Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka90000

problem z matka:/

Polecane posty

sama zmieszałaś najpierw z błotem wszystkich ambitniejszych. A skoro chłopak ma firmę budowlaną, a Ty jesteś taką materialistką to siedź z dupą i żeruj na nim.

Gość migotka90000
margirit masz mentalnosc dzieciaka, ze siedzisz na kafe, czytasz wymyslone historie i odpowiadasz na fikcyjny topic. to sie dopiero nazywa marnotrwastwo czasu. moze juz zacznij sie uczyc? medyczne kierunki sa ciezkie

A jaką masz pewność, że chłopak nie znajdzie sobie innej? Ty wtedy zostałabyś sama jak palec z tą marną pensją

Gość Eeeeeelaaaaaaaa
Jeżeli on zarabia tyle kasy to po co się tak spieszysz?? Skończ najpierw szkołę. To taka moja dobra rada na przyszłość..

Gość migotka90000
ej...masakra:/ ale z was wygodnisie:/ aha...to dla was chlopak z kasa = ja juz nie musze nic robic. niezle...wiecie co? nie wiem czy jestem infantylna. wole byc chyba taka, niz miec wasza mentalnosc. dobrze ze moj chlopak nie spotkal takiej na swojej drodze. bo by zerowala na nim. on mi nie kupuje ciuchow, nie stawia wakacji, nie utrzymuje!!! przeciez to jego kasa, ja chce zarabiac swoja..takie dziwne?;/ pisalam tylko, ze go podziwiam, bo mial ciezko. a moi rodzice nie maja studiow. zarabiaja oboje ponizej 2 tys miesiecznie i wychowali dwoje dzieci. nie trzeba miec stuiow zeby utrzymac rodzine.

Dlatego co chwile podkreślałam o tej prowokacji :) aczkolwiek zawsze nutka niepewności jest, bo są takie ewenementy na pewno. Co do mentalności dzieciaka to rozejrzyj się szerzej bo jest tu też istota, która wymyśla jakieś historyjki i kłóci się niby z ludźmi ;] A tak poza tym ja wstałam dziś o 13, opierdalam się i nie zasnę dziś prędko, to właśnie takimi gównami zajmuję sobie czas. THE END

Gość migotka90000
LittleMe ale ja nie wiem czy sobie nie znajdzie. ale czy ja jestem z nim bo ma kase?dla mnie moze nie miec, kocham go tak czy siak. jak go poznalam dopiero planowal zalozyc cos swojego, nie mial gorsza przy duszy. nie jestem z nim, bo bedzie bogaty

co do utrzymywania i studiów. Kiedyś były inne czasy, mało kto miał wykształcenie.

Gość Ewwula
Zdradze ci tez autorko zyciową prawde. Sa dwie drogi zeby zarabiac te twoje "tysiące" 1. Skonczenie dobrych studiow 2. Konkretny pomysł na zycie i ambicje Ty nie posiadasz ani jednego ani drugiego. Studia cie nie interesują i kreci ci sie w głowie z podniecenia na mysl ze bedziesz zarabiac marne grosze w sklepie. Sukcesow w zyciu ci nie wroze Chociaz nie jest jeszcze trzecia droga Mozesz przedziurawic gumke i złapac swojego faceta na dziecko, tylko lepiej sie pospiesz zanim zobaczy jaka nieogarnietą i dziecinną ma dziewczyne

Gość ta co skonczyla
ja skonczylam studia dawno temu(mam 29lat),pracuje w dobrej firmie,zarobki tez calkiem ciekawe i powiem Wam,ze ostatnio zatrudnilam dziewczyne po liceum,szkoda mi sie jej zrobilo,bo wszyscy kandydaci byli po studiach a ona jedna nie,na rozmowie wypadla najlepiej i dobrze sie sprawuje w pracy,wiec nie jest wyznacznikiem czy ktos ma studia czy nie,na pewno nie dojdzie do wielkich pieniedzy w naszej firmie ale jak na mloda dziewczyne bez studiow 3200zl to chyba dobra pensja.autorko jezeli nie chcesz studiowac to sie nie zmuszaj,zawsze pozniej mozesz to zrobic

Gość to twoje życie
myślę, że to on tak na ciebie wpłynął, to, że ma własną firmę i te sprawy. jemu się udało, miał pomysł na siebie, ciężko pracował na to. myślisz, że możesz tak samo. pytanie tylko, czy TY masz pomysł na to, w jaki sposób chcesz zarabiać tą grubą "kasę". no właśnie nie. butik? to nie jest pomysł, to ratunek..

Gość migotka90000
margirit boze....nigdy chyba nie spalam do 13:/ nie wstyd ci? wakacje sa, a ty nawet niepracujez? aha no tak...mamusia daje kaske... spisz leniu do 13, bo myslisz ze oh ah jesten studentka, pocalujcie mnie wszyscy w dupe, teraz to ja odpoczywam, bo musze czytac ksiazki w pazdzierniku! ja bym sie spalila ze wstydu spiac do 13 , nic nie robiac caly dzien a wieczorem na komoie:/ ja aktualnie sprzedaje bielizne na targu. tak , jestem z niewielkiej miejscowosci, ale ma prawa miasta. i zarabiam cokolwiek, czekam na etat, butik ma byc od 1 wrzesnia.

