Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadeszlachwila

Co myślicie o tej figurze? ZDJĘCIA

Polecane posty

O płatnych też możesz myśleć, nie bądź taką pesymistką :) Ja nadal dostaję propozycje, a jak już mówiłam wyglądam podobnie :)

Gość autorko dziewczyno
jennifer ona ma krotkie nogi???????? popatrz na siebie kaszalocie z plastikowymi cycami.

Gość nadeszlachwila
Ale ja niestety nie mam Twojego wzrostu :P Dlatego zawsze koncentrowałam się na sesjach a nie na wybiegu, bo zdawałam sobie sprawę z tego że na nim nie mam żadnych szans. A pozowania można się wyuczyć, nawet jak się nie ma idealnego wyglądu to można się zaprzeć i to robić z sukcesami. Odkąd przytyłam straciłam pewność siebie, przestałam się obracać w tych kręgach, od razu propozycji nie ma... I to pewnie nie przez te kilogramy, bo twarz mam tą samą, ale przez te zamknięcie się w domu, unikanie ludzi, spotkań... Nikt przecież nie będzie mnie na siłę szukał. Teraz mogę sobie tylko patrzeć na pf ze starymi zdjęciami. Przykład zmiany? Byłam/jestem twarzą jednego z klubów, teraz jak tam idę się pobawić to nawet nikt mnie nie rozpoznaje że na zdjęciach tam wiszących to jestem ja... Kilogramy plus zmiana fryzury i wystarczyło. Jak inna osoba.

Gość jefwugggggggggg
moim skromnym zdaniem masz za małe wcięcie w talii i troszkę za grube uda. 5 kg możesz zrzucić ale nie wiecej. ale to moje zdanie

Gość nadeszlachwila
A Jennifer to ja znam z innych wątków- czasami wpadam sobie tutaj poczytać jak mi się nudzi ;) Zgrabna dziewczyna ale ma kiełbie we łbie wg ludzi którzy tutaj sporo czytają i się znają, tak przynajmniej zauważyłam... Jeśli nie mylę osoby, ale to chyba ta Jen która zawsze się chwali jaka jest bogata? Ja osobiście jej nie znam ale tak z wątków kojarzę nicka. Nie mam krótkich nóg- grube, owszem, ale nie krótkie. Pewnie przez tłuszcz i kadr tak wyszły, pod tym względem są ok- obiektywnie piszę.

Gość nadeszlachwila
Jefwugggg- wcięcia nie potrafię sobie powiększyć, chociaż wydaje mi się że jest okej, ale faktycznie jak miałam mniej na wadze to było bardziej widoczne. Był czas że miałam wymiary 92/60/89 więc prawie idealne i z talią, ale to było...

Gość lovemusic
haha , no nie ma co ukrywac ze ludzi przyciaga piekno. Widzisz dwoch chlopakow : 1. inteligentny , zabawny ale jest grubszy 2.inteligentny , zabawny ma super cialo. Tylko nie pisz mi kurwa ze wybierzesz 1. Tak samo z dziewczynami : Najpierw dziewczyna musi mi sie podobac z wygladu , zebym chcial ja poznac.

Ja mówię o zdjęciach - przecież na wybieg nikt by mnie teraz nie wpuścił (177 cm, ok 62 kg) :) zerwałam kontakty z tym środowiskiem, w gruncie rzecy uważam że to straszne bagno, ale czasem propozycje przychodzą.

Gość nadeszlachwila
Dokładnie tak jest. Ale np ja uwielbiam chudych i wysokich facetów, taki mam gust- i zawsze, ale to zawsze moje koleżanki kłócą się ze mną twierdząc że ściemniam, jakim cudem może mi się nie podobać umięśniony przystojniak z szeroką szczęką- a ja naprawdę takich nie lubię. Gust jak tyłek- każdy ma swój ;)

Gość nadeszlachwila
Lessi- też uważam że to bagno. Jak masz 177cm i 62kg to dalej szczypawka jesteś, tym bardziej jeśli masz fajną twarz to nie dziw się że dalej masz propozycje :P Czasami mi brakuje tego blichtru, fajnie było mieć swoją makijażystkę, stylistę, fryzjera... Ale z drugiej strony tak jak piszesz- to jest bagno, i na pewno nie ma przyjaźni w tym wszystkim, koleżanki wzajemnie sobie robią koło dupy...

Gość prawie 3dziestka :)
ludzie ona ma 22 lata wygląda jak KLUCHA! dziewczyno poruszaj się trochę!

