Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadeszlachwila

Co myślicie o tej figurze? ZDJĘCIA

Polecane posty

Gość nadeszlachwila
Aburabi- szczerze mówiąc także chciałabym zobaczyć, ale po to aby zobaczyć czy w końcu 55kg jest normalną wagą dla mojego wzrostu czy 65kg. Bo nadal szukam odpowiedzi.

Gość lovemusic
I nie chudnij bo znikniesz :D Uprawiaj sport ale jedz normalnie, zdrowo, zadnych diet ..

Ktoś już to wcześniej pisał chyba - może powinnaś uprawiać sport? Ja też już nie jestem szczupła, ale dużo ćwiczę i ciało wtedy wygląda zupełnie inaczej. Jeśli chciałabyś wrócić do branży to wystarczyłoby to tylko zmienić. Przecież fotomodelki często wcale nie są chude :)

Gość fjcfj
Jestes zajebista. Idealna wrecz bym powiedzial.

Gość nadeszlachwila
Sport dopiero za jakieś 8 miesięcy... Ciężko będzie bez, staram się chociaż lekko ćwiczyć aby nic sobie nie uszkodzić, bo dopiero bym miała Meksyk wtedy. Jem zdrowo, po prostu tak lubię- nie zmuszam się, ale jednak trzymam granicę 1000kcal dziennie. Znacie może jakieś ćwiczenia które zbytnio nie obciążają kręgosłupa ???

Gość autorko dziewczyno
nie chudnij prosze. na starych zdjeciach wygladasz jak polchlopak poldziewczyna. i nie sluchaj innych bo wpadniesz w deresje.

Gość nadeszlachwila
lessi- jeśli się trochę ujędrnię to pewnie wrócę do zdjęć, bo bardzo to lubię, ale już chyba mogę zapomnieć o tych płatnych. Trudno się mówi. Niestety sportu na razie nie wolno mi uprawiać- przechodzę rehabilitację bo mam uszkodzony kręgosłup, chyba że znajdę jakieś ćwiczenia które go nie obciążą. fjcfj- zaczerwieniłam się aż do monitora, cieszę się że ktoś ma taki gust i nie wyśmiejesz mnie na plaży jak się spotkamy.

Gość lovemusic
na pierwszych zdjeciach wygladasz lepiej ;) Co do tych mlodszych chlopcow , wiekszosc to przeciez idioci ktorzy tylko patrza na dupe i cycki.

dla Ciebi normalną wagą jest taka z jaka się czujesz dobrze, a nie taka jakiej od Ciebie oczekuja inni, ja z moimi 80kg nie czułem sie na poczatku dobrze, ale przyzwyczaiłem sie i nawet polubiłem... Własnie sprawdziłem Twoje BMI, wyszło, że daaaaaaaaaaaaaleko Ci do nadwagi, wyszło, że masz idealnie BMI dla wagi/wzrostu/wieku - wczesniej musiałaś mieć straszna niedowagę

Gość nadeszlachwila
Autorko dziewczyno- przed depresją bronią mnie leki które biorę ;) A tak na poważnie- dziękuję za opinię, tylko powiedź mi- dlaczego więc wielu ludzi wytyka mi że jestem za gruba teraz?

Gość mój mąż by Ci powiedział
"wow, jaka się laska zrobiłaś! Jaka kobieca i seksi" :) Zaraz się zlecą, każą Ci schudnąć, ale wyglądasz dobrze, seksownie, kobieco. Jeśli chcesz schudnąć i możesz, to schudnij. Jeśli nie, zaakceptuj, stadom facetów właśnie taka się spodobasz. A znajomym mów prawdę, że przytyłaś na lekach, a robienie uwag do czyjegoś wyglądu to zwykły brak kultury. Buzi więcej nie otworzą.

Gość nadeszlachwila
lovemusic- jakbym nie była zajęta to poszłabym z Tobą na randkę ;) hehe Aburabi- o, dobra wiadomość. Więc biologicznie wg bmi jest ok. To dobrze. A Ty ile masz wzrostu?

Nikt Ci nic nie wytyka, będę szczery jak zawsze, jesteś troche przewrazliwiona, ale jak wiele osób napisało (w tym ja ;) ) wyglądasz doskonale, ideał kobiety i tak trzymaj 👄

Gość nadeszlachwila
mój mąż by Ci powiedział- musisz mieć fajnego męża :) Mój mi wprost nie powiedział że jestem teraz za gruba, ale widzę to po jego zachowaniu, drobnych uwagach... Żałuję wtedy że nie wyglądam już jak ta chudzina którą poznał... Może po prostu przyjdzie mu z wiekiem, zauważyłam że facetom po 30tce zaczynają się podobać bardziej okrągłe kształty niż wieszaki, ale może tylko wśród moich znajomych. Jeśli chodzi o te komentarze ludzi- już próbowałam odpowiadać że to przez leki, ale wtedy wypytują - a co ci jest, a na co, a po co... A nie chcę się tłumaczyć wszystkim wkoło na co choruję, to mnie krępuje i uważam to za moją intymność w pewnym sensie...

