Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolor oczu

Pytanie do mam dzieci brązowookich??

Polecane posty

Gość jak skończyła rok
:)

Gość mążijaaaaa
ja mam ciemny brąz, mąż piwne, mam dwóch synków, oboje po urodzeniu mieli bardzo ciemne brązowe oczy i tak im zostało. mają ciemniejsze od naszych ,

Gość htrcyht
ja mam piwne, a mąż niebieskie, dziecko urodziło się z granatowymi, przez jakieś 1,5 roku miało oczy ciemnozielone, potem zciemniały i tak ok. 3 roku życia zrobiły się ceimnobrązowe i takie zostaną

Gość może ktoś jeszcze się wypowie?
??

Gość może ktoś jeszcze się wypowie?
??

Gość magdalena z zagranicy
Moj syn urodzil sie z bardzo ciemnymi oczkami, granatowe doslownie. Im blizej roczku tym bardziej mu brazowialy. Teraz ma 5 lat, ciemnobrazowe oczy i jasne blad wlosy;) Dodam, ze oboje z mezem mamy oczy zielone. Jedyna osoba w rodzinie z brazowymi oczami jest moja mama. Ponoc w mlodosci miala ciemne jak wegielki. Juz wiem po kim syn ma. Corka zas ma oczka niebieskie. Chyba po kims z rodziny meza.

Gość :):):).........
na pewno jest śliczny, uwielbiam blondynów z ciemnymi oczkami :)

Gość gość
My z mężem mamy oczy brązowe.. synek po urodzeniu miał ciemnogranatowe potem jasno niebieskie z upływem kolejnych m-ce oczka zmieniały kolor.. obecnie w wieku 11mce ma oczka w kolorze niebiesko-zielonym z domieszką żółtego lub pewnego, z ciemną obwodów wokół tęczówki.. wydaje mi się że będzie brąz

Gość gość
Piwnego* a nie pewnego :-)

Gość gość
Mamy z mężem brązowe oczy. Syn urodził się z granatowymi, brazowialy bardzo długo, zmieniając kolor na szary, szaro granatowy z brązowymi kropkami aż wreszcie około roczku zbrązowiały zupełnie. Córka tez miała po urodzeniu ciemno granatowe i z dnia na dzień zbrązowiały. Nie pamietam dokładnie, ale nie miała nawet dwóch miesięcy i zmieniły się na bardzo ciemny brąz, czasami wyglądają jak czarne.