Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lipsss

Do ka sandra!

Polecane posty

dlaczego masz w stopce informacje prawko zdane! z dedykacją dla wszystkich zdających! To dla ciebie naprawdę takie wielkie osiągnięcie te prawo jazdy?

Gość kruszynka888
Daj spokój dziewczynie, zdanie prawka to radość, sukces osobisty. Ciezy jak kazdy zdany egzamin, zwłaszcza ze czasami jest ciezko

Gość ka..sandra
no dla mnie tak, bo moje iq wynosi 74. Wiec prawko to sukces w moim pżypadku nie?

Gość za.inna
a dlaczego ludzie się cieszą z narodzin dziecka? przecież to jest najbardziej powszechna rzecz, która może się zdarzyć na świecie. A się cieszą.

no jasne, mnie też cieszyło jak zdalam prawko, radosc była pierwsze kilka tygodni ale nie uważam tego za wybine osiągniecie, nie ma się czym chwalic bo miliony ludzi na świecie ma ten dokument, dlatego mnie zaciekawiła stopka i postanowiłam spytac. bez złosliwości więc prosze grzecznie.

ka..sandra no dla mnie tak, bo moje iq wynosi 74. Wiec prawko to sukces w moim pżypadku nie? :D:D:D

nie, to jest po prostu informacja ogólna "kobieta 21 lat" żeby rozmawijący ze mną ludzie wiedzieli mniej więcej z kim piszą, czy z nastolatką czy ze starą babcią. myślę ze taka informacja jest jak najbardziej na miejscu