcenia do idioci. Pomyśl przez moment.. Myślisz o ślubie, pewnie w przyszłości pojawią się dzieci. Dziewczyno to są spore wydatki. Marzysz o życiu "od wypłaty do wypłaty" ? Wykształcenie zawsze się przyda, nie zaszkodzi a może pomóc.

Gość to twoje życie
nie, ludzie bez studiów to nie są dla mnie idioci, tego nie powiedziałam. po prostu to są ludzie, którzy nie mają specjalnie ambicji. i tyle. dla mnie fajnie jest studiować. nie każdy studiuje wyłącznie po to, by dużo zarabiać (wiadomo, nawet po studiach czasem nie da się znaleźć dobrej pracy). ale studiuje się też po to, by dowiedzieć się czegoś, znać się na czymś. poszerzyć trochę swoje horyzonty. rozwijać się. studia to fajna sprawa. ale jeśli nie chcesz, to nikt cię do tego nie zmusi. to twoje życie, i według mnie najważniejsze jest, żebyś była szczęśliwa.

Gość Ewwula
A po cholere autorka ma isc na studia jak nie ma do tego intelektualnych predyspozycji? Juz po tym co pisze widac ze jest bardzo infantylna jak na swoj wiek i niezbyt lotna... Są ludzie, ktorzy chą sie kształcic a są tacy jak autorka dla ktorej szczytem ambicji i zyciowym celem jest praca przy kasie za 1200 zł. I bardzo dobrze, co było jakbysmy mieli samych magistrow pretendujących do kierowniczych stanowisk. Ktos musi pracowac fizycznie. A to ze autorka jest wyjatkowo dziecinna bo wydaje jej sie ze rodzice to starzy zgredzi ktorzy tylko marudzą a wynajmowanie mieszkania i praca na własne utrzymanie to bajka. Mozecie tu ją wysmiewac, pouczac ale ona i tak NIE ZROZUMIE o co wam chodzi. Tylko ze zycie weryfikuje idealistyczne plany i teoretyczne załozenia jak to kolorowo bedzie sie zyc