Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaszokowany bardzo tym

łapią na dziecko - dlaczego?

Polecane posty

Czy któraś z was może mi wytłumaczyć, dlaczego kobiety łapią na dziecko faceta? Mam w swoim otoczeniu co najmniej dwa takie przypadki, zaciągnięcia przed ołtarz: -jeden facet jest przystojny, ale niemota. Panna znowu już prawie 30 lat i hop-dziecko przed ślubem. A wcześniej na każdej imprezie była, i jakoś dziecka nie było:) -drugi facet, przedsiębiorca, ale mruk i raczej podejrzliwy - super ciężki charakter -ale z pieniędzmi, za to panienka przeciętna , nooo naprawdę przeciętna - i hop - dziecko (wpadka planowana) CO TU SIĘ WYRABIA????!!!!

Gość polecam wina wloskie
no bo nie umieja faceta zachęcic prosba no to zmuszaja go presją. Niektórzy nie cofna sie przed niczym jesli chca osiagnac jakis cel. Ja np. odpuscialbym gdyby facet nie chiał ze mna byc, le na pewno sa laski, ktore bylyby bardziej zdeterminowane

Gość byla byleeego
powiem ci tak ze wydaje mi sie ze takie kobiety nie maja nic do zaoferowania facetowi swoja osoba nie chca sie starac ida na latwizne, tylko ze to predzej czy pozniej sie na nich odbije... sama kiedys tez zrobie sobie dzidziusia ale na pewno nie bede chciala buyc z facetem z przymusu i bez zadnej presji

Zastanawia mnie co ma bycie na każdej imprezie do posiadania dziecka i skąd wiesz, że wpadki planowane.

Gość cyki cyki
A facet prezerwatywy nie umie żałożyć. Tiaaa...

najbardziej widoczne jest jak ma to wymiar finansowy. rzygać się chce

Gość byla byleeego
ale wy najezdzacie na facetow, zawistne baby! a prawda jest taka ze to w wiekszosci babeczki wkopuja faceta w dziecko a popzniej placza ze sa samotnymi matkami bez pomocy ojca dziecka

bywanie na imprezach to oczywiście metafora do przypadkowych znajomości z bzykaniem przypadkowych osób. a z zakładaniem gumki to tak - jeżeli facet spotyka się np roku i ta dziewczyna jest już narzeczoną, to może jej zaufać że te tabletki bierze, tak? To na jaki chuuj pojawia się dziecko przed planowanym już ślubem? żeby już na pewno nie odszedł? tak to wygląda.

Gość cyki cyki
Wkopać faceta w dziecko: nakłamać, że bierze się pigułki, ma się dni niepłodne, ma się spiralę. Jak facet myśli rozsądnie, czyli nie chce dziecka, to sory, ale mimo zapewnień partnerki albo sam się zabezpieczy - gumka - albo nie dojdzie do seksu.

zaszokowany bardzo tym -> a facet to co ? sam nie wie ze nalezy sie zabezpieczac czy co ? oni nie musza o tym wiedziec i pamietac - ze jak sie z kims idzie do lozka to jak sie nie chce dziecka nalezy uzyc zabezpieczenia ?

jak patrzę na facetów którzy "za bardzo zaufali" swoim partnerkom i się dali oszukać to naprawdę ŻAL MI ICH. Szczególnie takich po 24-26 lat, całe życie jeszcze było przed nimi.

Jest XXI wiek, jeśli facet nie kocha kobiety, nie chce być ojcem i ma 30 lat to naprawdę ma wybór. Mogli powiedzieć, przecież - tak zamieszkamy razem, ale nie chcę brać ślubu "na dziecko". Jeśli faceci dali się przymusić to czy cała wina po stronie kobiet ? Czy jak dasz się oszukać np. cygankom na ulicy to nie ponosisz winy w postaci naiwności ?

