Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beti29

Jak przytyć?

Polecane posty

Gość Beti29

Czy jest tu dziewczyna , która chciałaby przytyć?? Otóż od niepamiętnych czasów waże w granicach 48-50 kg ( a mam 160 cm wzrostu) i bezskutecznie próbuje przytyć. Dodam, że jem dużo. :((((

Waga dobra się wydaje, Choć budowa też jest ważna, Jeśli wcale mało nie je Niech nie będzie nierozważna

Gość Beti29
może tak co mam jeść, żeby przytyć? słodycze, chipsy, jakieś tłuste potrawy, doradżcie coś !!

Gość Beti29
i ja to wszystko jem i nic :**(

jesli jest po czekladzie w sensie, po czekoladzie się slizgało z dziką rozkoszą je obadam

Gość Beti29
a ja lubię i czekolade i chipsy i wszystkie ciastka słodkie bułki, obiad jem zawsze z dwoch dań, obżeram się po nocach i nic....

Gość Beti29
jestem szczupła, może nie chuda no i niezbyt wysoka, mam drobne kości, chciałabym przytyc 2, 3 kg do 52-53 i byłoby ok. Chociaż mój facet nie chce żebym przytyła :))) Teraz też jem orzeszki a jest już bardzo późno....

to zdradzę Wam w sekrecie, że przez ostatnie kilka miesięcy przytyłem prawie 10 kg, mam 180 cm wzrstu i teraz ważę 84kg :D

Gość Beti29
co robiłeś ze tyle przytyłeś?

Gość ja pierdolę135464
Masę masz dobrą, też chciałabym tyle ważyć. :/ Przytyjesz 5 kg i będziesz chciała schudnąć. Ciesz się, że masz tak szybką przemianę materii, bo możesz jeść wszystko, co chcesz. Ja np. jestem w miarę szczupła, ale kosztem tego, że nie mogę jeść praktycznie niczego, co lubię.

Gość belerofront..
proponuję wizytę w sklepie z odżywkami dla sportowców i zakup gainera, na bank przytyjesz:)

Gość ja pierdolę135464
A jak będziesz jeść po nocach, to nie przytyjesz, tylko rozwalisz sobie żołądek, bo w nocy układ pokarmowy wolniej pracuje i jest to niezdrowe.

e myslalam ze z 45 wazysz wazysz ogólnie odpowiednio powiem ci jak ja prztyłam zawsze od kąd pamietam jadłam bardzo duzo jak ty teraz i w pewnym momencie przestałam praktycznie w ogóle jesc przez tydzien a potem znów zaczelam normalnie nie radze , celullit jak malowany , rozstepy na dupsku , juz lepiej byc patykiem uwierz 🖐️

Beti raczej czego nie robiłem :) Zamieniłem dział i moja praca zaczeła polegac na siedzeniu przed kompem, zeru ruchu... napisałem o tych 10kg, ale w 3 tygodnie juz zgubiłem 8 kg jak codziennie biegałem po 15 minut, to raczej takie bardzo indywidualne skłonnośco do tycia i chudnięcia, a od siebie moge tylko poradzić, żebyś nie tyła, przybtać kg łatwo, ale zgubic je już jest trudniej. Ja tam lubie siebie niezależnie od kg :D

ściemniasz z tym jedzeniem tak samo jak ci co opowiadają że "prawie nic nie jedzą a są grubi". jedz więcej to przytyjesz. tyle że raczej nie warto. więcej problemów ze zdrowiem tylko z tego jest. lepiej być chudym.

Gość Beti29
wiem, ze obżeranie się po nocach jest niezdrowe, ale słyszałam tez , że przekąski trzeba jesć, a ja póżno wracam z pracy. Ja się podobam sobie , jednak troszkę ciałka by nie zaszkodziło :))))))

troszke ciałka , taaa tylko jak zaczniesz tyc to mozesz tego nie opanowac i po co ci to ? ja juz od roku ponad schudłam sporo ale ilez potu sie wylało . naprawde nie radze , ciesz sie z tego co masz :classic_cool:

oj beti z tym ciałkiem uważaj, łatwo sie pnie w górę na skali wagi, ale chudniecie nie jest łatwe, zapodaj fotkę, taką o w jakimś obcisłym ubraniu na tle czegoś charakterystycznego do czego moznaby sie odnieść