Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mowiamizee

wlasnie robie sobie obiad kulturystyczny a wy cioty?

Polecane posty

Gość a co to są tłuszcze
o matko, weźcie mu już nic nie odpisujcie. żenada :D pendzior, bo już myślałam :) wszyscy wiedzą o co chodzi, tylko się tak tym nie podniecają. siłownia - to sposób na życie...umarłam :)

Gość mowiamizee
'a co to sa tluszcze' twoj stary to petak :O GDZIE JA KUWRO JEBANA NAPISALEM ZE TLUSZCZE SIE WYCISKA Z OMEGI3? weź kurwa blazo jebana idz lepiej pobiegaj bo pewnie dupsko masz jak moja szafa z ubraniami :O

Gość a co to są tłuszcze
no napisałeś, mowiamizee tluszcze mam z omegi3 ps. miesnie najwazniejsze tanie dzi**i no więc zapytałam co to są tłuszcze z omegi3 :D Nie, nie mam tyłka jak szafa. Poza tym nie mam sieczki w mózgu, tak jak Ty. Pendzior, A Ty jeszcze jakieś dodatkowe treningi robisz, nie wiem - sporty walki, pływanie, bieganie czy tylko siłownia?

Gość mowiamizee
JA CI MÓWIE blazo jebana, weź ty sie lepiej za siebie bo do konca zycia bedziesz siedziec na kafeterii.. moje znajome to tez kobiety ktore dbana o siebie, chodza na fitnes, na basen, na rower, tanczą w jakis zespolach ... sa piekne i atrakcyjne z takimi kobietami to na spacer chetnie sie idzie, do zoo, na kawe, na impreze, wszedzie.. a z takimi jak ty?? to chyba conajwyzej mozna podjechac do mc donalda po duzy zestaw

Gość siema wymuskany pindolku
Dawaj chlopczyku na ring, zobaczymy czy bedziesz taki wyszczekany ze zlamana szczeka :classic_cool:

Gość mowiamizee
no i chuj ze tak napisalem?? to byla odpowiedz a propo 'oliwy' łykam rowniez omege3 i napisalem ze moim zrodlem zdrowych tluszczy jest wlasnie owa omega3, a ty dopisalas jakas swoja teorie "wyciskania" \zal mi cie jebany pasztecie :)

Gość mowiamizee
/siema wymuskany pindolku/ tak sie sklada jebany leszczu, ze trenowalem 5 lat boks i mysle ze nie wytrzymal bys ze mna minuty na ringu.. wiec zamilcz

Gość siema wymuskany pindolku
Pierwsze obalenie zalatwia sprawe pseudo boksera. ps Najman tez trenuje boks :D

kiedyś ostro okładałem worek treningowy i "czegoś" się tam nauczyłem. Umiem reagować na różne sytuację. Teraz siatkówka i rower.

Gość a co to są tłuszcze
"mowiamizee JA CI MÓWIE blazo j**ana, weź ty sie lepiej za siebie bo do konca zycia bedziesz siedziec na kafeterii.. moje znajome to tez kobiety ktore dbana o siebie, chodza na fitnes, na basen, na rower, tanczą w jakis zespolach ... sa piekne i atrakcyjne z takimi kobietami to na spacer chetnie sie idzie, do zoo, na kawe, na impreze, wszedzie.. a z takimi jak ty?? to chyba conajwyzej mozna podjechac do mc donalda po duzy zestaw " a skąd ty wiesz co ja jem i co robię? no tak - siłownia to sposób na życie - nawet jasnowidzem się człowiek staje :) No i co z tego, że piękne - jak głupie, bo zadają się z takimi chamami jak ty.

Gość a co to są tłuszcze
hahaha... oj tak Najman...taki z niego bokser, że ho ho :D

Gość mowiamizee
Nie jestem chamem! Jestem romantycznom dziwkom na godziny, a to co innego kurwa, uczy mnie to szacunku, tolerancji, ciezkiej pracy!!! Ta jak silka w dupe

Gość a co to są tłuszcze
"mowiamizee /siema wymuskany pindolku/ tak sie sklada j**any leszczu, ze trenowalem 5 lat boks i mysle ze nie wytrzymal bys ze mna minuty na ringu.. wiec zamilcz " uh,,,strach się bać...

Gość naoglądałeś się
DZIECIAKU NA YOU TUBE O SIŁACZACH. CO ZA GAMOŃ...............................

Gość offerma!
ale sie przyjebaliście do chłopaka, przynajmniej on ma jakąś pasje w życiu nie to co wy kafeteryjni jebani przegrańcy.

Gość a co to są tłuszcze
no niech sie trochę chłopczyna popodnieca na babskim forum :D może złapie jakaś napaloną tipsiarę o podobnym poziomie inteligencji :) Miłego dnia i weekendu!

Gość my cioty co ?
Ano idę zaraz na miasto spotkać się z 2 przemiłymi panienkami. Oj będzie się działo :D

Gość mowiamizee
/Pierwsze obalenie zalatwia sprawe pseudo boksera. / mma jest dla gejow.. tarzanie i wachanie sobie jaj hahaha za inm bys zdarzyl mnie obalic, wylapal bys szybkiego na szczene i KO