Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Zjadłabym coś. Tylko co?

Polecane posty

Rejestruj - Z gitarą czy bez? Bo miałem dwa zdjęcia Carry - Nie da się ukryć, długo się znamy :D Mała - Kanary są zbyt popularne i raczej nie udałoby Ci się mnie porwać. Za duży jestem troszkę :P

Mam pomysł, mam pomysł! :d Sprzedamy MałąBlondynkę i Carrie Bradshaw na pchlim targu, dorzucimy jeszcze jakiś kg starego indora i uciekamy przed siebie. :d:p

Carrie - wiesz że nie lubię wybierać :( Rejestruj - kobiety w genach mają uciekanie czy to przypadek że was na to samo bierze?:D

A widzisz bo na początku jak tu na kafe siedziałem to miałem z gitarą i raczej z tym zdjęciem jestem kojarzony. Imho jest starsze od obecnego :p

No, ok, to ja nie chcę być jak inne. Nie uciekamy, sprzedajmy je z tym indorem i schowajmy się w ziemi albo piwnicy. :p

No, to nie wiem... Widziałam tylko to jedno, chyba wyglądasz przez jakieś okno... Samochodu, czy czegoś.

Carrie - w to nie sposób jestem zwątpić :D Mała - po prostu staram się nie utrzymywać kontaktów meilowych z nikim z tego forum, a obecna stopka podobno działa :) Rejestruj - Rzeczywiście oryginalność się liczy ale jest powód dla którego trzebaby uciekać?:D To takie typowo filmowe :P

Zabawne. W takim razie możecie się wymienić :D. to już druga w nocy a ja na kafe. Jak za starych czasów :O Carry czuwasz?

Carry - a dalej jesteś głodna? Czy już tylko ja zostałem z tą przypadłością? Rejestruj - w każdym bądź razie to starsze jest starsze więc nie warte obejrzenia :>

Przecie ja nie napisałam, że oddaje Ci GO, tylko miejsce po pisałaś, że nie chcesz przeszkadzać dziewczynom.. a wiesz jak nie wskoczysz w moje miejsce to zostanie jedna, a jak zostanie jedna... :D :classic_cool: Szejku Przecież nie ma walki żadnej, prawda? Nie mieszaj się w kobiece rozkmnki :classic_cool:

..kobiece i męskie drogi w myśleniu naprawdę się rozmijają :D Już wiem jakiej płci jest osoba tworząca podchwytliwe pytania :p