Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka90000

problem z matka:/

Polecane posty

żebyś wiedziała, że nie ma. A nie będę zapieprzać ze szczotą tylko po to żeby zapełnić sobie czas. Nie mówię, że to jakieś hańbiące, ale chciałam sobie popracować nie dla pieniędzy. A jak mam zachrzaniać byle gdzie to już wolę spać do 13. Poza tym dziś tak wstałam, normalnie wcześniej. Ale co będę się tłumaczyć. Lubię się lenić i chcę, żeby mi ten czas szybko zleciał! Ciężko pojąć? Może jakbyś znała powód to byś pojęła, albo dalej kłóciła się bez końca jak dzieciak z pdst.P.S. powodu tego nie poznasz :D" jesteś jak pouczek, bez głowy, bez rączek, z uśmiechem słodycz, z rozumem dziewiczym" ...tak jakoś mi się przypomniał kawałek;p

Gość Eeeeeelaaaaaaaa
Mam męża i dwójkę dzieci. Nie studiuję.. jeszcze.. Mam zamiar iść na studia. Co prawda uczę się jeszcze w liceum ale nie dlatego,że wcześniej nie chciało mi się uczyć a dlatego ,ze miałam zagrożone ciążę i musiałam naukę przerwać. Teraz muszę pogodzić ze sobą bycie żoną,matką i uczennicą. Nie jest łatwo'to fakt. Ale i tak myślałam,że będzie gorzej.Daję radę. Wiem ,ze robię to nie tylko dla siebie ale i dla moich dzieci. Lubię się uczyć.. Wydaje mi się,ze chcesz pokazać rodzicom jaka to jesteś dorosła,ze pójdziesz do pracy.. Fakt faktem zrobisz jak będziesz chciała ale mam nadzieję,ze w przyszłości nie będziesz żałowała swojego wyboru. Powodzenia!

Gość migotka90000
margarit ojej...wiesz, ale nie powiesz?:D kochana jestes:) taka ..slodko glupituka:)

Gość Ewwula
sluby 19 latek sa dla ciebie normalne autorko? Chyba ze to słowne nieporozumienie i mowisz o znajomych z otoczenia a nie rowiesnikach ze szkoly

nie powiem bo to prywatna sprawa ;] nie muszę wszystkiego wywlekać na forum. Ale dorób sobie swoją teorię. "słodko głupiutka" ... hahahahahahahha.. no.

Gość migotka90000
littleme tak tak...wakacje..potem taki 23,24letni stary kon w postaci MARGARIT tez ma wakacje od czerwca do pazdziernika i sie leni w domu bo ON MA WAKACJE I SIE MU NALEZY:D jak was rodzice wychowali??? boze.... wakacje i pierdzenie w stolek maja dzieci z podstawowki i gimnazjum, ale zeby student sie tak lenil???? moze jeszcze mamusia pierze ci ciuchy, margarit? masakra:/

nauczysz się czytać ? MARGIRIT. M A R G I R I T. Napisać Ci pokemonami, żebyś zajarzyła?Ty masz serio coś nierówno pod czachą :) Co Ty w ogóle pieprzysz to się w głowie nie mieści hehehehe zaczynasz mnie powoli bawić.

Gość migotka90000
margarit nie pamietam twojego nicka dokladnie. to takie wazne? wiesz, bo uwazam po porstu za glupie to, co piszesz. wysmiewasz sie ze mnie, bo czego nie wiem, ap potem dodajesz rozbawiona ze i tak sie nie dowiem...to jest zalosne troche:) po co mowisz o czyms, ale nie zamierzasz wyjasniac? jakd dla mnie zmyslasz:) i tyle. swoj "osobisty powod" heh.

Gość migotka90000
pod czacha ci sie nie miesci, ze mozna PRACOWAC:) to fakt, zgadzam sie:) ide spac, jutro wstaje DO PRACY wczesnie. dzieki za dyskuje, mimo wszystko! ps. naprawde, nie interesuje mnie, jak sie pisze twoj nick

Gość to twoje życie
fajnie, że jesteś zaradna i chcesz pracować, to się chwali. w sumie teraz myślę, że jakoś sobie poradzisz bez tych studiów. wiesz ludziom tutaj głównie chodzi o to, że jak ktoś ma możliwość studiowania to nie rezygnuje z niej.. ale właściwie ciekawi mnie to, czy jesteś po liceum, technikum czy zawodówce? zdałaś maturę?

jakbym nie powiedziała, że mam powód, to byś się czepiała, że marnuję życie czy co tam jeszcze byś sobie wymyśliła. A jeśli myślisz, że napisałam tak, żeby wzbudzić czyjąś ciekawość to jesteś w błędzie. Widać taki "żart" jest na Twoim poziomie, dlatego też o to mnie oskarżasz. Z resztą.. pisz sobie co chcesz, ja nie idę spać ale opuszczam Cię malenia.See ya.

