Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinaaaa88

Podobają się wam przedłużone włosy?

Polecane posty

Gość malinaaaa88

Pytanie gł. kieruję do mężczyzn. Bardzo jestem ciekawa waszej opinii. Ja od lat zapuszczam włosy,dbam pielęgnuję (bo na długich zaraz widać, jeśli są zniszczone) a tu w 2 h można mieć długie. Jednak dla mnie to jest sztuczne, źle czułabym się z takimi włosami bardziej jednak ciekawi mnie co mężczyźni sądzą na ten temat. :)

Gość ERTYUI
NIE BO TO SZTUCZNE

Ja nie jestem facetem, ale się wypowiem, bo w końcu to babskie forum. Przedłużane włosy są wieśniackie oraz tandetne. 🖐️

Gość malinaaaa88
widzę, że nie jestem sama w takim razie :), co to za seksowna fryzura jeśli po wsunięciu męskiej dłoni we wlosy czuje albo plastikowe łączenia, albo zgrzane ze sobą włosy :\

Gość renet6
wiecie co pierdolicie głupoty ja mam po przedłużeniu gęste lśniące włosy naprawdę wszystkim się podobają włosy są w tym samym kolorze u mnie wogóle tego nie widać nie mam przesadnej długości a czy podobają się facetom? facetom przede wszystkim podobają się długie i gęstewłosy a czy przedłużone czy nie to nie ma różnicy a zazdrosnym panią wiadomo że się nie podobają

Gość tvims
A dlaczego od razu zazdrosnym? (BTW paniOM, a nie paniĄ) Ja mam swoje ładne włosy i nie potrzebuję doczepiać do nich sztucznych. Czego mamy Ci zazdrościć? :D Śmieszne masz podejście..

Gość anya rjybyk
renet zobaczysz co zostanie ci z twoich wlasnych wlosow jak zdejma ci te sztuczne. tym bardziej jesli masz rzadkie swoje naturalne to bedziesz miec wyjalowiona jesien sredniowiecza. beda ci wlosy leciec jak po chemioterapii ale rob swoje:D pewnie i tak do pewnego czasu nie potraktujesz mojego postu powaznie, tylko jako wypowiedz "zazdrosnej baby":D lepiej juz teraz odkladaj pieniazki na leczenie lysienia bo uwierz ze te doczepiane wlosy to najgorsza rzecz jaka mozesz zafundowac swoim wlasnym

Gość renet6
ja pierdole ale jak ktoś nie ma tak zajebistych włosów jak ty to dlaczego ma sobie odmówić takiego zabiegu ?

Gość malinaaaa88
dokładnie mam swoje gęste, ładne i bardzo długie :) ale racje przyznaję, mężczyźni (choć nie wszyscy) uwielbiają długie włosy. moja przyjaciółka przedłużyła sobie włosy za 600 zł!!!!!!!! w renomowanym salonie, i co? co z tego, ze to są wosy naturalne jeśli one po umyciu nie pachną tak jak moje. nie ma tej miekkości, nie wystarczy tylko myć i dbać jeszcze tzreba.... dopinać/poprawiać co jakiś czas :D

Gość renet6
wiem coś o tym lepiej niż myślisz

Gość malinaaaa88
renet, skoro naturalnych nie masz pięknych to po co jeszcze je niszczyć ? każdy rodzaj włosa lubi inną fryzurę, wystarczy zmienić ciencie i włosy, które do tej pory wygllądały na cienkie już takie nie będą. zamiast doczepiać lepiej kupić kilka ziołowych kosmetyków, które pomagają w rośnięciu włosa, o dbaniu o niego : najczęściej kosmetyki te kosztują grosze w porównaniu do zabiegu przedłużenia

Gość malinaaaa88
jezu jaki błąd * cięcie miało być

Gość renet6
heh śmieszna jesteś . nie każdy rodzi się boginią piękności koleżanko ale nie musisz się z tym aż tak obnosić

Gość tvims
Wyluzuj renet6, włosy to nie wszystko, ważniejsze co pod nimi i pod czachą. Ja mam przeciętne włosy, ale dbam o nie i po prostu nie zawracam sobie nimi głowy, mam jakie mam i co z tego?

Gość renet6
to już przecież twoja sprawa jeśli dobrze się czujesz sama sobą to chyba najważniejsze dobrze że nie muszę czekać latami na długie włosy tylko można mieć od ręki tym bardziej że nie wyglądają ani tandetnie

Gość renet6
osobiście polecam metodę clip in zgrzewanie i ringi to śmierć dla włosów a te po pierwsze się ściąga więc nie obciążają włosów oczywiście pielęgnacja na pierwszym miejscu:) to dobre rozwiązanie dla niecierpliwych

Gość malinaaaa88
a kto mówi, ze jest bogini piękności ?? chcemy Ci tylko poradzić, byś polubiła swoje włosy takie, jakie są znalazła fryzurę w której dobrze się czujesz, a które jest 'twoja'. Jeśli zaś w dopinanych czujesz się komfortowo - zostań przy tym :)

Gość renet6
wiem przecież ale każda z nas ingeruje w naturę więc nie róbmy sensacji z przedłużonych włosów :)

Coś Ci powiem, faceci jak się dowiadują, że można w dwie godziny mieć długie włosy, to robią kwadratowe oczy ze zdziwienia. Dla nich te nasze wynalazki są zabawne:). Sądzę, że gdybyś miała to ładnie zrobione, to nikt nawet by nie podejrzewał, że masz coś podoklejane. Gorzej, jeśli byś z czasem gubiła te kosmyki, hehehe. Mnie osobiście to śmieszy i trochę brzydzi, takie doklejanie włosów, a baba jestem;).