Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadeszlachwila

Co myślicie o tej figurze? ZDJĘCIA

Polecane posty

Gość ładne kobiece zgrabne
ciało, fajne piersi, ogólnie bardzo dobra figura

Gość nadeszlachwila
Nie jestem za gruba? Ostatnio sporo przybrałam na wadze i nie ukrywam że mam masę kompleksów w związku z tym, dlatego podjęłam ten zdesperowany krok i chcę poddać się Waszej ocenie- co nie jest dla mnie łatwe, ale mimo to proszę o szczere opinie, po to tu jestem teraz. Dziękuję.

Gość ładne kobiece zgrabne
ja nie widzę nic do zrzucania, własnie takie kształty są kobiece i sexowne a nie jakiś patykowaty wieszak, jest ok!!!!!!

Gość nadeszlachwila
No niestety nie mam bez stroju ;) hehe Przytyłam 10kg i czuję się jak słonik, zresztą widać jak nieśmiało stoję na zdjęciu, niepewnie w swoim nowym ciele... Ale skoro piszecie że jest ok to chyba nie mam się co załamywać. Może dlatego że teraz każdy znajomy który mnie jakiś czas nie widział mówi- O Boże, ale przytyłaś! Teraz taka zbita baba jesteś... I wpadam w załamanie przez to :( Mój narzeczony też daje mi do zrozumienia że powinnam schudnąć...

Gość sfszfsfrsxtfxd
teraz jest ok, jestes sexowna i apetyczna, mnie sie tez nie podobaja wieszaki ile masz wzrostu i wagi?

Gość sfszfsfrsxtfxd
bardzo przepraszam, ale ten twój narzeczony jest nienormalny, ma taka piekna kobiete , sexowna ....

Gość masz super figurę
dziewczyno!!!!!!!!!!!! nie chudnij nawet 5 deko!!!!!!!!!!!, naprawdę wyglądasz rewelacyjnie!!!!!!!

Gość wszystko oki
Właśnie takie dziewczyny mi się podobają :)

Gość nadeszlachwila
Przyzwyczaił się do 'szczupłej laski' a ja nabrałam masy przez leki :( Mam 173cm i 65kg, a było 55kg rok temu... Nie umiem się przyzwyczaić a bardzo ciężko mi schudnąć bo biorę leki które niestety ale dodały mi apetytu i kilogramów i tak ta waga się już trzyma, dzięki Bogu chociaż nie idzie już nic a nic do góry.

Gość sfszfsfrsxtfxd
wage masz teraz dobrą, wczesniej miałaś niedowage jestes kobieta, a nie dziewczynką wiesz ze miss polonia miała 97 cm w biodrach? nie była wieszakiem, ale byla piekna

Gość nadeszlachwila
No właśnie, tak się czuję. Ile powinnam mieć kg przy 173 cm wzrostu aby było optymalnie?

Gość nadeszlachwila
Ja mam obecnie 95cm w biodrach, miałam wcześniej 89cm. Na twarz nie mogę narzekać, nie pokażę tutaj teraz bo przy ocenie figury jednak wolałabym pozostać anonimowa, ale ponoć mam ładną twarz, więc musicie wierzyć na słowo ;) Tylko nie potrafię się oswoić z tym, że jest mnie więcej... Chociaż pewnie utwierdzają mnie w tym narzeczony, znajomi, rodzina... Każdy narzuca mi kult chudości i wytyka każdy kilogram który doszedł. Nie radzę sobie z tym.

Gość pierdol to co ci narzucają
również olej teksty jebnietej menstruacji, wyglądasz extra

Gość sfszfsfrsxtfxd
prosze Cie bardzo nie masz z czego sie odchudzac a jak chcesz miec ładne ciało to biegaj

Gość sfszfsfrsxtfxd
rodzinka od siedmiu boleści, mam w rodzinie anorektyczke, nie pozwalali jej nawet hernaty posłodzic

Gość jak masz mniej lub troszkę
więcej niż 20 lat, to niestety jeszcze ostro przytyjesz.. Na razie dla mnie wyglądasz idealnie, pracuj nad sobą i utrzymuj obecną sylwetkę to będzie dobrze

Gość nadeszlachwila
Tylko co odpowiadać jak np idę ze znajomymi po mieście i spotykam eks sąsiada (ok 60tki) którego dawno nie widziałam i po przywitaniu się on zaczyna mi mówić że dużo przytyłam, że źle wyglądam, że teraz jestem zbita i pewnie lubię sobie teraz pojeść. Czuję się wtedy mega zażenowana- a miałam taką sytuację. Przecież nie będę mu opowiadać ckliwej historii choroby i leczenia... Jestem bardzo pewna siebie (o sorry- byłam) ale w takiej sytuacji totalnie mnie zgasił...

Gość nadeszlachwila
Mam 22 lata. Zawsze trzymałam wagę, w ciągu roku skoczyła 10kg przez kilka miesięcy przez leki, ale już od ok 5msc się utrzymuje i nie skacze już do góry. Pilnuję teraz wagi, zaczęłam jeść zdrowo (co oczywiście nie pomaga schudnąć), zacznę też ćwiczyć ale jak skończę rehabilitację.