"zaszokowany bardzo tym jak patrzę na facetów którzy "za bardzo zaufali" swoim partnerkom i się dali oszukać to naprawdę ŻAL MI ICH. Szczególnie takich po 24-26 lat, całe życie jeszcze było przed nimi." to raczej glupota i tyle... "zaufali" przypadkowo poznanej lalce z baru.. oj tak zal....

no wiesz, jak już się jest np. razem 2 lata, to nie jest przypadkowa znajomość już. A to że panna która ma 28 lat myśli: "nie kocham go tak bardzo, ale się nada, a tak znowu musiałabym się z kimś dwa lata bujać, amo że mnie nikt już nie zechce" i Bach - ciąża

zaszokowany bardzo tym -> " ...bujać, amo że mnie nikt już nie zechce" i Bach - ciąża" tak bo ona sama sobie robi to dziecko ...albo bez jego wiedzy zachodzi z nim w ciaze tiaaa

Gość seksuolożka Gienia
A niech się płodzą! Rodzą warchlaki i mnożą jak karaluchy!

myślę że nawet na tym forum jest tutaj kilka takich osób, tylko nikt się oczywiście nie przyzna. a ponieważ jest to zjawisko już bardzo powszechne i często się takie historie słyszy, to z całą pewnością.

Gość malibou.
zaszokowany bardzo tym załóżtopik na uczuciowym, bedziesz miał większe wpisy.

Gość cyki cyki
Dla mnie sprawa jest oczywista: 1. nie chcę dzieci - na głowie stanę, żeby nie mieć, łącznie ze stosowaniem dwóch metod albo operacją 2. idę z kimś do łożka - nieważne, czy "przypadkowo", czy w stalym związku - ZAWSZE liczę się z tym, że może być z seksu dziecko (nawet przy dobrze stosowanej antykoncepcji)

Problem polega na tym, że nie można kogoś zmusić żeby z nami został, nawet dzieckiem, więc to jest prywatny wybór (aka głupota) tych panów, że o paniach już nie wspomnę.

po prostu się tym wkurwiłem , jak czytałem wątek o alimentach. Jakie to te kobiety są biedne. Tyle.

Gość Ktoś musi to powiedzieć..
W drugą stronę też jest możliwe... Mnie tam kilku proponowało dziecko.. potem bałam się, że "przypadkiem zajdę", więc wiałam... Bo już facet kombinował, czy mieszkanie które kupował będzie przygotowane na wózek... brrr....

kobieta, ma jednak więcej możliwości uniknięcia wpadki, pomijając już abstynencję od seksu. Może dlatego to nie jest tak popularne :)

Gość cyki cyki
Odpowiadając na temat: - kobiety są przekonane, że ciąża i dziecko scementują związek - nie mogąc być z facetem, chcą mieć jakąś "część" jego - są wyrachowane: alimenty - lubią się pastwić emocjonalnie: "ja jestem w ciązy, a ty mnie zostawiłeś, co z ciebie za ojciec!?"

@cyki cyki Jesteś gejem ? Bo z Twojego wpisu to Ty bardzo nie lubisz kobiet ... Z kim chcesz spędzić swoje życie ... bo z tego co napisałeś to wszystkie kobiety przekreśliłeś, zostali tylko faceci ...

.

Gość placek z wiśnią
Mój brat uprawiał sex z pierwszą dziewczyną i po dwóch latach się rozeszli, a z drugą po pół roku iprawiania sexu wpadka i ciąża. Sąsiad zza ściany też wpadka ciążowa. Moje dwie ciotki też mają pierwsze dzieci z wpadki ciążowej, dwie cioteczne siostry również mają po dziecku z wpadki. Hahahaha Już mi się nawet nie chce dalej szukać. Koleżanki naokoło też maja po dziecku z wpadek. Należy się chyba z tego cieszyć, że biali ludzie się licznie rozmnazają bo Azja i Afryka nas przynajmniej nie zaleje.