Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadeszlachwila

Co myślicie o tej figurze? ZDJĘCIA

Polecane posty

Gość nadeszlachwila
Lessi- ja od 12 roku życia pozowałam do zdjęć, miałam sporo komercyjnych sesji. Więc ten sam temat co u Ciebie. Odkąd przytyłam jedyne na co mogę liczyć to tfp z jakimiś początkującymi fotografami. Więc doskonale wiem jak to jest :( Ja niestety nie mogę poczuć się dobrze w swoim ciele bo co sobie nie wmówię że jest ok to zaraz ktoś ze znajomych mnie sprowadzi na ziemię, i tak w kółko... Aburabi- Tobie to nie zaszkodziło ;) U mnie doszły efekty brania Elicei plus jeszcze endometrioza i z nią Visanne- ta choroba popsuła mi gospodarkę hormonalną, i teraz widać efekty tego wszystkiego... A wszyscy w koło myślą że po prostu się obżeram, a ja już prawie nic nie jem :(

Tobie też zupełnie nie zaszkodziło, ba nawet pomogło, duzo fajniej wyglądasz nie zdjęciach z pierwszych postów niz z tego z cyferką

Gość nadeszlachwila
Byłaś finalistką- nie, nie, jestem z Zachodniopomorskiego :) Brałam udział w konkursach ogólnokrajowych, ale bez twarzy raczej nie idzie poznać, chyba. dsdsdsdsfdfdfdf- nie obrażam się, dziękuję za szczerą opinię. Uwierz mi że czuję się nie na 55, a na 70 lat... Zdjęcia dałam, ale bez twarzy, więc i tak nikt mnie nie pozna a chciałam poznać obiektywne opinie ludzi jak to w końcu jest i co jest 'normalną' wagą...

Gość opowiedz jaka jesteś
jaki masz charakter, jakie wady jakie zalety, co jest dla ciebie ważne w życiu, figura to nie jest wszystko a z twoich wypowiedzi wynika że tylko ona się liczy a to nieprawda, opowiedz o sobie...

Gość nadeszlachwila
Aburabi- żeby wszyscy byli tak tolerancyjni jak Ty :(

Gość sdfgh
schudnac jesli juz to troche, ale przede wszystkim POWINNAS ZACZAC CWICZYC! bo niestety widac ze sporu nie uprawiasz

Gość hmmm, szczecinianka
:classic_cool:

Jeśli w tej barnży można mówić o lubieniu czegoś to lubiłam wybieg. Sesje mnie męczyły - a teraz tylko na to mogę liczyć. Natomiast na żadną sie nie zgodzę, nie mam ochoty się nikomu pokazywać...

Nie możesz się przejmować tym co inni mówią, jesteś doskonała i tak masz myśleć [thumb up] 🌻

Gość nadeszlachwila
Opowiedz jaka jeste- Absolutnie uroda nie jest dla mnie najważniejsza, ale jeśli człowiek nie czuje się dobrze w swoim ciele to automatycznie odbija się to na innych sferach jego życia- spada pewność siebie, a co za tym idzie w moim przypadku ambicje... O mnie... Charakter mam trudny i zdaję sobie z tego sprawę, lubię rządzić. Mam sporo wad, bywam nieznośna, uparta jak osioł. Ale mam też jakieś zalety, jestem ponoć sympatyczna, ułożona i ciepła do ludzi. W życiu najważniejsza jest dla mnie rodzina i to aby oni byli zdrowi, wystarczy już że ja nie jestem. sdfgh- niestety nie wolno mi ćwiczyć bo miałam poważny wypadek i przechodzę rehabilitację, ćwiczenia mogłyby mi bardzo zaszkodzić. I tak będzie do połowy przyszłego roku jeszcze :(

Gość prawda boli ale jest rzetelna
ktorkie grube nogi ,obtlusszczona jesteś cała

Gość dsdsdsdfdfdffdf
wg mnie bylas glupia ze w ogole zaczelas brac te leki i po co? co ci one daly? pewnie nic. patrzylam w google ten pierwszy jest na depresje, jakies fobie. ja tez mam wiele fobii i lekow nie biore i jakos zyje! ten drugi jest na endometrioze i wlasnie pisze na ulotce ze skutek uboczny to przytycie. po co ty bierzesz ten lek? zmien diete a wyleczysz sie z endometriozy. Ludzie myslcie samodzielnie, a nie macie takie wyprane mozgi. z wiekszosci chorob samemu mozna sie wyleczyc odpowiednią diete a nie brac jakies swinstwa, ktorych skutekim ubocznym jest waga kaszalota :O sorry nie pojmuje tego. wolalabym miec fobie i lęki niz wage wieloryba :O a koncerny farmaceutyczny tylko sie cieszą i zarabiają na waszej glupocie..

Gość nadeszlachwila
Lessi- ja tylko kilka razy pojawiłam się na wybiegu, często słyszałam że jestem za niska i taka prawda. Ale za to nieźle pozowałam. Teraz jak widać nawet tego nie chcę i też nie chodzę na zdjęcia- wstydzę się, a na zdjęciach amatorskich zakrywam się, zaczęłam nosić obszerne ubrania itd. Aburabi- będę sobie to powtarzać codziennie rano, obiecuję. Byle tylko ludzie z otoczenia dali mi spokój. Albo zmienię otoczenie, choć to trudne wyzbyć się wszystkich znajomych.

to, że jesteś uparta to nie wada, a nie stwierdzam, żebyś była nieznośna dsdsdsdfdfdffdf - nie życzę Ci depresji i fobii, Tobie ani Twoim bliskim

Gość nadeszlachwila
prawda boli ale jest rzetelna- chyba nie mam krótkich nóg, ale przez to że są grubsze mogą wyglądać na krótsze, fakt. Dzięki za szczerą wypowiedz. dsdsdsdfdfdffdf- niestety mam nerwicę lękową i bez leków ciężko mi funkcjonować- ataki paniki mnie wyniszczyły. Visanne też muszę brać bo bez tego będę bezpłodna i co roku będę mieć operację- co lepsze? I taka sama choroba mi popsuła gosp. hormonalną i przytyłam. Niestety dieta nie pomoże na endo, ta choroba jest nieuleczalna i tylko leki ją hamują. Nie wiem czy lepiej być szczupłą czy mieć co chwilę ataki paniki, bać się wyjść z mieszkania, mieć torbiele i bóle, co roku operację..