Gość migotka90000
jejku...ludie. od czegos chce zaczc. co jest zlego w tym cholernym butiku? skad takie najezdzanie na mnie? chce krasc? pusczac sie? bic kogos? jeszcze uwazacie, ze moj chlopak mnie rzuci... dzieki:/

Gość migotka90000
margirit ojej, jaka ty jestes slodko tepa:) hihi:) napisalam o prowokacji, bo caly czas o tym piszesz, ze to prowolacja i zmyslona hisotria infantylnej dziewczyny, no to napisalam ze po co czytasz te zmyslone historie:) mysl sobie ze to prowokacja:) o obchodzisz mnie tyle, zo zeszloroczny snieg:)

powiem Ci kilka faktów, żebyś nie musiała przemęczać swojego móżdżku na wymyślanie tych żenujących 'zdań'. Szukałam pracy, żeby zapełnić sobie czas (dokładnie sierpień i wrzesień) ob akurat te 2 miesiące chcę, aby mi szybko zleciały, czemu ? to akurat nie zdradzę. Nie znalazłam żadnej pracy bo każdy chce na stałe, a nie mieszkam w wielkiej miejscowości. Owszem utrzymują mnie rodzice i nie wstydzę się tego. Ale z perspektywy tego krótkiego czasu to cieszę się, że nic nie znalazłam, bo robota w Pl to czysty wyzysk. Dlatego mam czas wolny i lenię się jak tylko mogę, jak mam ochotę spać do 13 to będę i NIE WSTYD MI. Po to mam wakacje, żebym mogła robić co mi się żywnie podoba :) a jak Ci to nie pasuje to masz problem, bo na pewno nie ja :)tak poza tym to śpiąc tak długo mam krótsze dni co mi jest na rękę.

Gość migotka90000
glupoty? tak samo jak sa ludzie ktorzy uwazaja ze studia sa fajne, tak samo sa ludzie ktorzy mysla tak jak ja. nie wszyscy moi znajomi poszli na studia, a normalne zyja, wzieli sluby, urodzili dzieci, buduja powoli domy, zarabiaja , roznie bo roznie, sa bogatsi i biedniesji...zycie jak kazde!!!

Gość Ewwula
To ze chcesz pracowac to sie chwali Tylko twoj sposob wypowiedzi sugerujący ze twoim jedynym celem w zyciu jest ta marna praca za byle jakie pieniadze i opowiesci o planach na kolorowe zycie na wynajmie poprostu smieszą ludzi Ty pewnie tego nie widzisz ale ciagle przedstawiasz siebie jako dziecinna dziewczynka bez ambicji ktora nie ma pojecia o zyciu

Gość Ewwula
Bedziesz miała chociaz umowe o prace w tym butiku? Nie zdziwiłabym sie gdybys sie nawet tym tematem nie zainteresowala;]

Gość migotka90000
margarit i ty masz czelnosc mowic mi, ze jestem infantylna?:) ty, ktora twierdzi, ze "dlugie spie, bo dni sa krotsze" ?:D mowisz ze nie ma pracy na wakacje, sezonowej? ja przebieralam jak w ulegalkach!! a nie mieszkam w warszawie, krakowie, ani wroclawiu:) chcesz to pomoge ci znalezc prace, trzeb tylko umic to zrobic:) no ale nikt nie znadzie pracy, spiac do 13.... hihi:) wpolczuje SMIERDZACEGO LENIA rodzicom. ja pracuje od 14 roku zycia co wakacje, zbieram co sie da (owoce), sprzatam mieszkania, pilnuuje bahorow w dzien, roznosze ulotki, zamiatam bloki...whatever!!!! jestes INTANTYLNA I SMIESZNA, mowiac, ze "ojej...pracy dla mnie nie ma"

Gość migotka90000
ewwula nie jestem glupia! bede miala, przeciez mowie, ze to normalny etat...

Gość migotka90000
littleme a gdzie napisalam, ze to byly wpadki...? to cos nienormalnego, e bierze slub a potem stara o dzidzie? ludzie na kafeterii sa dziwni....

Gość migotka90000
aha i nie mam znajoych tylko 19stek. rozny predzial wiekowy. od 18tek do 30stek. to takie dziwne? skad mniemanie, ze to sa 19stki? chyba nie ja tutaj jestem glupia....:D

Gość to twoje życie
wiesz, myślę, że skoro tak bardzo jesteś przekonana o tym, że na pewno nie chcesz studiować, to olej innych i rób, co uważasz za słuszne. to fakt, nie każdy musi studiować. sprzedawcy i inni też są potrzebni, tak w sumie. ale nie wmawiaj już, że ty nigdy nie spałaś do 13 i że zawsze ciężko pracujesz. może i nie spałaś, ale nie wmówisz mi, że praca w butiku jest cięższa od studiowania. nie jest. myślę, że świadomie rezygnujesz ze studiów, bo zwyczajnie nie chce ci się uczyć i wolisz od razu mieć już jakieś tam pieniądze. to też jest wyjście, ale jak dla mnie, wyjście na łatwiznę.. jakieś pieniądze będą, cośtam zawsze znajdziesz..