Gość nadeszlachwila
Aburabi- wypominają mi moi znajomi, dosłownie całe otoczenie. Ale skoro Wy- ludzie obiektywni- napisaliście w większość że jest ok, to od dzisiaj będę olewać te ich zaczepki, widocznie gadają tak tylko dlatego że przyzwyczajeni są do mojego innego wizerunku, a może wcale nowy nie jest tragiczny- skoro obcy ludzie tak myślą. Właśnie po to jest ten temat tutaj, musiałam się przekonać.

Gość autorko dziewczyno
"Autorko dziewczyno- przed depresją bronią mnie leki które biorę A tak na poważnie- dziękuję za opinię, tylko powiedź mi- dlaczego więc wielu ludzi wytyka mi że jestem za gruba teraz? " BO CI ZAZDROSZCZA! gdzie ty jestes gruba kobieto?no gdzie? nadal jestes szczupla ale strasznie kobieca i masz piekne nogi, super proporcje. Boze, nie gniewaj sie ale na starych zdjeciach wygladasz strasznie. napisalam do Ciebie bo u mnie bylo tak samo. ja tez mam 1,73 i wazylam kiedys 53 kilo. bylam obrzydliwie chuda a dla mojego bylego faceta wciaz za gruba. z powodu choroby przytylam i zaczynano mi wytykac ze tyje, ze bede gruba itd no i wpadlam w depresje.

Gość lovemusic
Ja juz na randce bylem wczoraj :D Zobaczymy co z tego bedzie. Milo mi :)) Pozdrow chlopaka i powiedz ze ma ladna dziewczyne :)

180 cm, nadal mam lekka niedowagę :) A tu wynik dla Ciebie: Twój BMI: 21.7 - Wartość prawidłowa. Gratulujemy. Nie musisz korzystać z żadnej diety. Jeśli mimo wszystko uważasz, że tu i ówdzie masz za dużo ciała polecamy lekką dietę, a w szczególności ćwiczenia fizyczne, np. bieganie, siłownia, pływanie, gra w siatkówkę. Ćwiczenia to najlepszy sposób na naturalne wymodelowanie ciała.

Gość nadeszlachwila
autorko dziewczyno- jakbym czytała o sobie... Jak to zrobiłaś że teraz jesteś w pełni zadowolona ze swojego wyglądu? Jak pokonałaś te złe myślenie o sobie spowodowane głosami innych osób? lovemusic- dziękuję :) W takim razie trzymam kciuki żebyś i na drugą randkę trafił :P Aburabi- podniosłeś mnie na duchu, naprawdę. Wysoki jesteś, 80kg to chyba tak akurat jest - ani za mało ani za dużo, ale faktycznie możesz jeszcze spokojnie sobie trochę przybrać na wadze :)

Gość ptasiek nastroszony
brak Ci subtelności , ogólnie budowa serdelkowata. barczysta nogi niby kształtne ale już tłuszcz na nich jest. przeciętna.choć nie zła.

Gość nadeszlachwila
O, wyraziłeś słowo w słowo to samo co ja myślę obecnie o mojej figurze. Taki serdelek :D Mam nadzieję że jak już zacznę ćwiczyć to to się zmieni. Jak się uda to spodziewajcie się zdjęć. Bo jeśli mi się uda to każdej się uda.

oj tam wysoki, taki normalny ni to tyczka, ni to kurdupel ;) Trzymaj się tak jak teraz, czysta doskonałość, kwintesencja kobiecości 👄

Gość autorko dziewczyno
Jak to zrobiłaś że teraz jesteś w pełni zadowolona ze swojego wyglądu? jestem ponad 10 lat starsza od Ciebie a wiec nie chce byc juz taka chuda i szczerze mowiac patrzac na moje stare zdjecia nie podoba mnie sie to juz. nie ma w tym nic kobiecego :-)Teraz dopiero jestem kobieta :-) Jak pokonałaś te złe myślenie o sobie spowodowane głosami innych osób? to troche trwalo i co bylo najbardziej smieszne to ci ludzi sami mieli wszyscy nadwage :-O ja nie mialam nadwagi i mi probowali wmowic, ze gruba jestem :Dszczegolnie moja ciotka z ta swoja gruba doopa :D dzisiaj mysle sobie niech kazdy patrzy tylko na siebie.:-)

Gość autorko dziewczyno
ptasiek nastroszony- puknij sie w leb czlowieku :-O jak nie widzisz subtelnsci tej dziewczyny to jestes chory na mozg. nie wiem gdzie widzisz tluszcz i serdelowata figure. pewnie sama pasztet i wieloryb jestes.

Gość kmael
Ja bym Tobie zabronił się odchudzać

Gość cxzcas
Ruchałbym

krótkie przygrubawe nóżki ,tak jam mówi ptaszek barczyste ramiona -figura bardziej mska niż kobieca trochę mogłabyś zzrucić nie oszukujmy się -myslę że z 5kg na bank.

Gość nadeszlachwila
Forum Kafe jest lepsze od mojego psychologa :) Serio. Lżej mi jest teraz z tym wszystkim. Macie piwo za to u mnie.

Gość nadeszlachwila
Nawet te negatywne opinie są dla mnie dobre, prosiłam w końcu o szczerość, wiem że jest sporo pracy przede mną. Teraz zdaję sobie sprawę z tego że jestem nadal normalną dziewczyną, ale też uświadomiłam sobie jak ważne są ćwiczenia.