Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość +Psedłonim

Po niejakim czasie.

Polecane posty

Gość +Psedłonim

Test na stałość uczuć. A więc?

Gość +Psedłonim
No?

Gość Lusia z Windsorków
?:)

Gość +Psedłonim
Cześć ,Palola. Ręka m zdętwiala. A zresztą nie mam czasu.

Ja także czasu nie mam, ale łypnęłam na Ciebie. Nie mogłam się oprzeć.

Gość +Psedłonim
;-) To bardzo miło z Twojej strony, Bu. :-) Mało co skuteczniej łechce męskkie ego, jak zainteresowanie okazywane ze strony tzw. "pięknej płci". A co tam u Ciebie?

"męskkie" Jeśli wziąć by pod uwagę publikację "znaczenie pomyłek językowych na podstawie twierdzeń Freuda", to co napisałeś jednoznacznie wskazuje , że chcąc napisać męski, pomyślałeś miękki. To może źle świadczyć o Tobie. Oczywiście tylko w mniemaniu Freuda :)

Gość +Psedłonim
Koleżanka zamierza umniejszyć wkład w naukę prof. Frojda? Wolna wola. Ja bym jednak bardziej wzmiankowaną literówkę przypisywał postępującej ślepocie, sklerozie oraz obniżeniu standardów w dziedzinie klepania w kawiaturę, co jest wynikiem dość rzadkiego obcowania z wyżej wymienioną. Poza tym mi się zupoełnie chce czytać ani sprawdzać tego, co napisałem. A zresztą, co ja się tam będę tłumaczyć...

Ja pisząc też popełniłam błąd :) zauważywszy nie poprawiłam, ale o niechlujstwie Freud nic nie wspominał.Ja czasami czytam co napisałam, to co napisałeś Ty przeczytałam w całości.Wnioski-brak wniosków

Gość +Psedłonim
Owszem, reforma. Jeden wniosek nasuwa się sam w dość natrętny sposób: stanowczo, nie masz nic lepszego do roboty, niż śledzenie tego, co ja tutaj wypisuję okraszając niekiedy małymi byczkami. :-) Masz tak od dawna, oferma?

Gość +Psedłonim
Znaczy, Luśka, mam domniemywać, że Ty taka leciwa już jesteś??? Rety!

Gość +Psedłonim
Owszem, oferma, jesteś offermą a nie żadną ofermą. Upraszam się wybaczenia za kolejną wpadkę. Jednakowoż nie odpowiedziałaś na zadane Ci publicznie pytanie - od dawna tak masz?

Gość +Psedłonim
Aha, Palola, po pewnym zastanowieniu dochodzę do wniosku, że to jednak nie jestem ja. Piszę to mając świadomość, iż moja wątpliwość może wywołać w Tobie gorzkie rozczarowanie. Ale jak dobrze wiesz, zawsze byłem zwolennikiem mówienia prawdy, żywiąc jednocześnie głęboką pogardę dla idei przysłowiowego mydlenia oczu. :-)

cholera i teraz nie wiem cuci luśkę czy dobić

Jestem sobą, i tej wersji będę się trzymać...no, kiedyś byłam sobą :( Błędy robię od urodzenia, zaczęłam pisać i czytać nim poznałam zasady ortografii i to są podobno skutki uboczne :D wybaczam wpadki, tę, poprzednią i ewentualne przyszłe

Gość +Psedłonim
No i co będzie dalej?

Gość Luśka z Windsoów
Jeżeli to nie Ty, Psełdo, to jedynie moze być Ju ... Albo nawet lepsza opcja jest taka - jeżeli to nie Ty, to ja jestem królowa belgijska :) Tak czy siak, czytam z sentymentem ;-)

Gość +Psedłonim
Podpowiem: Luśkę należy dobić! Taka postawa bardzo dobrze wpisuje się w nowoczesną indeologię naszych czasów. Co się ma baba męczyć. Podpowiem: w szwajcarskim mieście Curychu jest nawet pewna firma, która komercyjnie zajmuje się dobijaniem. Tanio tam nie mają, ale mam nadzieję, że uda się zrzucić na stosowną opłatę wszystkim współczującym Luśce, pomimo obrzydliwie wysokiego kursu franka. Dodatkową satysfakcją dla donatorów będzie fakt, że oto swoją hojnością przyczyniają się do ratowania gospodarki szwajcarskiej, która lada miesiąc stanie się tak niewydolna, jak grecka czy portugalska.

Gość +Psedłonim
Offerma, a jak tam było u Ciebie z rozumowaniem? Przyszło po umiejętności czytania oraz - jak piszesz później opanowanej umiejętności mówienia, czy może wepchnęło się między wymienione powyżej? Zeznawaj uczciwie, ale bez żadnego krętactwa, Offerma...

oj lusia myślałam, że po prostu padłaś trupem i leżysz a tak to się boję , że zaczniesz krzyczeć