Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadeszlachwila

Co myślicie o tej figurze? ZDJĘCIA

Polecane posty

Gość nadeszlachwila
Jak widzicie na starym zdjęciu mam numerek 1 na ręce, brałam udział w konkursach miss, z sukcesami... Teraz mogę pomarzyć. Straciłam pewność siebie, dawniej komplementy odbierałam jako- dziękuję, ale wiem o tym, a teraz... palę się jak cegła i nie wierzę w te słowa.

Gość nadeszlachwila
Zrobiło mi się przykro i strasznie głupio, wyśmiał mnie przy znajomych, poczułam się jak kretynka wtedy :(

Gość raczej on jest kretynem
a nie ty, mi się bardziej teraz podobasz niż tamta - chuda

Gość jak masz mniej lub troszkę
ja wolałbym Cie taka jaka jesteś teraz niz jaka byłaś

Gość nadeszlachwila
Więc jest tak że faceci wolą mieć więcej tłuszczu niż kości na kobiecie? Mój narzeczony mówi dokładnie tak- teraz też mi się podobasz, ale wtedy wyglądałaś lepiej... A ja słucham i konsternacja, bo i tak wiem że nic z tym nie mogę zrobić. Cieszę się że chociaż wg Was jest ok, znaczy to że jednak nie wszyscy ludzie na tym globie postrzegają mnie jako wieloryba, więc może jeszcze nie czas na załamanie nerwowe. Dziękuję.

Gość nie trać pewności siebie
bo naprawdę wyglądasz doskonale, ciałko masz atrakcyjne i powabne, emanuje seksualnością i kobiecością

nie, mężczyźni są różni, jeden lubi anorektyczki inny puszyste, ja lubie takie jak Ty, pewnie jak większość :D

Gość sfszfsfrsxtfxd
zeby brac udział w konkursach trzeba byc miss ale to teraz masz figure sexowna i pożądaną przez wiekszośc mężczyzn

Gość troche przy sobie, wczesniej
wyglądałaś dużo lepiej

Gość nadeszlachwila
Jem mało i zdrowo- dieta 1000kcal dziennie, zawsze lubiłam zdrowo jeść, apetyt mi urósł tylko jak zaczęłam brać leki - one też poplątały mi gosp. hormonalną i przez to przytyłam. Nie palę, alkohol okazyjnie, mało tłuszczu, wykluczone produkty typu biały chleb, makarony itp, piję tylko wodę bez gazu i zieloną/czerwoną herbatę. Aby jeść mniej musiałabym tylko pić wodę i trawę ;) Dziękuję za wsparcie, troszkę mi lżej na duchu.

Gość ..ania.a.a.a.a.
masz identyczną figurę jak ja z tym że ja nie nawidzę mojego brzucha..............

Gość nadeszlachwila
Jednak do konkursów miss trzeba być szczupłą, wtedy startowałam i to na dość wysokich szczeblach (krajowych) a teraz... gdybym się zgłosiła to by mnie wyśmiano. Chociaż w sumie i tak już wyrosłam z takich zabaw. Najbardziej boli nie to że nie mogę sobie startować w konkursach tylko to że wytkają mi wagę wszyscy w koło. To bardzo załamuje, bo nawet jak sama sobie powiem- jest ok, nadal jesteś sexy- to i tak zaraz ktoś przyjdzie i mi dowali.

nie pitol, każdemu podoba się co innego, ja oceniam ciało i wolę kobietę, która ma kobiece kształty, a nie takie niewiadomo co, które nawet nie ma bioder

Gość nadeszlachwila
Nie chcę pocieszania, bo po to zakryłam twarz aby być anonimową i liczę na szczere opinie- od pocieszania mam psychologa moi Drodzy :) Więc jeśli uważacie że jest lipa to proszę napiszcie że jest lipa, chcę szczerości. p.s. Ja też nienawidzę mojego nowego brzucha, ale nie wolno mi teraz ćwiczyć by chociaż go ujędrnić- mam rehabilitację.

Gość nadeszlachwila
Nie, mieszkam w mieście wojewódzkim- ponad pół miliona ludzi. Tak więc jak widać nie tylko na wsi tacy są ;)

ech, szkoda, że nie mieszkasz w mieście wojewódzkim tak ok 2M mieszkańców, bo wtedy mógłym Cie poznać:D

Gość jcjdjdjdjjdj
zrzuć pare kg, na tym ostatnim zdjeciu wygladalas super

Gość nadeszlachwila
Dziękuję za szczere opinie- naprawdę. To dla mnie ważne, chcę zobaczyć jak oceniają to obiektywnie obcy mi ludzie. Mieszkam w zachodnio-północnej Polsce, to już chyba wiecie w jakim mieście ;) Niestety stety, już w tych czasach nie ma podziału na wieśniaków i miastowych, ponoć wieśniak ze wsi wyjdzie ale wieś z wieśniaka nigdy... W miastach ludzie teraz są bardzo snobistyczni, zapatrzeni w modelki z gazet, jak się przyzwyczaili że zawsze byłam szczupła i nagle widzą zmianę to nie mogą się powstrzymać aby komentować, chociaż może faktycznie wtedy byłam za chuda a teraz jestem normalna. Tego właśnie nie wiem, dlatego tutaj liczę na opinie jak to jest w końcu. Co w sumie znaczy ta sławetna 'normalność'?

Gość hghghghhghghhghghhg
jakie leki bralas? mozesz napisac? p.s figura w porzadku

Gość nadeszlachwila
Tak, mogę. Elicea i Visanne.

Rozumiem Cię... Kiedyś gdy pracowałam jako modelka, byłam bardzo chuda, potem przytyłam 20 kg i mam porównywalną figurę do Ciebie - tyle że jestem wyższa i nie mam brzucha. Wszyscy wkoło twierdzą że wyglądam super i że jest o wiele lepiej a ja się paskudnie czuję ze sobą... Wydaje mi się że najważniejsze jest właśnie to jak my się czujemy w swoim ciele. Jakie znaczenie ma opinia innych?

też biorę Elicee, ale nie tyje od niej, no trochę, 5kg przez rok, ale przy wzroście 180cm przytycie z 75 na 80kg dla faceta to tylko na plus ;)

Gość byłaś finalistką
konkursu Miss Wielkopolski, kojarzę Cię :)

Gość dsdsdsdfdfdffdf
nie obraź sie ale masz figure jak moja matka, 55 letnia kobieta, waskie ramionka, szerokie biodra, zwisające cycki jak po ciąży i brzuszek tez jakbys miala za soba ciążę. wiec mi sie wyjątkowo nie podobasz, dodatkowy minus za glupote czyli wklejania zdjec na forum. i KUP sobie wiekszy stanik bo ci cyce jak u dojnek krowy wylażą :O