Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadeszlachwila

Co myślicie o tej figurze? ZDJĘCIA

Polecane posty

Gość jak ona ba grube lydki
i jest klucha to ja jestem wielorybem. sluchaj autorko ty naprawde nie widzisz ze ci zazdroszcza czy jestes taka plytka???? jestes piekna, masz cudna figure i nogi i wez przestan z tymi kompleksami. nie calemu swiatu podobaja sie kosciotrupy jakim bylas. badz dumna z siebie i tyle na temat. do kluchy to ci daleko.

Gość dosdoij
a ja uważam, że jestem zalana tłuszczykiem i nie powinnaś chudnąć, ale ćwiczyć, żeby ciało było bardziej jędrne, bo teraz to masz taką konsystencję budyniu.

nadeszła, gdybyś kiedykolwiek chciała pogadać jak będziesz gorzej sie czuła to pisz na spacedog1@interia.pl albo gg6936117 🌻

Gość byhnjnu
w obcasach to zawsze wyjdą szczuplejsze nogi to raz, a dwa masz jakieś takie krótkie nogi w porównaniu do sylwetki, ale w sumie z tym nic nie zrobisz

Gość prawdziwy facet___
HAHAHAHA :D od razu widać że same pasztety się tutaj wyopowiadają - no jasne że na tym wcześniejszym zdjęciu wyglądasz o wieeele lepiej - widać przynajmniej talię i nogi o wiele zgraniejsze jak na tym wcześniejszym jest szkieletorem to komentujący muszą być niełymi wielorybami:classic_cool: ale pocieszajcie się dalej paszkwile 🖐️

Gość nadeszlachwila
Widzę ile osób tyle opinii ;) Za każdą dziękuję. Mam kompleksy bo nowe kilogramy pojawiły się u mnie nagle i jest to dla mnie zupełnie nowa sytuacja. Muszę wyjść z domu, pozdrawiam wszystkich. Aburabi- dziękuję, fajny facet jesteś.