Gość lovemusic
Twoja sprawa . Ja uwazam ze facet powinnien byc meski , silny i zaradny. Ja ogolnie nie lubie ludzi chudych , ktorzy maja zero miesni , nie maja na nic sily i caly czas w kolko narzekaja. Dziewczyna nie potrzebuje przeciez drugiego dziecka tylko mezczyzny ktora nia pokieruja , do ktorego bedzie sie mogla przytulic.

Gość nadeszlachwila
prawie 3dziestka :) - nie wolno mi na razie bo jestem po wypadku. Ale chętnie się poruszam jak już będę mogła, lubiłam kiedyś bardzo sport. llovemusic- ja lubię chudych ale nie aż takich co nie mają siły na nic ;) hehe Muszą być smukli, sprawni fizycznie, nawet lubię miśków- ale nie lubię pakerów. Pewnie dlatego lubię chudych bo sama chuda nie jestem ;) Może przeciwności się przyciągają? Pakerzy też zawsze mają szczupłe kobiety, bo sami są duzi.

Gość nadeszlachwila
Dobrze, że chociaż ktoś wymyślił wysokie szpilki- w nich mam 10cm więcej i 5kg mniej ;) hehehe

autorko dziewczyno ptasiek nastroszony- puknij sie w leb czlowieku jak nie widzisz subtelnsci tej e puknij! człowiek swoje zdanie wyrazi to oburzenie o dzizes co za motłoch:P :D

nadeszlachwila prawie 3dziestka - nie wolno mi na razie bo jestem po wypadku. Ale chętnie się poruszam jak już będę mogła, lubiłam kiedyś bardzo sport. ale może jakąś rehabilitacje masz? to też ruch wzmacnianie mięśni

Gość lovemusic
bla bla bla. Kochaja innych ,ida do lozka z innymi. Takie sa polskie dziewczyny wlasnie.

Gość nadeszlachwila
Tak, mam rehabilitację ale ogranicza się ona do ćwiczenia mięśni kręgosłupa bo to on jest uszkodzony, zbytnio się podczas niej nie ruszam- częściej mam masaże i naświetlania. Mięśnie mam twarde jak dotykam bo kiedyś sporo ćwiczyłam, ale jak widać pokryła je warstwa tłuszczu i teraz je widać tylko jak się napnę. Rehabilitację skończę dopiero w przyszłym roku i dopiero wtedy mogę się wziąć na poważnie za sport, na razie to nie wolno mi nawet biegać ani nic, zresztą rodzina na mnie dmucha i chucha pilnując abym się nie męczyła.

Gość nadeszlachwila
Ja kocham chudych i do łóżka też chodzę z chudymi, a w sumie to od wielu lat tylko z jednym :)

zatem życzę szybkiego powrotu do formy:)

Gość lovemusic
Szczescia zycie :)) i powodzenia w sporcie.

Gość nadeszlachwila
Nie dziękuję żeby nie zapeszyć. Jeśli uda mi się dojść do formy- nawet nie chudnąc ale wyrabiając mięśnie to nie omieszkam się pochwalić ;) Jest jeszcze jedna szansa dla mnie- lekarz przepisał mi teraz zamiast Elicei Asertin, a na tym leku schudłam kiedyś też bez powodu 7kg w trzy miesiące, a jadłam wtedy same niezdrowe rzeczy. Więc może i teraz schudnę na nim.

ale zmienił Ci lek bo poprosiłaś? Jesli po Elicei czy innych lekach z escilatopramem czułaś się dobrze nie zmieniaj nic, skończy się rehabilitacja, zaczniesz ćwiczyć i pracowac nad mięsniami

Gość nadeszlachwila
Zaproponował mi zmianę leku ze względu na stres pourazowy- stwierdził że Asertin odblokuje mi dopaminę i że będę się lepiej czuć. Elicea ostatnio nie dawała rady, zwiększyliśmy dawkę z 10 do 15mg, ale jednak nie czuję się w pełni dobrze- wracają lęki, fobie, czasem mam ataki, do tego ten stres teraz... Powiedział że jeśli będę się gorzej czuć na Asertinie to wrócimy do Elicei.

OK, pewnie wie co robi, oby Ci się polepszałao z każdą wziętą tabletką 👄 i dla mnie obecnie masz doskonałą figurę 🌻

Gość nadeszlachwila
Dziękuję, już mi jest sporo lżej :*

Gość Magdaaaaaa
naprawde swietnie wygladasz, nie chudnij na siłę ;) i przede wszystkim- pokochaj siebie :)

Gość nhjnmumimki
nogi jak kłody uda to jeszcze, ale łydki to masz masywne jak facet :O🖐️

Gość nhjnmumimki
kobieta powinna mieć szczupłe, zgrabne i smukłe łydki, a nie takie przykurcze🖐️