Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zeschizowana2341

Brak Miesiączki 9 dni 2 testy negatywne czy ktos tak miał ?? :(

Polecane posty

Gość Zeschizowana2341

Witam. Mam taki Mały problem.. Kochałam się z Chłopakiem bez zabezpieczenia to był 4 dzień po miesiączce dodam że nie miał wytrysku w ogóle... i było to 28 lipca dokładnie . miesiączke powinnam dostać 17 sierpnia i mi się spóżnia już 9 dzień... robiłam test 20 sierpnia około 12 wyszedł negatywny i dzisiaj zrobiłam test i też wyszedł negatywny... Dodam że nie mam żadnych objawów ciąży ani żadnych objawów na miesiączke ( nie bolą mnie piersi ani brzuch) jestem zdziwiona... czy według was mogą testy kłamać i mogę być w ciąży ?? dodam że mam 20 Lat żeby mi nikt nie pisał ze jestem jakąś gówniarą... Mam nadzieje ze znajdę tutaj jakąś przyjazną dusze która mi pomoże :) Czekam na odp

Gość Zeschizowana2341
Halo czy ktoś odpowie mi ??

okres Ci sie spóźnic moze ze stresu albo zmiany klimatu jesli wyjeżdżałaś gdzies na wakacje testy ciażowe wykonane po terminie spodziewanej miesiączki są już wiarygodne wiec moim zdaniem ciąże można juz wykluczyć, a jak chcesz wiedziec na 100% to idź zrób test z krwi - beta hcg, około 30 zł w każdym laboratorium czyli idziesz na pobranie krwi do przychodni normalnie a jak nie chcesz byc w ciąży to sie nie kochaj bez zabezpieczenia, to chyba proste

Gość Zeschizowana2341
tak wiem. Już mam Tabletki wykupione... :)

Gość Zeschizowana2341
Miał Ktoś może podobnie ?? :) Proszę o wpisy !!

Gość chcę być mamusią
Ja tak mam, ale mam kłopoty hormonalne i leczę się, bo pragniemy mieć dziecko. Jeśli testy nie wykazują ciąży to tak zapewne jest. Coś z gospodarką hormonalną nie tak. Ostatnio mój cykl trwał 69 dni. Wyluzuj,idź na betę albo na USG i będzie wiadomo. Ja na drugi dzień po badaniu dostałam okres... stres zatrzymuje