Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faustynkaa

Czy kojarzycie firme Donegal??

Polecane posty

Gość faustynkaa

Czesc dziewczynki, bardzo jestem ciekawa czyjejś opinii na temat firmy Donegal, ponieważ chciałam przez strone kupić pare rzeczy. Wyglądaja na bardzo fajne,sliczne ale nie wiem jak jest w praktyce. np. zmywacze do paznokci, czy szczotka przeciwłupieżowa albo tarki do pięt? ma któraś z was cos z tej firmy?

Gość polecam wina wloskie
ja mam zmywacz (nie miałam lepszego - zmywa wszystkie resztki przy skórkach itp jest boski), tarke (bardzo fajna) i inne akcesoria typu peseta, obcinacz do paznokci, szczoka do wlosow. generalnie polecam :-)

Gość żaneesiaa
ja z Donegala mam zawalista tarke ceramiczna z serii F3 systems, bardzo mi sie podoba nie miałam lepszej. no i mam jeszcze takie rzeczy jak koleżanka też pisala pęcete, pilniczki, obcinaczki. też polecam

Gość kachulica
moge polecic zmywacz z proteinami jedwabiu albo z ekstraktem z cytryny, obydwa miałam i obydwa świetnie działają, nie wysuszaja płytki, są bez acetonu, zmywaja każdy mocny kolor lakieru, przyjemnie nawet pachna no i taniocha ;)

Gość mnie najbardziej odpowiada
no superprodukty, ja najbardziej lubię ich tarki do pięt, te dwustronne z miałkim i grubszym papierem ściernym od kiedy je kupiłam już nigdy nie kupuję pumeksu

Gość hse
Nie ma to jak reklama. Donegal to chyba na kafeterii króluje.

jak dla mnie rzeczy z donegal sa najlepsze :) mam pilniki, pędzelki, gąbeczki etc i naprawde polecam :)

Gość kasiuli
Jak dla mnie kępki rzęs z Donegala, ojjj już bardzo długo z nich korzystam i są bardzo naturalne i niezniszczalne.

Gość MAXii
Hej, ja mam teraz szczotkę pzreciwłupieżową ANTY i musze powiedzieć ,że jest SUPER! dopiero teraz odgryłam ich produkty - mają naprwde fajne ceny, szkoda ,że nie moża ich produktów znależć w każdej drogerii ale jest sklep internetowy wiec można działać !

Gość spaaaaaaaaaaaaaaam
O jaki piękny spamerski wątek! No naprawdę, same "szczere" i "bezinteresowne" zachwyty.... :o