Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vlad Tepes

Dobry kochanek nawet z kobiety oziębłej stworzy demona seksu.

Polecane posty

Gość john z otwocka
hahaha :) jasne - nie z oziębłej tylko niedopieszczonej. Nie widziałeś oziębłej kobiety, dla której seks może nie istnieć zarówno w postaci kontaktów z drugą osobą jak i ze sobą.

rusłan - dlaczego ? sorry za porównanie, ale dobry kierowca poprowadzi każdy samochód. Tak samo jest z kochankiem, to od jego techniki i umiejętności zależy czy kobieta dotrze do bram raju, czy będzie to dla niej kolejny bylejaki stosunek.

Tylko żeby stać się kochankiem, w pełni tego słowa znaczeniu, musi Cie ta oziębła do siebie dopuścić, a jeśli będzie mega oziębła w swej oziębłości, to dostaniesz w mordę zanim się zbliżysz na metr. Takie pieprzenie dla pieprzenia.

v34. Mam ci napisać co czynie ? No prosze cie. Najlepiej przekonać się w realu, a zresztą nie szukam tu kontaktu, ponieważ forum, do tego takie jak to nie służy takim celom.

Gość kfefjvshfslkf
i wice wersa :classic_cool:

Vlad Tepes A dlatego że oziębłość to nie jest kaprys tylko, w większości, objaw choroby albo zaburzeń. Kierowca poprowadzi każde auto, pod warunkiem że jest sprawne.

dobry kochanek to nie technika, bo ile kobiet tyle technik :classic_cool: to takze umiejetnosc podkrecenia zafascynowania pobudzenia wyobrazni zanim się realnie spełni. Kobiety kochają uszami :P

Panie Kajdanowicz. Pieprzenie dla pieprzenia to ty uprawiasz. Co to za stwierdzenie że kobieta dopuści faceta ? Takie stwierdzenie rodem z komunistycznego PGR-u w którym pewnie pracowałeś. Kobiete należy poznać, zrozumieść, uwieść, oczarować, a dopiero potem otworzyć jej bramy raju. Nawe z oziębłą kobietą jejs to możliwe, ale wymaga troche więcej czasu. No ale skoro ty jesteś "dopuszczany" do kobiety to współczuje kolego :)

Gość john z otwocka
ale pieprzycie! po częsci to racja w wypadku kobiet, które mają partnerów ciapciaków, ale naprawdę nie zdajecie sobie sprawy, że prawdziwa oziębłośc to zaburzenie psychiczne i nie ma takiego kochanka, który by to wyleczył??? Dobrze mówi S_M - poprowadzisz każdy samochód pod warunkiem, że jest SPRAWNY

Gość john z otwocka
dobrze mówi Rusłan oczywiście a nie S_M :)

Pomarańczowy Skurwysyn No tam to jeszcze nie wkładałem ty to bys wszedzie tylko wciskał :P

Każda kobieta ma swoje potrzeby,pragnienia,niespełnione fantazje. Ich oziębłość wynika głównie z tego powodu iż albo nie mają partnera wcale, albo mają ale takiego któremu zależy tylko na zaspokojeniu swoich potrzeb, i w małym stopniu myślą o potrzebach parnerki.

Gość john z otwocka
vlad - jakże mało życia znasz to widać po Twojej ostatniej wypowiedzi, - wszystko jest czarne albo białe, jak to już czytałem w innych dyskusjach tego typu - nie to, że kobieta nie ma potrzeb tylko to wina faceta - BZDURA!!! W wielu przypadkach tak, ale trzeba trochę przezyć i zobaczyć różne przypadki. dziwne, że mam zonę jaką tutaj niektórzy opisywali, której nic nie trzeba - wypisz wymaluj i choćbym nie wiem co robił to nic, zimna ryba. A na pytania czy sugestie żeby razem dojść do clue odpowiada że ona tego nie potrzebuje. A jakoś ja, ten sam osobnik kiedy spotkałem się z dwiema innymi kobietami to okazało się, że dziewczyny miały kiepskich mężów a przy mnie szalały tak, ze sobie nie wyobrażasz. I co? Jestem słabym kochankiem czy jednak są kobiety, które są nie do rozbudzenia?

albo sa po prostu nudni jak flaki z olejem :O zamiast zajmowac sie przełamywaniem oziebłosci zastanów sie lepiej jak podtrzymac swoją atrakcyjnosc u partnerki wiecej niz 10 lat :P

"Ich oziębłość wynika głównie z tego powodu iż albo nie mają partnera wcale, albo mają ale takiego któremu zależy tylko na zaspokojeniu swoich potrzeb, i w małym stopniu myślą o potrzebach parnerki." Ciągle mówisz o kobietach niedopieszczonych...

Generalizując jest sporo racji w tym co pisze Vlad, lecz są oczywiście wyjątki od reguły. 1) Choroba 2) Obrzydzenie To tak jak z gotowaniem. Niektórym na sam zapach brukselki zbiera się na wymioty i chodź byś nie wiem jak ją przygotował to on/ona tego nie zje i koniec :)

no są jeszcze takie, co je trzeba hamować w ich popędach tfuuu....! zapędach :classic_cool: Ciekawe dlaczego żaden facet nie stworzy topiku na ten temat, że nie dają rady :P:D

Ja czasem wymiękam, ale to nie powód żeby się żalić :P Chyba że moja założy taki temat :D

Gość kosmata...
faceci dosc czesto nie daja NAM!:Prady 😴 ale meskie ego nie pozwala im o tym pisać/mowic :P

haha przydałby się "Moja kobieta to demon sexu nie daje rady, pomóżcie!!" :D:D:D:D:D:D