Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ailla

Jak sprawic, zeby mnie zdominowal?

Polecane posty

Gość 50latek
pa, pa - pani fantastko-marzycielko

Gość Sir Stephen
nie zamienisz domowego facecika w domina, jak będziesz szukać to w końcu trafisz na tego z marzeń, tylko będziesz musiała trochę pokonspirować, ja się spotykam od dłuższego czasu z mężatką, której mąż totalnie nie kuma tych klimatów, myślę że jej marzenia się spełniły

Gość wyuzdana...
nie ma tu naprawde nikogo kto mógłby cos zarazdzić?

Gość wyuzdana...
dla mnie zdrada raczej nie jest najlepszym wyjściem... najgorsze jest to, że próbowałam rozmawiać...zachęcić...spróbować delikatnie... ostatnio podczas stosunku zeszłam do poziomu jego stóp i zaczełam je namiętnoie całować( chyba jestem chora) bo to naprawde sprawialo mi satysfakcję ale poprosil żebym przestała, że nie może na to patrzeć...nie chce nawet myślec co będzie dalej;/

Mam doświadczenie w dominacji i wiem, jako mężczyzna, że jeśli związek od początku nie opiera się na z góry zdeterminowanych rolach (dominująca i uległa), to później ciężko to przestawić. Chodzi o to, że mężczyzna będąc z kobietą nabiera do niej szacunku, a zachowania odbiegające od normy - takie jak lizanie jego stóp - traktuje jak wyraz braku szacunku kobiety samej do siebie, dlatego też nie chce zaakceptować takiego zachowania. Proponuję porozmawiać i powiedzieć, że to sprawia przyjemność :) i żeby spojrzał na to z innej strony....z tej strony, ze obojgu może to sprawiać ogromną satysfakcję

Gość wyuzdana....
slavery dziękuje... choc moje starania w niczym tu nie pomogą...

Gość Chłopek roztropek11
Ja myślę że obie strony muszą czuć ten klimat i chcieć tego. Nie da się kogoś do tego namówić lub zmusić. My dopiero po roku wspólnego seksu dowiedzieliśmy się że pragniemy tego samego ale wstydziliśmy się o tym powiedzieć. Teraz w łóżku bez problemu odgrywamy swoje role - niewolnicy i jej pana, co bardzo nas podnieca. Bardzo nas to do siebie zbliża, nie wiem czemu, ale tak to działa :-) Przykro mi że u Ciebie tego nie ma, nie wiem co Ci doradzić skoro próbowałaś już różnych metod...

Gość wyuzdana...
mineło pół roku a ja nadal...spragniona ....

Gość Dede;
coś takiego ci kieedyś napisałem ale się nie ustosunkowałaś : a próbowałaś zrobić to w formie zabawy , na przykład , że będziecie udawać kogoś innego niż jesteście , typu przychodzisz do "obcego" domu , bo np się zgubiłąś itd , udaje że pierwszy raz się widzicie itd