Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vlad Tepes

Dobry kochanek nawet z kobiety oziębłej stworzy demona seksu.

Polecane posty

Ja napisałem o swoich doświadczeniach to wszystko, o tym że kilka razy z takiej ozięblej seksualnie kobiety, a nie niedopieszczonej, jak to nazywasz rusłan kobiety, udało mi się wukrzesać tyle i aż tyle że ciężko to nawet opisać.

Równoczesne orgazmy są do bani, ja przynajmniej nie lubię. Wolę dorżnąć i potem patrzeć jak się spina.

Gość john z otwocka
Vlad - to może napisz co wiesz o oziębłości owych kobiet? Jak były oziębłe przed tym jak spotkały Ciebie? Co robiły a czego nie?

Powtarzam ci że oziębłość seksualna to termin medyczny. Jesteś seksuologiem czy widziałeś historię choroby? Wiem do czego pijesz i w dużej części się z tym zgadzam, ale oziębłość to brak popędu seksualnego z przyczyn fizycznych bądź psychicznych. W sposób o którym piszesz się tego nie wyleczy.

Sorry, ale to już temat na inną rozmowe. Uciekam na miasto,jest zbyt pięknie by siedzieć w biurze :)

Dokładnie :D Rozejrzyj się przy okazji za jakąś niedopieszczoną kobietą :D

O.K rusłan. Nie znam terminu medycznego, i może zle to określiłem. W każdym razie wiesz o co mi chodzi a to najważniejsze. Miłego dnia.

Oziębłość seksualna kobiety http://www.we-dwoje.pl/ozieblosc;seksualna;-;jak;z;nia;walczyc,artykul,16349.html "Profesor Zbigniew Lew-Starowicz, wyróżnia kilka stopni oziębłości płciowej, które różnią się od siebie siłą i jakością objawów: * 1 - pojawia się potrzeba kontaktu płciowego, jednak obcowanie nie zawsze kończy się orgazmem, a pożycie seksualne jest mało satysfakcjonujące; * 2 - istnieje przytłumiona potrzeba kontaktu seksualnego, dominuje anorgazmia (niemożność osiągnięcia orgazmu), zauważa się brak satysfakcji z życia seksualnego * 3 - słabe potrzeby seksualne, anorgazmia, niechęć do partnera; * 4 - całkowity brak potrzeb seksualnych, anorgazmia, niechęć do partnera. "

Dla tych co maja sprawne zony, dziewczyny polecam coś poza kwiatami i słodyczami :) do wygrania za fri: http://www.facebook.com/#!/Silvart.Bizuteria.Artystyczna. oby teraz mój wpadł na pomysł ze można by coś przynieść poza warzywami do obiadu ;p

z oziębłej kobiety ,to nikt nie stworzy demona seksu niestety,ciekawe kto wpadł na tak genialne mysli ...

Gość Helio
rozgrzać przez masaże, brzmi ciekawie, no dobra niech stracę, wejdę i zobaczę tego oświeconego kochanka co on radzi.