Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czacha dymi

kafeteryjna zagadka nr 3

Polecane posty

Gość czacha dymi

ZAGADKA: jak ktos z plebsu moze sie pochwalic plebsowi z kafeterii, ze byl na wakacjach w Belgii, swoimi nogami oraz oczoj**nym bialym wdziankiem (i to wszystko za jednym zamachem?)? ODPOWIEDZ: znajdziesz na fotce w pierwszym poscie tematu "kafeteryjna zagadka"

Gość czacha dymi
:classic_cool:

Gość czacha dymi
🖐️ zawsze mialam polewke z lansujacych sie panienek w oczojebnych bialych wdziankach na tle fotek z "zagranicy" :D 🖐️ brakuje tylko jeszcze palm :classic_cool:

Gość dsvvsdfvf
ale dyrektore to facet, przeciez sie przyznał wczoraj do tego. Ma jeden z popularniejszych fetyszów a mianowicie kobiece szpilki. Co wy się go tak czepiacie?

Gość dsvvsdfvf
Jest po prostu gejem!

Gość martinizoliwka
zenua.tyle powiem.

Gość vfht5y
dyerktore zarzucila nowa fotke? wklejcie linka

Gość czacha dymi
jak to mozliwe, ze zniknely posty dyrektore z tego forum wyciela je sobie? Mozna wyciac swoje posty z topiku?

Gość czacha dymi
a moze jak zliwkidujesz swoje konto, to wszystkie posty automatycznie same znikaja?

niestety skasowano mi konto :( i wszystko wskazuje na to że wszystkie posty także :( ciekawe dlaczego :(

Gość marny z ciebie podszyw
wystarczy zglosic swoje posty do skasowania i tyle 🖐️

Gość czacha dymi
dyrektorke :D moze jakas selekcja zapanowala na kafe? wiesz taka jaka czasami jest w klubach i dyskotekach "na fali" nie kazdy moze wejsc ;)

no tak...ale zniknęły WSZYSWTKIEEEEE sprawdź w google chyba nikt nie siedział i nie zgłaszał wszystkich - poza tym nick jest zablokowany - na szczęście mam ten awaryjny :P na razie może uchodzić za podszyw ;) chyba szanowni panowie moderatorzy się oburzyli - ciekawe za co - przecież na forum grzecznie się wyrażam zawsze :classic_cool: 🖐️

czacha dymi dyrektorke moze jakas selekcja zapanowala na kafe? wiesz taka jaka czasami jest w klubach i dyskotekach "na fali" nie kazdy moze wejsc moderacja nie odpowiada na maila :( niestety - także nie wiem co jest grane :P pewnie mnie zleją jak zawykle - a posty musiały zniknąć dzisiaj - tzn. w sobotę jeszcze kilka było - a teraz żadnych nie widzę- SZOK :( to chyba koniec dyrektore na tym forum mam nadzieję, że będziecie tęsknić :classic_cool:

Gość czacha dymi
tak ja bede baardzo tesknic :D dasz mi chociaz swoje gg? :classic_cool:

Gość Wyrazy wspolczucia ....
dyrektorciu :D 🌼 Dyrektore R.I.P. - Spoczywaj w pokoju :D

Gość czacha dymi
zaraz wywalili dyrektore se uswadomila, ze sie kompromituje i sama usunela :classic_cool:

Wakacje w Belgii, a czym się tu chwalić, jak to takie zadupie że psy dupami szczekają? Buahahahaha.

Gość czacha dymi
zaraz zadupie a Bruksela to tez zadupie?

Bruksela to tak kureewskie miasto, że wolałbym mieszkać na zadupiu odłączonym od cywilizacji gdzieś w Polsce, niż tam choćby przez rok. Mieszkałem tam przez 2 lata i jeżdżę tam tylko i wyłącznie wtedy, kiedy na prawdę muszę. 🖐️