Gość fdtdrtndzd
migotka90000 hej wam skonczylas w tym roku liceum, ale nie planowalam isc na studia, moja matka nie wirerzyla w to i myslala ze jednak pojde, a ja nie chce! mowi z ojcem, ze mi oplaca zaoczne nawet, gdzie tylko cche, ale ze bez nich bede nikim i teraz kazdy robi studia:/ akurat kazdy? a moze ja nie jestem kazdy? znajoma otwiera swoj butik z ciuchami, mowila ze mnie przyjmie i co? bede miec duzo kaski, ale rodzicom to nie pasuje:/ jak ich przekonac ze mozna zyc bez studiow?

Gość migotka90000
littleme co takiego robi student, ze nie moze pracowac w wakacje? ojej....uczy sie..straszne! 90% studentow pracuje w wakacje, anie ciagnie kase od rodzicow na byle gowno, na bilet, na bluzke, na kino, na wzystko!

Gość migotka90000
to twoje zycia tak, pisalam ze skonczylam liceum. tak, zdalam mature. nawet pamietm wyniki :P polski rozsz 75% ang pdst 77% mat pdst 56% geog pdst 69%

I studenci pracują. Margirit dopiero nią będzie i uwierz, że jeśli jej zabraknie na cokolwiek, to jest mnóstwo pracy dla STUDENTÓW.

Gość ihuihu
To, że ktoś nie idzie na studia zaraz po maturze nie oznacza, że nigdy studiów nie skończy. Może kiedyś autorka zechce studiować i pójdzie na studia. Może to będzie dla niej lepsze, bo świadoma i przemyślana decyzja jest lepsza od pójścia na studia, bo wszyscy znajomi idą. A poza tym nie każdy nie musi być ambitny i nie dla każdego ambicja oznacza to samo.

Gość migotka90000
klon poklony margarit, zatem:) przeciez jest niepracujaca studentka, czyli idealem , littleme

Gość migotka90000
ihuihu dziekuje:D nareszcie ktos mnie rozumie. ja mam inne ambicje, nie takie aby pisac kolokwia:)

milo popatrzeć jak robisz z siebie kretynkę jeszcze :)P.S. Angielski był dla ułomów, powinnaś mieć co najmniej 90%.

ale koniec obserwacji idę spać więc nie spodziewaj się, że jeszcze coś dodam. PA.

Gość migotka90000
jejku, ale ja nie chcialam isc na studia. uczylam sie do matury, mowie szszczerze. chcialam zdac i chcialam aby bylo to wiecej niz 30 %

Gość migotka90000
littleme no widzisz? to dobrze ze nie skladalam nawet papierow , bo bym stracila na rekrutacji:) a poza tym, skad wiesz, ze bym sie nie dostala? nzasz progi wszystkich uczelni i kierunkow w polsce? zazdroszcze wiedzy!

Gość migotka90000
jestescie wszyscy tacy madrzy, a ja prosilam o porade i NIKT nie potrafil mi doradzic:) hehe. dobre. ja tam w siebie wierze. nawet jak bede pracowac na kasie, to bede kasjerka. i co? uczciwa robota. jestesuce strasznie nadeci wszyscy.... kasjerki to juz gowno? ciesze sie, ze taka nie jnestem jak wy..nadeta jak balon

jesli to nie Provo --- to popracuje sobie ten rok czy dwa w tym butiku. Moze potem zmienisz zdanie i zdecydujesz sie na dalsza edukacje. W jednym cie popieram , dla mnie tez studia nie sa zadnym wyznacznikiem.A juz szczegolnie w Pl. Ciekawie jest jak mozna wyjechac zagranice i tam studiowac, wtedy ma sie perspektywy, juz studiujac masz pewne uklady i kontakty , slyszalam o takich w Holandii, poznalam kilka osob , ktorzy tak wyjechali i sa bardzo zadowoleni. Nie spiesz sie z tymi studiami, dzisiaj uczelnie to fabryka magistrow, a potem dno , zero pracy, pomyslu na zycie, poczekaj , zobaczysz za rok czy dwa, co ci zycie pokaze i da.

Gość migotka90000
dokladnie. po to zdawalam mature. :)