Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalla

wkurzyl mnie

Polecane posty

Gość tralalalla

sluchajcie dzownie do niego bo jest na wyjezdzie odbiera i mowi czesc i moje imie tak oschle jakos dziwie sie ze tak po imieniu a on '' bo wiesz czekamy teraz na obiad'' wiec mowie aha to czesc a on o cos jeszcze zapytal a ja ze musze konczyc i sie rozlaczylam dziwnie sie poczulam jakby nie mial czasu zeby chwile ze mna porozmawiac bo czeka na obiad w knajpie kurwa mac dodam jeszcze ze wyslalam wczesniej sms z pytanie kiedy wraca nie odpowiedzial chwile po tym przedzwonila,m co sadzicie

Gość Evelina5472
moze mial zly humor?

Gość Asia35
Nie ma do Ciebie szasunku, chyba zaczyna sie ignorowac.Jezeli od poczatku tak zaczyna Cie traktowac, to co bedzie pozniej. Moj maz zachowywal sie podobnie, a teraz po 12 latach nie ma szasunku wogole do mnie.Jest coraz gorszy.

Gość Asia35
przepraszam milo byc szacunku

Gość dotiuszka
może siedział z kochanką :P

zdradza cie, byl z kims ale nie wiedzial co ci powiedxziec i nie chcial z toba gadac to niby ze czeka na obiad ale sciema

Gość tralalalla
ale wy glupie jestescie chyba was zdradzali wiec piszecie bzdury jakby byl z baba jakas to by nie odevral a po drugie ufam mu

Gość sadsadsadsadsadsadsadsadsadsad
hahaha to czego chcesz na forum? :D po co o tym piszesz? :D

dziś każdy ma tel. z aparatem. Każ mu zrobić zdjęcie i przysłać. Tyle, że będzie to kiepsko wygladac z Twojej strony.

Gość iwonka0
Mężczyźni mają to do siebie, że czasem nieświadomie nas wkurzają. Może zły humor, jak głodny to zły :) Nie martw się

Gość Jezuuuuu
za każdym razem: zdradził, olewa, nie szanuje. Może facet jest podirytowany, bo jest głodny? Może mu się nie chce rozmawiać? nie róbcie cyrków, jak Boga kocham... A Ty zawsze masz ochotę z nim rozmawiać?

Gość tralalalla
dzwonil do mnie wlasnie jest z naszymi znajomymi z ktorymi tez wlasnie rozmawialm glupie pindy siedza tu i tylko podjudzaja b same nie maja facetow dzieki za ostsantie dwa wpisy macie razje nie zawsze musi miec ohote ja jestem przed miesiaczka i moze przewrazliwiona jestem