Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka11111111

plac zabaw dla kotów

Polecane posty

Gość kotka11111111

Hej, Mam pytanie. Wiecie może gdzie można kupić taki zamykany plac zabaw dla kotów? Musi byc zamykany, bo w domu kotka biega wszędzie, ale jedziemy w gości i mam do wyboru zostawić ją sama w domu albo zabrać ją ze soą i znaleźć jakis plac zabaw żeby mogła się tam pobawić. Kotka jest jeszcze malutka i wolalabym jednak jej samej nie zostawiać... Pomóżcie...

Gość bukaaa
Obawiam się, ze to będzie trudne. Nawet wczoraj byłam w sklepie zoologicznym i nie spotkałam się z czymś takim. :(

Gość CzteryCztery
W Berlinie obok IKEI na Am Rondell 8, obok lotniska Schnefeld jest sklep 2 piętra z akcesoriami dla kotów. Polecam , po sklepie luźno sobie chodzą koty ( piękne srebrne syberyjskie )

Gość kotka11111111
dzięki, ale wolałabym trochę bliżej;)

Gość CzteryCztery
W naszym kraju dość trudno kupić fajne zabawki dla kota ;( nie ma jeszcze takich speców którzy wykorzystaliby fakt , że coraz więcej osób ma kota/koty.

Gość bukaaa
Myślałam, aby zastępczo kupić używany kojec, ale on ma boki z siatki, więc kotek raczej będzie się wspinał.

Gość jest na to rada..
Ja wkładałam takiego maleńkiego kotusia do duzej, dość głębokiej plastikowej miski (takiej na pranie) wkładałam piłeczkę, kocyk, jakąś maleńka maskotkę i potrafił się bawić godzinę a potem zmęczony zasypiał.

Gość kotka11111111
obawiam się, że mój mały łobuz na to nie pójdzie, ale spróbuję:)

Gość jest na to rada..
Każdy mały kociak to urwis :) mój też taki był więc spróbować nie zaszkodzi. Najlepsza jest piłeczka pingpongowa bo lekka i super lata w w misce po okręgu polecam ten sposób:)