Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyslona Izka

Polak, czy Włoch - kogo wybrać?

Polecane posty

Gość zamyslona Izka

Więc tak 2 miesiące temu poznałam Giuseppe jest Włochem ,poznaliśmy się przez przypadek, na ulicy. zagadal, on tu studiuje. bardzo się polubiliśmy,no i szybko doszlo do czegos więcej...i teraz mam wielki dylemat. mam chlopaka, ktory teraz pracuje w Niemczech. każdy wie jaką opinie mają Włosi,a ja jestem optymistką ale myślę realnie. nie wiem czy zerwac z chlopakiem, jak dla mojego Wlocha to tylko romans, choc za pewnia, ze mnie kocha. nie chce zostac sama. nie wiem jak to rozegrac. Giuseppe o wszystkim wie, i za pewnia, ze o niczym nikt sie dowie, jednak liczy ze zerwe z chlopakiem. moj chlopak wraca za miesiac na tydzien do mnie.

TWÓJ CHŁOPAK? jak możesz o nim jeszcze mówić,,mój chłopak". Przy pierwszej lepszej okazji go zdradzasz kiedy on zapieprza w Niemczech i nadal mówisz ,,mój chłopak"? żal dupe ściska

Gość zamyslona Izka
Wcześniej byłam z Egipcjaninem, którego poznałam na wakacjach, ale niestety nic z tego nie wyszło. Przez swój poprzedni związek miałam problemy ze znalezieniem faceta w Polsce, bo każdy gdy usłyszał kim był mój poprzedni chłopak to natychmiast uciekał i urywał kontakt. Tylko jeden zaakceptował mnie taką jaka jestem, a ja go zdradziłam. Nic na to nie poradzę, że pociągają mnie mężczyźni o ciemnej karnacji, są tacy męscy...

Gość zamyslona Izka
ktos pisze pod moim nickiem. wczesnie go nie zdradzalam. to moj 1 chlopak.

Gość zamyslona Izka
z 1 strony mam chlopaka, na ktorego zawsze moge liczyc. wiem, ze zrobi dla mnie wszystko i nigdy nie zostawi. z 2 mam namietnosc, prawdziwa, ale tez wielka niepewnosc :(

Gość Vlex
Polak, ale w twoim przypadku Włoch, zostaw Polaka w spokoju

Gość zamyslona Izka
boje sie ze zostane na lodzie, jak jaks glupia. Wloch nie mowi nic po polsku prawie. ledwo dogadujemy sie po angielsku. a ja musze miec pewnosc ze to nie tylko romans.

Dla mnie nie do pojęcia jest to że niby kochasz chłopaka i jesteś z nim a z Włochem już coś było no i zastanawiasz się kogo wybrać ? A może by tak powiedzieć prawdę chłopakowi jak z Niemiec wróci ? może nie będziesz musieć już wtedy wybierać ?

Gość zamyslona Izka
nie wiem czy go kocham :(

No to wszystko jasne, zauroczyłaś się ciemnoskórym gościu który i tak za jakiś czas Ci pewnie kopnie do dupy a później będzie płacz i tęsknota za starym chłopakiem.

Gość takie życie.
up :(

Gość Nie wygra moim zdaniem
Ja pierdolę...Wystarczyło kilka miłych słówek i poleciała się gzić z pierwszym lepszym. Ja na miejscu twojego faceta nie dotknąłbym cię już nawet szczotką.

Gość zamyslona Izka
mysle ze zostane przy swoim chlopaku, a Wlocha bede traktowac jak kumpla. zobacze ile chce pracowac w tych Niemczech. nie lubie byc samotna.

Gość ptasiek nastroszony
tylko Włocha! strefa euro i stara unia. i cieplej tam.

Gość dr. Marta Ruch-Kacapaowicz
Za masaja, pigmeja albo aborygena wyjdź za mąż!

Gość nawet dogadać się
nie umiała a jebać to żaden problem :D widziałem takie z tajlandczykami w ostrowcu, ani be ani me tylko jebanie :D i dumne byly, że chłopaka mają, egzotycznego :D :D :D