Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Zjadłabym coś. Tylko co?

Polecane posty

Sory że przeszkadzam w waszej rozmowie ale chciałem się przywitać. Ładnie poprawiłyście mi humor swoimi planami :>

Mi też ale z drugiej strony nie włączę wiatraka bo świeżo po kąpieli :S Plan awaryjny jest?

Rejestruj - to te foty działają? Bo wydawało mi się że nieee i niespecjalnie chce mi się naprawiać. Dziękuję o ile to nie ironia :P Carry - No właśnie sam szukam planu awaryjnego..lody czy coś innego chłodnego :P Mała - Szkoda Ci skrzynki zaśmiecać takimi pierdołami :p

Carrie, bo Ci przypierdolełe... :d Ha, ha... A tak poważnie, niech Szejku sam decyduje, za kogo się brać. :p:d

No, poważnie. :) To jedno zdjęcie masz niezłe, z takim rozmarzonym spojrzeniem... :) I to nie ironia.

Mała - Oj ciężkie sobie hobby wybrałaś, cięzkie.. :p Rejestruj - ten fragment "na poważnie" chyba nie był zbyt poważny?:D Carry - tylko przez chwilę pomyślałem o nie zimnych i szeroko się uśmiechnąłem. Ale to tylko przez chwilę! :D

Rejestruj - swoim ostatnim postem nie odpowiadałem na Twój ostatni post.. zagmatwane to ale wierzę w Ciebie :P I któro to zdjęcie niby takie jest? :p

No, poważnie = nie, to nie ironia. :p Może teraz się coś rozjaśniło w Twojej główce? :) Widzę, że noc sprzyja nocnym nastrojom. :p