Gość dsdsdsdfdfdffdf
aburabi ja keidys mialam depresje i lęki i bralam seroxat, ale tylko przez rok, potem odstwailam. na szczescie nic nie przytylam. Teraz tez mam fobie spoleczną ale jakos sobie radze i w zyciu nie bralabym zadnych swinstw bo wiem jak to wyniszcza organizm. wystarczy poczytac skutki uboczne na ulotce ;)

Gość sdfgh
jesli nie mozesz cwiczyc to rozumiem. bede szczera - na zdjeciu z numerkiem wygladasz zdecydowanie korzystnej, mlodziej, nie wiem czy to przez dodatkowe kg czy bylas na nich duzo mlodsza. ale bez porownania lepiej. ale teraz dramatu nie ma, w ubraniu na pewno wygladasz ok, a jak leki musisz brac to co zrobic

Gość dsdsdsdfdfdffdf
ja tez mam nerwicę lękową i to pewnie jeszcze gorszą od twojej bo nawet tel. boje sie odebrac, a jakos nie biore zadnych lekow i nie mam zamiaru bo nie wierze w ich skutecznosc! a jak mam wygladac jak wieloryb to dziekuje!!! z tego co piszesz to widac ze jestes bardzo ograniczona umyslowo i masz wyprany mozg... hehe tak endometrioza jest nieuleczalna i na pewno bedziesz bezplodna. to bierz sobie te leki kaszalocie, nieldugo chlopak cie zostawi dla szczuplejszej i nie bedziesz miala nawet komu dzieci rodzic haha. jestes tak glupia ze az szok, jak mozna tak niszczyc swoje cialo? glupota ludzka nie zna granic ... 🖐️

Gość nadeszlachwila
dsdsdsdsdfdf- to zależy od człowieka. Ja też kilka lat dawałam radę bez leków, ale nadszedł taki czas że gdyby nie one to... Ech. Po prostu nie mam wyjścia. Zresztą to nie tyle wina Elicei czy Visanne ale samej endometriozy- choroba popsuła mi hormony a jak wiadomo one potrafią robić cuda z masą ciała, jak widać... Mogę odstawić wszystkie leki, ale nie zwalczę choroby- jej się nie da zwalczyć. A na pewno nie dietą. Jedyną nadzieją jest ciąża- po niej na kilka lat powinnam mieć spokój z chorobą.

dsdsdsdfdfdffdf - no to gratuluję wyleczenia, sama nabijałas przez rok kabze koncernowi. Życze żeby sie odbyło bez reemisji

Gość nadeszlachwila
sdfgh - nie byłam wiele młodsza na tym zdjęciu z numerkiem- mam tam 20 lat, a teraz 22. Więc nikła różnica. Boże, żeby znowu tak wyglądać...... dsdsdsdfdfdffdf- nie będę się licytować kto ma gorszą formę nerwicy, ja wiem tyle że leki mi uratowały życie ale nie będę o tym opowiadać bo to dla mnie zbyt trudne. Teraz mam dodatkowo stres pourazowy po wypadku, nie dałabym rady bez nich.

Gość nadeszlachwila
p.s. dsdsdsdfdfdffdf - nie wiem czy to ja jestem ograniczona, skoro to dla Ciebie ważniejszy jest szczupły wygląd niż zdrowie. Ja jednak chyba wolę być wielorybem ale mieć szansę na dzieci w przyszłości, nie cierpieć z bólu teraz, i móc chociaż wyjść z domu. Ale co kto woli. Jest mi ciężko, ale walczę.

Gość ostro, nie widac,z ebys byla
tak wysoka, ale ksztalty masz ladne. nie moge sobie wyibrazic Ciebie sprzed 10kg, masz jakies zdjecie?

Gość nadeszlachwila
Aburabi- najgorsze jest to że większość ludzi taka jest :( Dlatego nie mogę sobie już z tym wszystkim poradzić. Niedługo zacznę chodzić w worku na ziemniaki, albo wcale nie będę wychodzić.

Gość nadeszlachwila
ostro, nie widac,z ebys byla - jest w moich postach w tym temacie, takie z numerkiem. Tam mam 20 lat na nim. Nie jestem wysoka, 173cm to nie jest dużo. Tak normalnie chyba. lolllinddda68886 - dziękuję za szczerą opinię.

Gość lovemusic
Masz piekna figure :)) i mowi ci to 20-letni chlopak :D Pozdrawiam

a mnie zastanawia jaką figurę maja inne dziewczyny piszace w temacie, ciekawe czy warte aby sie nią chwalić

Gość nadeszlachwila
Wow, jeśli 20 latek tak mówi to faktycznie chyba muszę uwierzyć ;) Bo młodzi mężczyźni są naprawdę bardzo wybredni, i częściej wolą te mega szczupłe dziewczyny. Tu jest te starsze zdjęcie, 55kg, 173cm: http://zapodaj.net/15aaabc70f41.jpg.html