Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnula2323

laski na plazy...

Polecane posty

Gość czarnula2323

sluchajcie dziewczyny dlaczego o siebie nie dbacie?? bylam nad morzem w lipcu no kuzwa same grube dziewczyny widzialam masakra jakas.... chodzilam po tej plazy i widzialam moze z 2 w miare ale szalu nie bylo. jak nie anoreksja ze cyckow brak i dupy tez to przy kosci. byly owszem takie co mialy ladne piersi ale cellulit i rozstepy ze masakra nie ma idealow wiem... sa tylko na zdj z photoshopa.... wchodze na nk do znajomych fotki cacy a zobaczylam kilka z tych osob nad jeziorem to masakra jakas.obwisle poslady ah szkoda slow. niby laski jak sie ladnie ubiora to ze sa laski bo co faceci moga zobaczyc na 1 rzut oka. jest laska w legginsach to mysli sobie fajna suka. tylko niech lepiej nie sciaga tych legginsow....

Gość czarnula2323
nie nie trafiam ale dbam o siebie i mam ladna figure. na plazy zeby znalezc jakas fajna to cud by sie musial stac.a te z playboya i tak nie wygladaja jak na okladkach nie lodz sie....

Gość znudzila.sie
cellulit to rzecz dziedziczna i trudno z nim walczyć, to raz a dwa, teraz dziewczyny są grube dlatego, że nie mają kompleksów nie wiem, co jest gorsze

Gość czarnula2323
jakbym tak wygladala to bym sie nigdy w zyciu nie rozebrala na plazy. moge stringi zalozyc smialo. ale dobra to nie o mnie temat. wiem ze cellulit ma kazda. ale chyba mozna mniej jesc miec mniejszy brzuch w miare plaski. wstyd mi za takie niedbaluchy.

Kurwa kiedyś też miały celulit ale sie o tym tak nie mówiło a autorka tematu chyba potrzebowała się wyżalić. Wkurwiają mnie takie tematy. Każdy jest jaki jest ważne żeby dobrze się czuć ze sobą i pieprzyć to jak jakaś szmata z zazdrości tak gada. ;(

Gość gość
Dziwnie się czuję to czytając, bo sama mam takie problemy ze sobą. Jestem trochę przy tuszy i mam cellulit, bardzo się wstydzę rozbierać na plaży, ale zawsze mnie koleżanki namawiają. Ja po prostu nie mogę schudnąć, to dziedziczne, jem mało, a waga stoi w miejscu. A jak przeczytałam te komentarze to już wgl się wstydzę ....

Gość zastanowię się nad tekstem
nie każda ma cellulit. po co się tak na kobiety patrzysz? każdemu się co innego podoba. one nie muszą się Tobie podobać. tak jak i Ty nie masz pewności że one uważały Ciebie za atrakcyjną...

Gość gośćówa
laska ktora napisala ten temat nie ma nic ciekawego do roboty w zyciu skoro takimi p*****lami glowe sobie zawraca i az o tym temat na forum zaklada :O precz nizino umyslowa

Każdy z nas jest inny.Ja mam bliznę i co mam się nie rozebrać na plaży z obawy przed tym,że zobaczy mnie taka typiara jak Ty i będzie pod nosem marudzić ''o Jezu jaka ona straszna ,bo ma bliznę?'' Nie komentuj wyglądu innych tylko zajmij się podziwianiem samej siebie ,skoro jesteś taką laską jak twierdzisz ;-)

Gość gość
No tak położę się i umrę, bo mam cellulit na d***e i rozstępy. Przepraszamy drogą estetkę, że jest narażona na takie widoki. U mnie sprawa wygląda następująco: byłam otyłym dzieckiem i to przecież nie moja wina, w dorosłym życiu dbam o siebie, chodzę na siłownię i basen, fitnessy i co z tego, skoro mam obwisłą skórę i rozstępy po schudnięciu. Mam kochającego faceta, czuję się szczęśliwa w swoim ciele i w swoim życiu, mam przyjaciół i jakoś schodzi na drugi plan ten mój wygląd. Nie wyobrażam sobie leźć na plażę tylko po to żeby oglądać jak inne kobiety wyglądają, jak to ma w zwyczaju autorka. Wizyta nad jeziorem to również forma aktywnego wypoczynku, można popływać więc dla grubszej osoby w sam raz. Chcesz mieć idealne ciało to sobie miej, ale co Cię obchodzą inni. W życiu najważniejsze jest szczęście i czerpanie z niego radości, a nie wygląd. Nie będę się alienować w domu, bo brzydko wyglądam.