Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123432244455

Impreza u Koleżanki/Prezent/Brak Kasy /Pożyczka?

Polecane posty

Gość 123432244455

Dzisiaj mam impreze u Koleżanki ( przyjaciółka mojego chłopaka znam widziałam ją raptem 4x) Zaprosiła Mojego Faceta z OS.Towarzyszącą na swoje urodziny,Niestety dzisiaj dowiedziała sie od szfa że kasa wpłynie mi dopiero w poniedziałek bądz we wtorek:|. Jestem bez grosza aby coś jej kupić , czy w takiej sytułacji wypada prosić chłopaka o Pożyczkę?

Gość malutk@
a to nie twój facet powinien kupić prezent??? ty jesteś osobą towarzyszącą więc z jakiej paki masz kupować prezent????

Gość dlaczego to ty masz kupowac
prezent? Powinien kupic on, ewentualnie mozecie sie zlozyc, mozesz mu tez poradzic do kupic. Nie daj sie naciagnac. Skoro to jego przyjaciolka, a ty nie idziesz tam jako ty, tylko jako os. to daj sobie spokoj z kupowaniem prezentow!

Gość 123432244455
Czytałam pare wątków właśnie na temat prezentów , i radzą kupować na "PÓŁ" no ale było moich rodzicow 25 to ja kupiłam prezent a daliśmy "OD NAS" ... no ale skoro on daje do zrozumienia zebym cos kupiła to sama nie wiem;/

Gość tvims
No sory, jeśli to przyjaciółka Twojego chłopaka, a Ty w dodatku nie masz kasy, to jasne jest, że on powinien kupić prezent.

Gość malutk@
ale co to za problem w ogóle w jakim ty zwiazku jesteś co wy nie umiecie rozmawiać to nie jest w twoim obowiązku kupować prezent dla jego koleżanki on ci kazał a co sam kupuje inny nie dajecie wspólnie??? czy to taki problem powiedzieć chłopakowi słuchaj nie mam wypłaty jeszcze nie mam kasy ja nie kupie żadnego prezentu to nie jest moja koleżanka jak chcesz iśc sam coś kup i pójdziemy a jak nie trudno odpuścimy sobie impreze. jeju!!! co to w ogóle za tekst pożyczyś od chłopaka??? to on by nawet nie powiedział że sam coś kupi jak byś mu powiedziała żeby ci pożyczył na ten prezent??? co to za dziwne relacje???

Gość terezamagda
Polecam kupić poduszkę na stopy Bambosh. Bardzo fajna, ładna i praktyczna. Znajdziesz ją na allegro, wystarczy wpisać Bambosh. Są różne wersje tych poduszek, różna kolorystyka. Naprawdę ciekawy i przydatny prezent. POLECAM